Puchar Polski
-
- Kontakt:
Tak mi się też wydawało. Przeciez kibic Ruchu nigdy się nie myli 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- karolinka
- Kontakt:
moim zdaniem nie wiecej niz 500 !jajo pisze:Linka mi sie wydaje, ze ludzi yło duzo wiecej. Kolo tysiaca, na samej tej trybunce mimo wszystko było 350 miejsc, a mlyn blizej setki spokojnie inz 50 mysle
mlyn na oko 50szt - tzn STALY MLYN, a nie goscie dochodzacy i odchodzacy co chwile.. bo jak to okreslik ktos z okocim... "nie chcialo im sie stac"
edytowalam.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, o 16:03 przez karolinka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Juz zech to sam godoł, powiem jeszcze roz górnik Zabrze, komunistyczna karykatura Ruchu. Stworzony w czasach szalejącego stalinizmu, nawet herb mocie taki som jak my, całe wasze sukcesy okupione za komunistyczne pieniadze... som żeście nojbardzi utytulownym klubem w prl i jako tacy zaslugujecie na los zaglebia sosnowiec albo lustracja. 

- Anmael
- Kontakt:
no i szkoda tego szpilu z okocimskim - teraz by my mogli zagrac z Lechem :?
A tu reszta par :
Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - OKS 1945 Olsztyn
Mazowsze Płock - Korona Kielce
GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Warta Sieradz - Wisła Płock
Wierna Małogoszcz - Zagłębie Lubin
Cracovia - Kujawiak Włocławek
ŁKS Łódź - Pogoń Szczecin
Tłoki Gorzyce - Wisła Kraków
Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie - Amica Wronki
Polonia Warszawa - Tur Turek
KSZO Ostrowiec Św. - Legia Warszawa
Okocimski KS Brzesko - Lech Poznań
Odra Opole/Jagiellonia Białystok - Górnik Łęczna
Odra Wodzisław Śl. - Zagłębie Sosnowiec
Górnik Zabrze - Radomiak Radom
Hetman Zamość - wolny los.
A tu reszta par :
Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - OKS 1945 Olsztyn
Mazowsze Płock - Korona Kielce
GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Warta Sieradz - Wisła Płock
Wierna Małogoszcz - Zagłębie Lubin
Cracovia - Kujawiak Włocławek
ŁKS Łódź - Pogoń Szczecin
Tłoki Gorzyce - Wisła Kraków
Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie - Amica Wronki
Polonia Warszawa - Tur Turek
KSZO Ostrowiec Św. - Legia Warszawa
Okocimski KS Brzesko - Lech Poznań
Odra Opole/Jagiellonia Białystok - Górnik Łęczna
Odra Wodzisław Śl. - Zagłębie Sosnowiec
Górnik Zabrze - Radomiak Radom
Hetman Zamość - wolny los.
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[quote="Simone"]Nie jestem z Mikolowa lub Lazisk , ale tak czy tak bym sie z Toba nie zalozyl .
Styknie mi jak na poczatku Czerwca przyszlego roku znajdziesz ten temat , klikniesz na "odpowiedz" i wdupisz
ta emote : :oops: Jak bedzie inaczej to ja spuszcze glowe
No widzisz jakie macie piekne ambicje , nasza ambicja jest wkrotce zdobyc 15 tytul mistrza Polski . :lol:
Sorry ale nie moglem sie powstrzymac .
Aha i nie dupc ze o nas sie malo slyszy , bo by Cie na tym forum nie bylo - zreszta jestesmy wszedzie . Zawsze dazyliscie i bedziecie dazyc zeby byc lepszym od nas - wzorce macie dobre trzeba przyznac
Ja, ja, Simone.
Co tam dali z waszymi ambicjami?
Widzisz synek, tak tu już jest że wiara czyni cuda. Cos tak kole 30 lot niyprzewanie w I lidze. Poradzicie tak???
I coś tam Simone jeszcze dupioł o frekwyncji??? Chcesz obadać - przidź na Roosevelta. Aha, sorry, niy do rady. Wszystkie bilety wyprzedane!
Zdrowia Wos
Styknie mi jak na poczatku Czerwca przyszlego roku znajdziesz ten temat , klikniesz na "odpowiedz" i wdupisz
ta emote : :oops: Jak bedzie inaczej to ja spuszcze glowe
No widzisz jakie macie piekne ambicje , nasza ambicja jest wkrotce zdobyc 15 tytul mistrza Polski . :lol:
Sorry ale nie moglem sie powstrzymac .
Aha i nie dupc ze o nas sie malo slyszy , bo by Cie na tym forum nie bylo - zreszta jestesmy wszedzie . Zawsze dazyliscie i bedziecie dazyc zeby byc lepszym od nas - wzorce macie dobre trzeba przyznac
Ja, ja, Simone.
Widzisz synek, tak tu już jest że wiara czyni cuda. Cos tak kole 30 lot niyprzewanie w I lidze. Poradzicie tak???
I coś tam Simone jeszcze dupioł o frekwyncji??? Chcesz obadać - przidź na Roosevelta. Aha, sorry, niy do rady. Wszystkie bilety wyprzedane!

Zdrowia Wos
- L.G
- Kontakt:
czym duży pociągniecie na tych długach tym gorzy do wos.marx1 pisze: Ja, ja, Simone.
I coś tam Simone jeszcze dupioł o frekwyncji??? Chcesz obadać - przidź na Roosevelta. Aha, sorry, niy do rady. Wszystkie bilety wyprzedane!![]()
Zdrowia Wos
A teraz niy tyla bilety wyprzedane co stadion zamkniynty. :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Simone
- Kontakt:
zajeliscie miejsce w barazach wiec sprawa nierozstrzygnieta
Nie interesuja mnie decyzje przy zielonym stoliku
Mowisz o frekwencji zalozmy z Zaglebiem Lubin ? czy pamietasz tylko ta z gratisowcami ...
pochwal sie jak na Amice 15 minut przed koncem pol widowni juz nie bylo ...
Co do 1 ligi , wegetacja to nie dla nas , jak wejdziemy to po mistrza
Co do Roosvelta to moja noga tam nie postanie nawet goscinnie bo nie mam szacunku do tego klubu
juz mowie za co :
a) utrzymaliscie sie w lidze w pewnym sezonie dzieki nam - napinka jacy to jestescie zamiast nas po dupach za okazanie laski calowac
b) teraz utrzymaliscie sie dzieki fuzji oraz Polonii Warszawa , zadna w tym wasza zasluga - znow napinka
c) mowisz o frekwencji za 5 zl a o tej przy normalnych cenach nie pamietasz - nie dziwie Ci sie z drugiej strony , wstydliwa sprawa ja na 1 lige
Dla mnie klub bez honoru
Nie interesuja mnie decyzje przy zielonym stoliku
Mowisz o frekwencji zalozmy z Zaglebiem Lubin ? czy pamietasz tylko ta z gratisowcami ...
pochwal sie jak na Amice 15 minut przed koncem pol widowni juz nie bylo ...
Co do 1 ligi , wegetacja to nie dla nas , jak wejdziemy to po mistrza
Co do Roosvelta to moja noga tam nie postanie nawet goscinnie bo nie mam szacunku do tego klubu
juz mowie za co :
a) utrzymaliscie sie w lidze w pewnym sezonie dzieki nam - napinka jacy to jestescie zamiast nas po dupach za okazanie laski calowac
b) teraz utrzymaliscie sie dzieki fuzji oraz Polonii Warszawa , zadna w tym wasza zasluga - znow napinka
c) mowisz o frekwencji za 5 zl a o tej przy normalnych cenach nie pamietasz - nie dziwie Ci sie z drugiej strony , wstydliwa sprawa ja na 1 lige

Dla mnie klub bez honoru
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, o 11:42 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.
- L.G
- Kontakt:
Śleci to znaczy że śleci. Tak żeś przewidywoł. I tyla. Górnik niy ślecioł jo mom satysfakcja, Ty żeś wdupioł.
18 tys na stadionie to wymierna liczba. To mniyj wiyncyj tyla co u Wos przez 5 szpilów. To u nos miało być coroz myni kibiców - i sam zaś wdupione. Zdarzo Ci sie coś trefić?
Simone, dorosły facet potrafi się przyznać do porażki.
pomyśl o tym
18 tys na stadionie to wymierna liczba. To mniyj wiyncyj tyla co u Wos przez 5 szpilów. To u nos miało być coroz myni kibiców - i sam zaś wdupione. Zdarzo Ci sie coś trefić?
Simone, dorosły facet potrafi się przyznać do porażki.
pomyśl o tym
- L.G
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
marx 1 rozmawiajmy jak inteligentni ludzie
jakby wszystkie kluby z Orange nie dostaly licencji to chwialil bys sie tutaj mistrzostwem ?
przeciez to logiczne ze rozmawialismy o rozstrzygnieciach na boisku , jak chcesz o innych to pogadaj se z Dziurowiczem , Baniakiem albo Listkiewiczem
Jetsescie w barazach na boisku , ale nie dowiemy sie czy spadniecie czy nie wiec jest remis
Ty mowisz o 18 tys masz prawo , jak mowie o 1.5 tys z Lubinem - tez mam prawo Kto ma racje ?
Uwierz mi potrafie sie przyznac do porazki ale na ucziciwych zasadach , jak wam nie dadza licencji i polecicie do 4 ligi przez to dalej uznam sprawe za nierozstrzygnieta - tak jak teraz
jakby wszystkie kluby z Orange nie dostaly licencji to chwialil bys sie tutaj mistrzostwem ?
przeciez to logiczne ze rozmawialismy o rozstrzygnieciach na boisku , jak chcesz o innych to pogadaj se z Dziurowiczem , Baniakiem albo Listkiewiczem
Jetsescie w barazach na boisku , ale nie dowiemy sie czy spadniecie czy nie wiec jest remis
Ty mowisz o 18 tys masz prawo , jak mowie o 1.5 tys z Lubinem - tez mam prawo Kto ma racje ?
Uwierz mi potrafie sie przyznac do porazki ale na ucziciwych zasadach , jak wam nie dadza licencji i polecicie do 4 ligi przez to dalej uznam sprawe za nierozstrzygnieta - tak jak teraz
- karolinka
- Kontakt: