Ruch Chorzów - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kurczak1920

#151 Post autor: kurczak1920 » 13 lis 2004, o 17:30

tak powinni grać co tydzień, doping, skuteczność pierwsza klasa, już nie roz pokazali piłkarze, że jak na drugą lige to są bardzo mocni,

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#152 Post autor: anyfor » 13 lis 2004, o 17:43

chopy !!! to boł nojpiykniyjszy szpil kery żech widzioł na Cichyj od poru lot ! ,a te tory to jak marzynie ! ograć Koruptera w takim stylu to je dopiyro coś , yno szkoda że grajki dopiyro dostowajom wiatr w żagle jak im niy płacom i cza zagrać pokazowo s nerwów :!: SORY ale bez wypłaty to umicie zagrać przepynknie. Niy byda wyciągoł s moich słów rzodnych wniosków ale... :lol: Terozki to już kasa za ta runda muszom wom w końcu wypłacić bo zasłużyliści w 99% BRAVO NIYBIESCY BRAVO :!: :!: :!: No i oczywiście szczególne brava do tyj garstki kibiców co prziszła na tyn szpil o tyj godzinie i w tako pogoda aby do końca dopingować tyn nojlepszy zespół na ... oczywiście świecie. Jestech jeszcze dali pod dupnym wrażyniym i bezturz pisza takimi dupnymi niybieskimi literami . Sory za to ( bo to ponoć jakiś flood czy coś tam...) Pozdro do wszyskich prawdziwych faniolów.

BATORY F@NS
Obrazek

Gość

#153 Post autor: Gość » 13 lis 2004, o 17:47

4:1 ... :shock: :shock: :shock: NIEBIESKIM DZIĘKUJEMY ze w takich chwilach sie zmobilizowali i rozjebali kolportera -jednego z pretendentów do awansu....

RUCH HKS RUCH RUCH HKS !!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#154 Post autor: L_M » 13 lis 2004, o 18:03

Szpil za***isty dzieki dla pilkarzy za to ze grali dla kibicow pokazali charakter i obysmy sie w takim skladzie spotkali na wiosne

ogromny szacunek i slowa poparcia dla Pana Kalusa. To znaczy byc niebieskim!

Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.

Brawa Panie Bogdanie jestesmy z Panem!

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#155 Post autor: osik » 13 lis 2004, o 18:07

a kaj jes ZIGA? szczelol tora ,wziol epa z Reportera i sie stracil :wink: :lol:

Bogdan Kalus rulezzzzzzzzzzzzzzz

Siemce_Fan

#156 Post autor: Siemce_Fan » 13 lis 2004, o 18:10

Lukas Michalski pisze: Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.
Jak bydzie jakas kara finansowo to mysla ze My jako Kibice powinni my pomoc mu to zaplacic. Wkoncu godoł to co my czujemy i nikt na jego miejscu nieodwazyl by sie na takie slowa...

Moze ftos mo jakis pomys?

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: Goscioo » 13 lis 2004, o 18:14

za które słowa dokladnie Pan Bogdam moshe dostac kare ? za to ze gadal jaka jest sytuacja w klubie czy za to ze gadal cos na PZPN ?

Luke

#158 Post autor: Luke » 13 lis 2004, o 18:18

Goscioo pisze:za które słowa dokladnie Pan Bogdam moshe dostac kare ? za to ze gadal jaka jest sytuacja w klubie czy za to ze gadal cos na PZPN ?
Chyba bardziej że gadał na ten zatracony PZPN,ale znając życie "pionki" z zarządu też dorzucą swoje... :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: spyru » 13 lis 2004, o 18:58

Zmarzłem i zmokłem jak cholera. Pierwszy raz od dawna wziąłem swoją dziewczyne na mecz i mimo pogody stwierdziła że sie jej podobało. Co ona ledwo kojarzy na czym piłka nożna polega :lol:
To co się dzieje w klubie przybija, więc tym bardziej trzeba sie cieszyć z 3 punktów.
BRAWO NIEBIESCY
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: ZYGa91 » 13 lis 2004, o 19:05

dziś wszystko na Cichej było wspaniałe gra, kibice, spiker powiedział prawde!!! Niebiescy grajcie tak dalej, a nie długo będzie Ekstraklasa!!!!!!!
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

stan01
Kontakt:

#161 Post autor: stan01 » 13 lis 2004, o 19:09

Powiem krótko: NIEBIESCY, DZIEKUJĘ WAM. Warto było dzisiaj poświęcić te dwie godziny na Cichej 6. Jeszcze raz, dzieki.
Brawa dla Pana Bogdana Kalusa. Brak "muzyki" przed meczem, czy w czasie przerwy, dzięki Jego Osobie, był niezauważalny, a Jego teksty były za***iste, nie każdy by się zdobył na tego typu wypowiedzi. Na pewno znajdzie się kilku Jego przeciwników, ale ja dziękuję za Jego dotychczasową spikerkę i mam nadzieję, że w marcu 2005r usłyszę Go ponownie. (o ile dożyje? :D )
Jeszcze raz BRAWO NIEBIESCY.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#162 Post autor: vahanara » 13 lis 2004, o 19:24

Zygmunt Jestem :lol: :lol: :lol:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

snajper

#163 Post autor: snajper » 13 lis 2004, o 19:28

wiosna jest nasza !! bujcie sie hamy do 1 ligi wracamy !!! :twisted: :twisted: :twisted:

^^ KaLeK ^^

#164 Post autor: ^^ KaLeK ^^ » 13 lis 2004, o 19:28

vahanara pisze:Zygmunt Jestem :lol: :lol: :lol:

:?:

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#165 Post autor: vinc84 » 13 lis 2004, o 19:29

przedewszystkim ogromny szacunek dla Pana Kalusa jest pan wielki
pilkarze pokazaliscie klase i charakter ktory gdzies ostatnio sie zatracil.
zwyciestwo w pieknym stylu, w takich warunkach ( nie tylko atmosferycznych )
no i wkoncu kibice brawa i jeszcze raz brawa to jest to dzisiaj spiewali mali i starzy bez wyjatku, liczy sie jakosc a nie ilosc!!!
ogolnie jest za co pic :wink:
GŮRNY ŚLŮNSK

ODPOWIEDZ