INAUGURACJA PRZESUNIETA ???
-
- Kontakt:
Szczakowa gra ten sparing w srode! Nie chciala zagrac z nami w Wielka Sobote, tylko koniecznie w terminie, czyli w ostatnia sobote, ale zwiazku z przelozeniem meczu, sami zadzownili do na Ruch i zakomunikowali ze jednak dadza rade zagrac w ktores Swieto, a nie dopiero 12 kwietnia. Jutro ma byc juz decyzja po rozmowach z PZPN i Szczaxa co do terminu podjeta
Jo nie widza problemow co do swiat, do rodziny w kieleckie nikaj nie musza jechac hehe
Pozdro
Jo nie widza problemow co do swiat, do rodziny w kieleckie nikaj nie musza jechac hehe
Pozdro
- wolfik
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
no jo rowniez jest dokladnie za takim terminem, no mzoe o godzinie 16 zeby koszty mogl spokojnie przisc do dom ze swieconenm jajcem :lol: i isc potym na szpil!godzina roznica to niby nie duzo ale jednak dzieki temu mzoe wiecej ludzi zdarzy pozalatwiac swoje sprawywolfik pisze:Wedlug mnie optymalny termin to sobota o 15, bo granie w wielka sobote wieczorem juz moze negatywnie wplynac na frekwencje.
no ale jak by bylo przy swiatlach to tyz nie byda marudzic, byle juz grali!!
aha, jak wygromy ze szczakowa to wskakujemy juz na 6 plac!
-
- Kontakt:
Harpo - jaki wtorek, jakie 3 dni
Murawa ma caly tydzien czasu. Dzis ponoc wygladala tragicznie, ale przez clay najblizszy tydzien nie mo byc opadow! Bydzie mrozik lekki, ale wedlug prognoz nie mo leciec snieg, a deszcz moze spasc w minimalnych ilosciach. Licza zatem ze gospodarze naszej Areny doprowadza trowa do stanu zdatnosci. Apropo widzieliscie murawa w Lubinie w ten weekend?! Bez podgrzewania, a prawie taka jak w stolycy 

-
- Kontakt:
No to jak mecz będzie w święta to inaugurację mam z głowy - po prostu SuPeR
Ja bym tam na złość Szczakowej zrobiła, nie chcieli grać, a teraz nagle chcą i nie zgodziła się na święta; robią z nami co chcą, a my się jeszcze z tego cieszymy, żałosne - ale to tylko moje zdanie.

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Są trzy duże plusy przesunięcia inauguracji:
+ uratowano murawę przed zniższczeniem
+ nie naroażono zawodników na kontuzję
+ (osobisty) zarówno meczu z Bełchatowem jak i Szczaxą w pierwotnych terminach nie mogłem zaliczyć ze wzgledu na wyjazdy służbowe, a teraz to napewno je zobaczę, choćby i miały się odbyć w dyngusa
Ale są i minusy:
- spada mobilizacja drużyny
- atut czterech pierwszych meczy u siebie jakby sie rozmywa, bo terminy pozmieniano, a tymczasem niektórzy rywale już zagrali i zdobyli punkty, co ma równiez wpływ na mobilizację, bo dystans jakby się zwiekszał
- zawiedzeni kibice, ale to tylko pozorny minus, bo przez to będą jeszcze lepiej dopingować gdy w końcu zagramy
Tak więc ogólnie chyba lepiej się stało.
+ uratowano murawę przed zniższczeniem
+ nie naroażono zawodników na kontuzję
+ (osobisty) zarówno meczu z Bełchatowem jak i Szczaxą w pierwotnych terminach nie mogłem zaliczyć ze wzgledu na wyjazdy służbowe, a teraz to napewno je zobaczę, choćby i miały się odbyć w dyngusa
Ale są i minusy:
- spada mobilizacja drużyny
- atut czterech pierwszych meczy u siebie jakby sie rozmywa, bo terminy pozmieniano, a tymczasem niektórzy rywale już zagrali i zdobyli punkty, co ma równiez wpływ na mobilizację, bo dystans jakby się zwiekszał
- zawiedzeni kibice, ale to tylko pozorny minus, bo przez to będą jeszcze lepiej dopingować gdy w końcu zagramy
Tak więc ogólnie chyba lepiej się stało.
- 19r20
- Kontakt:
Sobota lub Piątek ...super by było gdyby doszło do meczu w którymś z tych dni....pogoda ma dopisywac przynajmniej jeśli chodzi o temperature Piątek - 17stopni(słonecznie!!!) Sobota - 20stopni (niestety opady i burze) ale biorąc pod uwage np. pogodo na ostatnim meczu z Koroną ....to Sobota to light........a co do tego ze to święta hmmm..... jak dla mnie ani piatek ani sobota nie są świętami.....także trzymam mocno kciuki z któryś z tych terminów , a nie czwrtek 12.04:/
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja nie widze innego rozwiązania jak mecz w sobote gdzieś koło 16,17
Coś czuje,że bedzie dobrze...Byłem dziś na Ruchu i stan murawy jest naparwde dobry...Jak nie bedzie padać do soboty to nie mamy sie co bać o murawe,że ją piłkarze "zdewastują" 8) Tak jak napisał Sadik jak ktoś bedzie wiedział co ze szpilem to pisać tu i to zaraz...
Takie zwycięstwo przed samymi świetami to jest superrrrrr sprawa :lol: :lol:

Takie zwycięstwo przed samymi świetami to jest superrrrrr sprawa :lol: :lol:
- Neo
- Kontakt: