Ruch Chorzów -Radomiak Radom 20.05

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#151 Post autor: m-p » 21 maja 2006, o 11:31

Mecz z emocjami i to do konca !
Radomiak sie postawił i dlatego mecz mogl sie podobac
Co do frekwencji staly poziom ale niepokoji mnie cos innego
Ruda, Siemianowice, Świony, Katowice, Mikołow mniejsze grupy
z innych miejscowosci to oprocz Chorzowa kibice Ruchu
Skoro na meczu jest 5000 ludzi to ilu jest z Chorzowa ?
Przeciez Ruch jest klubem chorzowskim to z Chorzowa
powinno byc najwiecej ludzi a zdaje mie sie ze za duzo
z Chorzowa nie łazi. Dlaczego? Nie wiem ile Chorzow ma
mieszkancow (100tys?) ale jak na meczu jest 5 tys z tego
chyba wieksza polowa z innych miast to cos jest dla nie tak

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#152 Post autor: wolfik » 21 maja 2006, o 12:09

3 mecz z rzedu gdzie pierwsi tracimy bramke i skutecznie gonimy wynik, ale to juz powoli robi sie irytujace:) I pierwszy mecz pasnika gdzie zadnego bledu nie popelnil, choc nie mial nawet gdzie go popelnic. Zagralismy jednak troche slabiej niz w poprzednich meczach u siebie, choc w porownaniu z poprzednimi sezonami nasza gra jak najbardziej na plus. szacunek dla Pulkowskiego za przyznanie do bledu, w dzisiejszym meczu Pulkowski jednak slabszy od Bonka, ale patrzac na cala runde Pulkowski duzo lepszy. No i wielkie brawa dla Dziesiony za pozdrowienie Grzyba pod koniec meczu. Radosc jaka sie pojawila na jego twarzy mowi sama za siebie :P

Grzybek Grzybek KS Ruch :!:

Paweł 19R20
Kontakt:

#153 Post autor: Paweł 19R20 » 21 maja 2006, o 12:13

Piyrszo połowa słabo w wykonaniu Naszych grajków, niy mieli komu kulnąć tyj bali.
W drugij połowie nareszcie sie zaczło coś dzioć. Grzyb, Mikulenas - bardzo dobry szpil tych grajków.
Co do dopingu to niy było najgorzij. Mało przewaga Dziys10ny nad młynem. Jes dobrze chopcy.
Najważniyjsze że som 3 punkty... pozdRo

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#154 Post autor: BAFista » 21 maja 2006, o 12:38

super doping na 10 w pewnym momencie zech juz wysiodł ale miki 2 brama zmobilizowoł mie do szalenstwa.mario powinien w nastepnym meczu wlez z ławki przido mu sie trocha swiezosci.WOJTEK zagroł rewelacyjnie.w radomiaku podoboł mi sie lewy obronca z numerm3,trocha sie gubił ale szybko lotoł i wyprowadzoł dobre kontry.DZIEKI ZA WALKE DO KONCA I WSPANIAŁY DOPING

Awatar użytkownika
krzysiek...
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: krzysiek... » 21 maja 2006, o 13:44

ja jeszcze powiem ze młyn jak na taka ilosc to tez dobrze dopingował brawo chopcy
pozdrowienia od DZIESIONY "10"

Gość

#156 Post autor: Gość » 21 maja 2006, o 14:09

Jop pisze:
Peryn pisze:Jedyne co mam z tego dnia to rozjebany łuk brwiowy i zachlapana krwią bluza z reportera :lol: Co do szpilu to grali fajnie.
A kto Ci ten łuk rozjeboł :twisted: namiezymy go :lol:
Zaciołech sie przy goleniu :lol: :lol: :lol:

Dorcia
Kontakt:

#157 Post autor: Dorcia » 21 maja 2006, o 17:35

Napalacie się na doping na 10. Niestety gdy przegrywaliśmy ryczeliśmy w 2 ekipach może w 40 osób. Reszta śpiewała tylko po bramach i prowadzeniu 2:1. Wiem że i tak jest dobrze ale do ideału to jeszcze daleka droga.

Bogas
Kontakt:

#158 Post autor: Bogas » 21 maja 2006, o 18:43

Niepowiem ze doping na 10 nie byly za***isty ,ale jak przegrywalismy to mlyn ciagle dopingowal. Choc nas bylo malo dalismy rade. NA Piast i Polonia zmieimy to i mlyn bedzie taki jak za dawnych czasow. Oby prosta byla rownierz taka jak dziesiona.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: Adi-Żory » 21 maja 2006, o 19:08

Mecz mi się podobał w drugiej polowie,pierwsza wydaję mi się że przespana.Dawno nie widziałem w Chorzowie tak szybko straconej bramki.Brawo kibice z meczu na mecz więcej ludzi dopinguje nasz kochany zespół.Brawo Dziesiona.;)
PozdRawiam.

conir

#160 Post autor: conir » 21 maja 2006, o 19:26

Chciałem poruszyć temat młynu jeszcze, chyba nie tak miała wyglądać ta selekcja, że wszyscy z młynu przejdą na 10?

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#161 Post autor: vinc84 » 21 maja 2006, o 23:11

Bogas pisze:Niepowiem ze doping na 10 nie byly za***isty ,ale jak przegrywalismy to mlyn ciagle dopingowal. Choc nas bylo malo dalismy rade. NA Piast i Polonia zmieimy to i mlyn bedzie taki jak za dawnych czasow. Oby prosta byla rownierz taka jak dziesiona.

masz na to jakis zloty srodek, czy tylko jest to kolejny slogan, bez lobrazy, ale wkorwia mnie juz ten mlyn, a raczej ludzie co na niego juz nie chodza, jo jest zawsze na 7 i razem z innymi dajemy z siebie maxa, a taki jeden z drugim cie jeszcze zjebia ze tak cicho, ze gorzej lod 10, to korwa zacznijcie na ten mlyn lazic!!!

pozdro Bogas
GŮRNY ŚLŮNSK

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#162 Post autor: uRodzony na sektoRze » 21 maja 2006, o 23:19

vinc84 pisze:jo jest zawsze na 7 i razem z innymi dajemy z siebie maxa, a taki jeden z drugim cie jeszcze zjebia ze tak cicho, ze gorzej lod 10, to korwa zacznijcie na ten mlyn lazic!!!
No właśnie!! Najlepiej narzekać... Gdyby wszyscy chcący dopingowac siedzieli w młynie byłoby za***iście!!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#163 Post autor: L_M » 21 maja 2006, o 23:45

urodzony na sektorze pisze:
vinc84 pisze:jo jest zawsze na 7 i razem z innymi dajemy z siebie maxa, a taki jeden z drugim cie jeszcze zjebia ze tak cicho, ze gorzej lod 10, to korwa zacznijcie na ten mlyn lazic!!!
No właśnie!! Najlepiej narzekać... Gdyby wszyscy chcący dopingowac siedzieli w młynie byłoby za***iście!!!
Panowie ale najawazniejsze ze byl dobry doping, ze byl bez bluzgow, ze byl przez caly mecz. a czy spiewa mlyn, czy 10, czy rodzinny schodzi na dalszy plan, w ukladzie kiedy na trybunach ludzie robia dobra atmosfere. z ktorego sektora to nie jest takie wazne, wazny jest efekt. a ten widac od kilku meczow jest dobry, dzieki pracy mlyna i dziesiony. i nie pierdolcie jedni na drugich ze ci sa ciszej ci glosniej, bo nie o to chodzi

Esiu.

#164 Post autor: Esiu. » 21 maja 2006, o 23:54

Jo slyszol , że jak dziolchy i bajtle pódą z młyna to dużo ludzi z dziesiony pódzie na 7. Sam sie niekerzy deklarowali na przenosiny z 10 na 7 :lol: :lol: :lol:
Jest tak jak przewidywalimy, jest fess malo ludzi w młynie, doping jest dobry, bez bluzgania, teroz czekomy ino na napływ ludzi. I prosza tych z 10 żeby nie pisali ze młyn cicho śpiewo bo jest nos tam conajmniej 3 razy mniej niż Wos na 10.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#165 Post autor: wolfik » 21 maja 2006, o 23:59

Problemem nie jest to czy 10 czy mlyn spiewa glosniej, problemem jest to ze reszt stadionu nie spiewa nawet w polowie tak jak 10 i mlyn...

ODPOWIEDZ