te przeca z nimi gromy w sobotachorzowski_rsl pisze:jest dobrze oby w niedziela rozjechali my Piastunki

a co do szpilu to bardzo sie ciesza:) mom nadzieja ze tak juz bydzie! NIEBIESCYYYY!!!!!
LIDERA MAMY!! ZA hu** GO NIE ODDAMY!!
simonsays pisze:Na szpilu mnie nie ma, jest to pierwszy szpil tej rundy na ktorym mnie nie maale patrza na sytuacja racjonalnie. Ciesza sie jak dziecko ze wygrywomy ! Ale zauwazcie, ze my w 11 na 11 nawet celnego strzalu na bramka nie oddali ! Jest to niedopuszczalne, tymbardziej ze KSZO to nie jakis potentat pilki. Ale wierza ze od tego szpilu wszystko ruszy, bo kibice czekaja na nagroda. Ale w euforia nie ma co popadac !!
Dyć słyszołech pora głosów że Janoszka doch niy ma od strzylania torów :nie_wie: , po drugie jedna jaksóła wiosny niy czyni jak sie to godo , ale życza jymu jak i nom jak nojlepi keine frage.Simone pisze:A co powiesz Lutz na temat Janoszki ? To jest swietny chlopak i bedzie lepszy od Cwielonga , jak juz nie jest ... A jakie ma doswiadczenie ? Prawie zerowe
Co oczywiscie nie wyklucza ze obaj maja duzy potencjal
Karta prawdę Ci powie. Wprawdzie z Sosnowcem karty mowiły, że Ruch wygra, ale nie przewidziały, że sędzia będzie idiotąElmer pisze:Według kart Ruch dzisiaj wygra 2:1, ale będzie 0:1 :lol:
Pod koniec meczu KSZO będzie cisło. Obydwa gole strzeli Ćwielong, pierwszego po indywidualnej akcji, a drugiego
To mówię ja: WRÓŻ ELMER
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], JSensei, Rafal1920 i 34 gości