Ruch Chorzów - Korona Kielce
- anyfor
- Kontakt:
chopy !!! to boł nojpiykniyjszy szpil kery żech widzioł na Cichyj od poru lot ! ,a te tory to jak marzynie ! ograć Koruptera w takim stylu to je dopiyro coś , yno szkoda że grajki dopiyro dostowajom wiatr w żagle jak im niy płacom i cza zagrać pokazowo s nerwów
SORY ale bez wypłaty to umicie zagrać przepynknie. Niy byda wyciągoł s moich słów rzodnych wniosków ale... :lol: Terozki to już kasa za ta runda muszom wom w końcu wypłacić bo zasłużyliści w 99% BRAVO NIYBIESCY BRAVO
No i oczywiście szczególne brava do tyj garstki kibiców co prziszła na tyn szpil o tyj godzinie i w tako pogoda aby do końca dopingować tyn nojlepszy zespół na ... oczywiście świecie. Jestech jeszcze dali pod dupnym wrażyniym i bezturz pisza takimi dupnymi niybieskimi literami . Sory za to ( bo to ponoć jakiś flood czy coś tam...) Pozdro do wszyskich prawdziwych faniolów.
BATORY F@NS

BATORY F@NS
- L_M
- Kontakt:
Szpil za***isty dzieki dla pilkarzy za to ze grali dla kibicow pokazali charakter i obysmy sie w takim skladzie spotkali na wiosne
ogromny szacunek i slowa poparcia dla Pana Kalusa. To znaczy byc niebieskim!
Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.
Brawa Panie Bogdanie jestesmy z Panem!
ogromny szacunek i slowa poparcia dla Pana Kalusa. To znaczy byc niebieskim!
Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.
Brawa Panie Bogdanie jestesmy z Panem!
- osik
- Kontakt:
Jak bydzie jakas kara finansowo to mysla ze My jako Kibice powinni my pomoc mu to zaplacic. Wkoncu godoł to co my czujemy i nikt na jego miejscu nieodwazyl by sie na takie slowa...Lukas Michalski pisze: Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.
Moze ftos mo jakis pomys?
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zmarzłem i zmokłem jak cholera. Pierwszy raz od dawna wziąłem swoją dziewczyne na mecz i mimo pogody stwierdziła że sie jej podobało. Co ona ledwo kojarzy na czym piłka nożna polega :lol:
To co się dzieje w klubie przybija, więc tym bardziej trzeba sie cieszyć z 3 punktów.
BRAWO NIEBIESCY
To co się dzieje w klubie przybija, więc tym bardziej trzeba sie cieszyć z 3 punktów.
BRAWO NIEBIESCY
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Powiem krótko: NIEBIESCY, DZIEKUJĘ WAM. Warto było dzisiaj poświęcić te dwie godziny na Cichej 6. Jeszcze raz, dzieki.
Brawa dla Pana Bogdana Kalusa. Brak "muzyki" przed meczem, czy w czasie przerwy, dzięki Jego Osobie, był niezauważalny, a Jego teksty były za***iste, nie każdy by się zdobył na tego typu wypowiedzi. Na pewno znajdzie się kilku Jego przeciwników, ale ja dziękuję za Jego dotychczasową spikerkę i mam nadzieję, że w marcu 2005r usłyszę Go ponownie. (o ile dożyje?
)
Jeszcze raz BRAWO NIEBIESCY.
Brawa dla Pana Bogdana Kalusa. Brak "muzyki" przed meczem, czy w czasie przerwy, dzięki Jego Osobie, był niezauważalny, a Jego teksty były za***iste, nie każdy by się zdobył na tego typu wypowiedzi. Na pewno znajdzie się kilku Jego przeciwników, ale ja dziękuję za Jego dotychczasową spikerkę i mam nadzieję, że w marcu 2005r usłyszę Go ponownie. (o ile dożyje?

Jeszcze raz BRAWO NIEBIESCY.
- vahanara
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
przedewszystkim ogromny szacunek dla Pana Kalusa jest pan wielki
pilkarze pokazaliscie klase i charakter ktory gdzies ostatnio sie zatracil.
zwyciestwo w pieknym stylu, w takich warunkach ( nie tylko atmosferycznych )
no i wkoncu kibice brawa i jeszcze raz brawa to jest to dzisiaj spiewali mali i starzy bez wyjatku, liczy sie jakosc a nie ilosc!!!
ogolnie jest za co pic
pilkarze pokazaliscie klase i charakter ktory gdzies ostatnio sie zatracil.
zwyciestwo w pieknym stylu, w takich warunkach ( nie tylko atmosferycznych )
no i wkoncu kibice brawa i jeszcze raz brawa to jest to dzisiaj spiewali mali i starzy bez wyjatku, liczy sie jakosc a nie ilosc!!!
ogolnie jest za co pic

GŮRNY ŚLŮNSK