Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Furtok akurat na jutro powołał prawdziwie śląska kadre, wiec wymienianie jego nazwiska w tym ciagu oskarzen (z ktorymi sie kaurat zgadzam) jest nieporozumieniemslavo pisze: Czyzby Furtok starym nawykiem z jego pomoca zamierzal ten mecz kupic za jego posrednictwem.
Mimo wszystko, nie wierze, ze ktos odpusci. Swiadomosc gry przed Leo dla tych, ktorych granie dla Slaska nie zmobilziuje bedzie wystarczajaca
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Poloc chopu bo dobzre prawi......Dla mnie ten mecz przestal istniec. No chyba ze Piechniczek pojdzie po rozum do gowy i skleci PRAWDZIWO reprezentacja G. SLaska. Na taki ustawiony z gory skandal sie nie pisze.
Traktowalem ten mecz bardzo prestizowo, teraz moga go sobie w dupa wsadzic. Bedzie to piekne, prestizowe lanie i cala Polska bedzie miala z nas polew. Niech mi ktos powie jaka motywacje moze miec Chmiest ?? Chwalibogowski ?? Moskal ?? No jaka ?? Dla nich bedzie to tylko i wylacznie festyn ludowy. A 0:5. 0:6 nie ma znaczenia.
A juz Lachowski !!! w tej kadrze to policzek dla wszystkich, a dla zmarlych gornikow przedewszystkim.
O co chodzi ? Czyzby Furtok starym nawykiem z jego pomoca zamierzal ten mecz kupic za jego posrednictwem.
Granda, szyty grubymi nicmi, skandal zaslaniany szczytna idea. Zastanowcie sie zanim nogami zaglosujecie za kolejna manipulacja spadkobiercow Grazynskiego, Grudnia i im podobnych utrwalaczy.
Graczy mamy dosc. Do swoich barw mamy prawo. Gorzelik na trenera, nie ludzie bez jaj i kolanami wytartymi od kleczenia w strone Warszawy.
Albo prawdziwy mecz Górny Śląsk - Polska, albo zaden
Amen
Ech reprezentacja górnego ślonska.... łza w oku suię kręci i fto tam je powołany....
Szkoda słów
Takij reoprezentacji Gornego ślonska padomy RAUS
A swojom drogo można by kartonówka zrobić z nazwiskami ślonkich grajków, L Podolski M Klose i jeszcze poru by sie znodło, Baszczu...echhhhhhh
I'm a man who walks alone
- wolfik
- Kontakt:
zalosne, to wlasnie powolaniem takiej kadry napluto nam w twarz, a okrzyki gorole raus i tym podobne wlasnie prowokuja organizatorzy :?
Piechniczek

Piechniczek

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
To wszystko było zbyt piekne aby było prawdziwe, gdzieś musialbyc haczyk - teraz on wychodzi - kadra taka jak powolana plus zakaz wnoszenia barw narodowych jednej z druzyn (grającej w dodatku u siebie). Co to ku*** ma być? Pozostaje miec nadzieje ze to tylko takie przedmeczowe piepszenie i propaganda mająca na celu zniechęcenie ludzi do brania śląskich barw, a w praktyce nie bedzie ona egzekfowana..
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- wolfik
- Kontakt:
A ja sie pytam jakim prawem Bugdoł i ten caly slaski OZPN uzywa nazwy "reprezentacja Górnego Śląska" :roll:W dzisiejszym charytatywnym meczu w Rudzie Śląskiej przeciw Grunwaldowi Halemba zagra zespół złożony z piłkarzy klubów naszego regionu, ale na nazwanie ich drużyny "reprezentacją Górnego Śląska" nie zgadza się OZPN. Była to samowolna inicjatywa, a przecież tylko okręgowy związek ma prawo powołać oficjalną reprezentację regionu.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To może bydymy pisać maila do kogos z PZPN-u i OZPN-u ale takie mądre, że niy mają używać tyj nazwy (zreszta nie wiem czy wogóle moze istnieć coś takiego jak reprezentacja Górnego Ślonska skoro my som częścią Polski) i niech sie używają drużyna zawodników występujących w Ślonskich klubach!! A jo mioł zawsze Piechniczka za swojego chopa, za prawdziwego Hanysa a tu takiw wałek!! Do kogo piszemy maile?!! Może ftoś mo adresy do organizatorów tego szpilu?!
Przynajmniej sprawa i bletami juz jasna. Nie wiem skad media mialy info ze miedzy 10 a 100. Tickety sa w identycznych cenach jak an normalny mecz ligowy: od 1 do 10 za 10 złotych, trybuna dolna 15, a górna 25. I tyle. No i nie ma wstepu za darmo (kobiety, dzieci).
źródło: www.kupbilet.pl
źródło: www.kupbilet.pl