Karnety wiosna 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
chorzowski_rsl
Kontakt:

#166 Post autor: chorzowski_rsl » 13 mar 2008, o 14:42

karnet mom a do tego mi pesel pojebali :wstyd:
NRŚL GANG

gregor
Kontakt:

#167 Post autor: gregor » 13 mar 2008, o 16:59

Dzisiej byłech po karnet i zamiast karnetu musiołech se kupić bilet bo powiedziano mo ze karnety bydom dopiero w przyszłym tygodniu. To jest jakoś paranoja. A najlepsze jest to że powiedziano mi że karnety nie obowiązują na mecz z Widzewem.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

marek79
Kontakt:

#168 Post autor: marek79 » 13 mar 2008, o 17:10

Martinezku pisze:
milanos pisze: Jest możliwość, dziś wyrabiałem dla siostrzeńca i na mecz z Widzewem będzie mógł wejść za okazaniem kwitka i biletu za zniżką.
A dla kobiet nie ma żadnych ograniczeń wiekowych...

Do wyrobienia identyfikatora wystarczy Imię, nazwisko, adres i pesel.

edit/
RudaSlaska7 pisze:a cena wyrobienia identyfikatora to pewnie 10 zl?
Tak...
To ciekawe bo jo bou we wtorek i baba na salce konf pedziaua mi ,że juz niy ma możliwości wyrobjynio identyfikatora. Czyżby zaś bou jedyn wielki burdel i sami niywiedzom co i jak?
Identyfikator mozesz wyrobic caly czas tylko ze dostaniesz go po okolo 1 miesiacu bo w klubie zbieraja okreslona ilosc zamowien i zglaszaja to producentowi dlatego to troche trwa. Ale tak jak mowie identyfikatory mozna zamawiac non-stop.
Po zaplaceniu za identyfikator otrzymujecie KP czyli pokwitowanie za niego i na jego podstawie albo wchodzi bajtel gratis albo ze znizka

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#169 Post autor: west72 » 13 mar 2008, o 17:17

gregor pisze:Dzisiej byłech po karnet i zamiast karnetu musiołech se kupić bilet bo powiedziano mo ze karnety bydom dopiero w przyszłym tygodniu. To jest jakoś paranoja. A najlepsze jest to że powiedziano mi że karnety nie obowiązują na mecz z Widzewem.
:szok: :szok: :szok: :szok:
Bardzo ciekawe to co piszesz,tylko,że ja dostałem karnet normalnie (około 15-tej) i nikt mi nie mówił ,że nie obowiązuje na mecz z Widzewem.

Mom nadzieja ,ze nie zdziwia sie w sobota przed bramami Śląskiego :| :zdegustowany:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

kamilbr14
Kontakt:

#170 Post autor: kamilbr14 » 13 mar 2008, o 18:07

moze ktos to jeszcze potwierdzic ze karnety nieoboiazuja na mecz z Widzewem

czaRceli
Kontakt:

#171 Post autor: czaRceli » 13 mar 2008, o 18:10

BURDEL, BEURDEL jeszcze roz BURDEL. Nie po to namawiam znajomych jak i wyrabiam karnet na trybune górną i płace kase z góry, aby mi miejsce na slaskim dali poza linia boczną . Mam dosyc ludzi z systemu Rogali (dla nich sa lepsi i lepszejsi).

ASCETO
Kontakt:

#172 Post autor: ASCETO » 13 mar 2008, o 18:15

Kur... fto zaś ta plotka puścił że karnety nie obowiązują na mecz z Widzewem??Przeca jakby tak było,to by napisali to wcześniej ! ! ! :wstyd:
Obrazek

marek79
Kontakt:

#173 Post autor: marek79 » 13 mar 2008, o 18:24

Jak sam dali bydom takie niusy pisac o karnetach to sie okaze ze łone bydom ino obowiazywac na tryningi (ale to i tak tylko poranne bo za wieczorne trza bydzie zabulić)

Za 2 tyg. mecz z Lechem i tam znow ktos napisze ze nie obowiazuja a potym na Legia tyz niy. ;) ;) ;) ;)

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

karnety

#174 Post autor: tedeus63 » 13 mar 2008, o 18:47

Witam po pierwsze chopy nie siejcie zamętu karnety som wazne na Widzew przeca pisalo ze karnety nie obowiazuja tylko na Gornik . Po drugie ktos tu mo racja z przypisaniem miejsca na karnecie do stadionu slaskiego na RUCH mom karnet na trybuna gorno w samiuskim srodku a na stadionie slaskim sektor nr 15 to jest kajs kole lini bramkowej !!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdziele taki karnet ! ostatni roz kupuja karnet chociarz od kupa lot kupuja karnet . sami zniechecacie kibicow do kupna karnetow

A-D-I
Kontakt:

#175 Post autor: A-D-I » 13 mar 2008, o 19:00

czaRceli pisze:BURDEL, BEURDEL jeszcze roz BURDEL. Nie po to namawiam znajomych jak i wyrabiam karnet na trybune górną i płace kase z góry, aby mi miejsce na slaskim dali poza linia boczną . Mam dosyc ludzi z systemu Rogali (dla nich sa lepsi i lepszejsi).
Ja zamówiłem na dolną i mam miejsce praktycznie za bramą :wstyd:
Dzisiej byłech po karnet i zamiast karnetu musiołech se kupić bilet bo powiedziano mo ze karnety bydom dopiero w przyszłym tygodniu. To jest jakoś paranoja. A najlepsze jest to że powiedziano mi że karnety nie obowiązują na mecz z Widzewem.
Jakieś karnety mają jutro jeszcze dostać(tak powiedzieli kolesiowi, który stał przede mną i bynajmniej nikt nie kazał mu kupować biletu). Karnety nie obowiązywały tylko na mecz z Górnikiem!

czaRceli
Kontakt:

#176 Post autor: czaRceli » 13 mar 2008, o 19:23

Dodam tylko tyle NIEUDOLNOŚĆ naszego zarządu. Kumpel dzisiej kupił bilet na trybuna dolno i siedzi kole mnie.

badziol1920
Kontakt:

#177 Post autor: badziol1920 » 13 mar 2008, o 19:53

a co mom zrobić jak mom już za karnet zapłacone i mom te pokwitowanie i czekom na karnet a go jeszcze nie wyrobili? wleza bez problemu na szpil z Widzewem?

gregor
Kontakt:

#178 Post autor: gregor » 13 mar 2008, o 19:59

west72 pisze:
gregor pisze:Dzisiej byłech po karnet i zamiast karnetu musiołech se kupić bilet bo powiedziano mo ze karnety bydom dopiero w przyszłym tygodniu. To jest jakoś paranoja. A najlepsze jest to że powiedziano mi że karnety nie obowiązują na mecz z Widzewem.
:szok: :szok: :szok: :szok:
Bardzo ciekawe to co piszesz,tylko,że ja dostałem karnet normalnie (około 15-tej) i nikt mi nie mówił ,że nie obowiązuje na mecz z Widzewem.

Mom nadzieja ,ze nie zdziwia sie w sobota przed bramami Śląskiego :| :zdegustowany:
Powiem ci tak .Posłołech żona po odbiur i sie okazało że część karnetów jest nie gotowo a jak moja sie spytała jak mom wlyś na mecz to powiedziano zebych kupił bilet bo karnet na mecz nie obowiązuje. Z tego co jo wnoskuja to te babki nawet nie wiedzą co i jak mysla ze pomyliły mecze Widzew z Żabolami :looka: A bilet mi kupiła po szpilu pojada po zwrot kasy :zly: BURDEL i tyla.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: L-o » 13 mar 2008, o 20:13

badziol1920 pisze:a co mom zrobić jak mom już za karnet zapłacone i mom te pokwitowanie i czekom na karnet a go jeszcze nie wyrobili? wleza bez problemu na szpil z Widzewem?
Wleziesz. W tamty rundzie wuaziuech na kwitek chyba ze 2 razy. Ino jo miou na tym kwitku ze zadku napisane ze zarzond upowaznio do wejscia na mecz (i tu przeciwnik) i piyczontka...

Acid
Kontakt:

Re: karnety

#180 Post autor: Acid » 13 mar 2008, o 20:33

tedeus63 pisze:Po drugie ktos tu mo racja z przypisaniem miejsca na karnecie do stadionu slaskiego na Ruch mom karnet na trybuna gorno w samiuskim srodku a na stadionie slaskim sektor nr 15 to jest kajs kole lini bramkowej !!!!!!
A skąd Wy wiycie jakie miejsce mocie przypisane na Śląskim?? Przeca na karnecie jest ino przypisane miejsce na Cichej.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

ODPOWIEDZ