Letnie transfery
- L_M
- Kontakt:
No wiec tak wywiad na stronke pozniej wrzuce. Miki jest zdania, ze gdyby byla propozycja to zawsze trzeba porozmawiac, ale do odejscia z Ruchu mu sie nie pali. na pytanie o propozycje z ekstraklasy 'tak chcialbym grac w ekstraklasie... z Ruchem za 2 lata". Mysle ze musialby dostac dobra propozycje, klub musialby dostac dobra propozycje, i mooze wtedy. ale watpie.
- Simone
- Kontakt:
Jaka Klub ma dostac propozycje ...
On ma prawie 33 lata , 100 tys to pewnie max co mozemy wycignac - co to jest ? nic
A w takiej formie moze nam zapewnic okolo 20 bramek w sezonie - bezcenne
Na rynku nie ma dostepnych dobrych napastnikow ...
Mam nadzieje ze nasi dzialacze nie sp***rza sprawy = pomysla
Narazie nie ma tematu i oby nie bylo
On ma prawie 33 lata , 100 tys to pewnie max co mozemy wycignac - co to jest ? nic
A w takiej formie moze nam zapewnic okolo 20 bramek w sezonie - bezcenne
Na rynku nie ma dostepnych dobrych napastnikow ...
Mam nadzieje ze nasi dzialacze nie sp***rza sprawy = pomysla
Narazie nie ma tematu i oby nie bylo
- L_M
- Kontakt:
wiesz, z niewolnika nie ma pracownika wiec gdyby naprawde nie chcial (teoretyzujac, bo dzis naprawde chce), to myslenie dzialaczy nic tu nie da. oni swoje pomysleli, biegajac za nim zima bardzo dlugo i bardzo zaciekleSimone pisze:Mam nadzieje ze nasi dzialacze nie sp***rza sprawy = pomysla

- L_M
- Kontakt:
Przylaczam sie do propozycjiLukas_Michalski pisze:idac tym tropem to wplywu nie mamy ani na gre, ani na transfery, na nic. proponuje zamknac forum

Co do transferow.
Odejscie Mikiego oczywiscie byloby oslabieniem, ale chlop ma 33 lata i nie wiadomo w jakiej formie bedzie w przyszlym sezonie. Co do transferow mysle ze okolo 13 czerwca bedziemy znali pierwsze propozycje

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie dajmy spokuj z tymi spekulacjami WLECIAŁOWSKI SPŁACIŁ KREDYT ZAUFANIA I DAJMY MU WOLNĄ RĘKE W PODEJMOWANIU DECYZJI.To tyla odemie niech zadecyduje kto mo odejś kogo wyporzyczyć i kogo ściągnąć łon zato odpowiedao i jak narazie pierwszy roz ci co przyszli spradzili sie na tyla że wygrywomy szpile.bogas1985 pisze:Przylaczam sie do propozycjiLukas_Michalski pisze:idac tym tropem to wplywu nie mamy ani na gre, ani na transfery, na nic. proponuje zamknac forum
Co do transferow.
Odejscie Mikiego oczywiscie byloby oslabieniem, ale chlop ma 33 lata i nie wiadomo w jakiej formie bedzie w przyszlym sezonie. Co do transferow mysle ze okolo 13 czerwca bedziemy znali pierwsze propozycje
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
e tam pierdzielenie zeby se dac spokoj
Jeziorny , Hosic , Berensztajn , Pach , Piatkowski i ktos z Malinowski , Chrapek , Misan albo nawet Suker do Ruchu
Odchodza : Petasz , Smarzynski , Nowak , Bizacki , Basta
Wypozyczyc do 3 ligi : Wawrzynczok , Foszmanczyk , Markiewicz
Reszta zostaje .
Wlecial to pouklada i za rok 1 liga

Jeziorny , Hosic , Berensztajn , Pach , Piatkowski i ktos z Malinowski , Chrapek , Misan albo nawet Suker do Ruchu
Odchodza : Petasz , Smarzynski , Nowak , Bizacki , Basta
Wypozyczyc do 3 ligi : Wawrzynczok , Foszmanczyk , Markiewicz
Reszta zostaje .
Wlecial to pouklada i za rok 1 liga
-
- Kontakt:
Suker???
Weź przestań. To że w Radzionkowie strzelił kilka bramek nie oznacza że od razu w Ruchu będzie przydatny
Weź przestań. To że w Radzionkowie strzelił kilka bramek nie oznacza że od razu w Ruchu będzie przydatny
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi się podobała wosttanich meczach gra Bazlera z Finishparkietu i Brzyskiego z Radomiaka. Obaj to pomocnicy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Simone
- Kontakt: