Jak Ci jakiś prezes robote za 20 000 / miesiąc zaproponuje, też nie przyjmiesz bo debil?19ElNino20 pisze:Aha zrozumiał błędy i dlatego zbłaźnił się z tym startem na prezesa PZPN, prosza Wos-to jest debil, bogaty ale debil. Mo w ciul pieniędzy wiec jak większość szuka w takim momencie władzy, bo tylko tego mu brakuje do zaspokojenia swojej próżności, nie wierzę że zostanie właścicielem jakiegoś klubu bez całkowitej ingerencji w niego jak to było w Polonii, żeby sypał hajsem i siedział cicho na boku to by chciało 95% klubów w Polsce.
Modernizacja stadionu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
Nadarzo sie okazja z piyniyndzmi ale poco niy ? Bez licencji do 4 ligi tysz niy.Czesc z wos niywiy co chce.Jak chcecie Ruch ratowac to cza takiego co mo Geld, chyba ze ktos z wos mo w kabzi pora milionów.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu niy ma jak na razie żodnyj okazji , to co jest tu napisane w sprawie JW i jego zwionzku z Ruchym to ino do tyj pory plotki.
-
- Kontakt:
ino plotki - ale przy okazji wyszła kolejna bardzo smutna rzecz... miasto ma do zaoferowania developerom... tereny skażone.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tam boło wysypiskoscaneRboy pisze:ino plotki - ale przy okazji wyszła kolejna bardzo smutna rzecz... miasto ma do zaoferowania developerom... tereny skażone.

ale oni chyba o tym poinformowali bo w tyj zapowiedzi budowy boł punkt że bydom sie starac o kasa z UE na rekultywacja.
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/1, ... edzie.html
-
- Kontakt:
No właśnie taki był jego model prowadzenia klubu-na***ać ile wlezie w kontrakcie i pościągać najemników, a nie piłkarzy, w międzyczasie zatrudniając i zwalniając 682 trenerów. Myślał że samymi pieniędzmi je***e mistrza w pół roku, a w następnym LM. Zostawię dla przypomnienia: http://weszlo.com/2012/07/16/mial-byc-d ... widatorem/mulan pisze:Jak Ci jakiś prezes robote za 20 000 / miesiąc zaproponuje, też nie przyjmiesz bo debil?19ElNino20 pisze:Aha zrozumiał błędy i dlatego zbłaźnił się z tym startem na prezesa PZPN, prosza Wos-to jest debil, bogaty ale debil. Mo w ciul pieniędzy wiec jak większość szuka w takim momencie władzy, bo tylko tego mu brakuje do zaspokojenia swojej próżności, nie wierzę że zostanie właścicielem jakiegoś klubu bez całkowitej ingerencji w niego jak to było w Polonii, żeby sypał hajsem i siedział cicho na boku to by chciało 95% klubów w Polsce.
Proponuję też zakończyć, albo przenieść, bo to nie temat o właścicielu, tym bardziej że to nawet nie są żadne (dzięki Bogu) plotki ani spekulacje.
- OSH
- Kontakt:
No to niech je odkazajomscaneRboy pisze:ino plotki - ale przy okazji wyszła kolejna bardzo smutna rzecz... miasto ma do zaoferowania developerom... tereny skażone.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fajny, latwopalny za bagatela..... 100 mln. funtow 

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A to podobno slaski byl drogi
-
- Kontakt:
A powiedz mi co się nie pali ?Rafal1920 pisze:Fajny, latwopalny za bagatela..... 100 mln. funtow
-
- Kontakt:
nasze grajki do wygrywaniaKibic1983 pisze:A powiedz mi co się nie pali ?Rafal1920 pisze:Fajny, latwopalny za bagatela..... 100 mln. funtow
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
toś zamknął temat już chyba na amen.TomSky pisze:nasze grajki do wygrywaniaKibic1983 pisze:A powiedz mi co się nie pali ?Rafal1920 pisze:Fajny, latwopalny za bagatela..... 100 mln. funtow

- m.
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wczoraj miałem okazje zobaczyc na zywo mecz Polska - Niemcy w Tychach. Stadion ktory tam wybudowali bylby idealnym rozwiazaniem dla nas. Moim zdaniem jest to najładniejszy stadion o pojemnosci do 15tys.
Niestety nam zostaje poki co dalej marzyc...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
m. pisze:Wczoraj miałem okazje zobaczyc na zywo mecz Polska - Niemcy w Tychach. Stadion ktory tam wybudowali bylby idealnym rozwiazaniem dla nas. Moim zdaniem jest to najładniejszy stadion o pojemnosci do 15tys.
O Tym samym rozmawiałem z innymi kibicami na meczu że stadion świetny, może gastronomia i wejścia do poprawy ale naprawde świetny!
Będąc na narodowym nie czułem takiego komfortu oglądania jak w Tychach, blisko murawy, dobra stomość trybun i nawet miejsca pomiedzy rzędami jakby więcej !
Pozostaje nam marzyć o takim obiekcie...