A i wyślijcie mu listy imienne z adresami przydają się podczas kampanii
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Tu trzeba zadać sobie pytanie co my robimy aby ten stadion powstał?Duszello pisze:Jo po prostu nie wierza juz ty k.... .
Kaj kasa co doł kolegom na Ruch a konto stadionu?
Kaj jest Ruch mimo ze był oddelegowany pracownik urzędu do Zarzadu Klubu?
Za dużo pytań i niejasnosci.
ZACZNIE BUDOWAĆ DOCENIA A PUKI CO TO ZWYKLY OSZUST I KOMBINATOR.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Dlaczego nikt nie zadaje tego pytania w kontekście Aleksandra i Dariusza ?Duszello pisze:Kaj kasa co doł kolegom na Ruch a konto stadionu?
PÓKI co, to my musimy wszyscy murem stać za stadionem. Nigdy nie byliśmy tak blisko finalizacji tego tematu i choćby to było tak prawdopodobne jak zdobycie przez Ruch Ligi Mistrzów w najbliższych latach, to musimy robić dosłownie wszystko co się da, by o ten stadion walczyć i się o niego na każdym kroku upominać.Duszello pisze:ZACZNIE BUDOWAĆ DOCENIA A PUKI CO TO ZWYKLY OSZUST I KOMBINATOR.
Nie pi***ol mi sam o jakims malkontencie. Jak jo jezdzil na Ruch to tyś jeszcze wydlubane kozy z nosa do geby wkladoł.Slawko pisze:Oho kolejna fala malkontentów sie wylała na forum.
Wy tak mocie zawsze czy okresowo, jak baby, to marudzenie i jeczenie?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
tam jus beton chyba 3 razy nadlywali; tym kilofym to byś mog ino ciulnonć kogoś, fto co wybory stadion łobuycuje.OSH pisze:Jutro otwarcie SS, to bydzie kaj grac, to my powinni brac kilofy i mu pomuc w tyj budowie. Kozdy jakby poswiecil 40 roboczo-godzin na rozbiorka tego archaika to by sie mog nozywac kibicym. A jak by nos obadali na SS w sile 5k, to powinni sie odrazu brac do roboty, a nie dupcenia flekow.
Sory za nerwowe wypowiedzi, ale juz mie to wkowia do przesady.
Mieszkańcy i kibice chcą nowego stadionu. To jest mój wyznacznik – mówił Prezydent Chorzowa Andrzej Kotala w Radiu Piekary.
– Stadion na Cichej jest potrzebny. To historyczna siedziba Ruchu, a nowy obiekt będzie służył mieszkańcom i kolejnym pokoleniom. Co ważne, budowa nie będzie się odbywała kosztem innych inwestycji – podkreślił Andrzej Kotala. – Chorzów jest miastem o głębokich tradycjach piłkarskich. Mieszkańcy i kibice zasługują na nowy obiekt. Chcą tego i to jest mój wyznacznik – dodał.
Prezydent odniósł się również do kosztów budowy nowego obiektu, jej finansowania oraz terminie realizacji. – Stać nas na ten stadion. Mamy finansowanie z nowych podatków, które wpłyną do budżetu miasta. Mam tu na myśli podatki od wyremontowanego wesołego miasteczka oraz od Stadionu Śląskiego. Te przychody pomogą sfinansować budowę obiektu przy Cichej. Jeżeli rozpoczniemy budowę w 2018 r., to jest szansa, że zakończymy ją w 2020 r. Będzie ona sfinansowana z pieniędzy miasta, które będziemy musieli pożyczyć. Dzisiaj wszystkie inwestycje finansujemy z kredytów. Koszt budowy wyniesie ok. 108 mln zł – zakończył Andrzej Kotala.
Użytkownicy przeglądający to forum: fanatyczny1920, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Marciak i 60 gości