Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Michał PF

brawa za 3 pkt

#151 Post autor: Michał PF » 31 paź 2004, o 08:35

Brawo NIEBIESCY teraz na Arce 1 pkt lub 3 pkt i bedzie dobrze a potem pojadymy z goroloami :!!!!: z korony!!!!! :D

NA BYKOWINIE RUCH JEST BOGIEM A WIARA W NIEGO JEST NAŁOGIEM :flaga:

ksR
Kontakt:

#152 Post autor: ksR » 31 paź 2004, o 09:02

Serio jak sie niektórych słucha na szpilu to szlag może człowieka trafić.Słyszałem nawet ciula który 5 minut po tym jak Bizak strzelił chciał mu juz nogi łamać , bo akcja mu nie wyszła. Inny gość mu tłumaczy żeby nie przesadzał bo Mario i Bizak strzelili 80 procent bramek, na to tem ma odpowiedź - a wiela nie strzelili?
Stałem przy płotku jak piłkarze przybijali piątki i z bliska było widać, że niektórzy piłkarze ledwo biegli. Krytykować drużyne po takim szpilu jak wczoraj to trzeba być albo ślepym albo jebnietym.

ruby z kaliny

#153 Post autor: ruby z kaliny » 31 paź 2004, o 09:09

Panowie pilkarze jezeli richtig zescie njy trynowali to yno tak dali - bez tryningu zescie wygrali z wiceliderem :P
ale jakbyscie potrynowali to wiela by bylo?

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#154 Post autor: Neo » 31 paź 2004, o 09:12

A ja troche z innej beczki... Co sie stało z biletami :roll: :?:
Ja wczoraj miałem z Jesieni 2000. Wie ktoś czemu te były a nie te na kołowrotka?

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#155 Post autor: Simone » 31 paź 2004, o 09:37

hehe ... NeoKibol to teraz wiem dlaczego wczoraj nasze grajki zagraly dobry mecz :lol: ... jesien 2000 to chyba skonczylismy na 1 miejscu i to w innej lidze ... ehhhh ... ale badzmy cierpliwi :wink: ... mnie niestety wczoraj zabraklo na Cichej :cry: ... a jakby mecz byl o 16 00 lub pozniej to bym zdazyl ... :evil: [/b]BRAWO NIEBIESCY !!!!!!

ruby z kaliny

#156 Post autor: ruby z kaliny » 31 paź 2004, o 09:48

dobrze ze yno lostol jedyn szpil bo te godziny mie juz wku....

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#157 Post autor: osik » 31 paź 2004, o 11:18

ksR pisze:Serio jak sie niektórych słucha na szpilu to szlag może człowieka trafić.Słyszałem nawet ciula który 5 minut po tym jak Bizak strzelił chciał mu juz nogi łamać , bo akcja mu nie wyszła. Inny gość mu tłumaczy żeby nie przesadzał bo Mario i Bizak strzelili 80 procent bramek, na to tem ma odpowiedź - a wiela nie strzelili?
Stałem przy płotku jak piłkarze przybijali piątki i z bliska było widać, że niektórzy piłkarze ledwo biegli. Krytykować drużyne po takim szpilu jak wczoraj to trzeba być albo ślepym albo jebnietym.
tyz to slyszolech ,co za ci*** .... :?

Dixi20

#158 Post autor: Dixi20 » 31 paź 2004, o 14:45

osik pisze:
ksR pisze:Serio jak sie niektórych słucha na szpilu to szlag może człowieka trafić.Słyszałem nawet ciula który 5 minut po tym jak Bizak strzelił chciał mu juz nogi łamać , bo akcja mu nie wyszła. Inny gość mu tłumaczy żeby nie przesadzał bo Mario i Bizak strzelili 80 procent bramek, na to tem ma odpowiedź - a wiela nie strzelili?
tyz to slyszolech ,co za ci*** .... :?
Jo tyz za plecami slyszol rozne wyzwiska na temat Mariusza i Bizaka. Juz zech chciol wstac i pedziec tym starszym Panom zeby oni wlejzli na bosiko i biegali 90 min tak jak oni. Jo ino jest ciekawy jak by nie bylo Bizaka i Mariusza to kto by te bramki strzelol ????

Brawo Niebiescy. Pierwsza Polowa Zajeb..... Druga tez stala na dobrym poziomie ale nie tak samo jak pierwsza. Takie moje wrazenia z tego meczu. A dopinig to nie byl najlepszy ale ostanie 20 minut to tak jak na Sosnowcu :):):):) W dwoch ostatnich meczach przynajmniej 4 pkt. I Zima momy spokojno :):):)

snajper

#159 Post autor: snajper » 31 paź 2004, o 14:49

według mnie to nawet jak zdobydymy 6 pkt to i tak niebydzie spokojnie :(

volek
Kontakt:

#160 Post autor: volek » 31 paź 2004, o 14:58

Po zmianie stron włocławianie atakowali, ale nie przynosiło to żadnych wymiernych efektów. Po zmianach w linii pomocy i ataku ich przewaga urosła tak bardzo, że chorzowianie całym składem musieli się bronić przed akcjami ofensywnymi nawet ośmiu graczy Kujawiaka/Hydrobudowy.
To cytat z toruńskiego dodatku wyborczej.Chyba byłem na inym meczu...
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

czoRny

#161 Post autor: czoRny » 31 paź 2004, o 15:14

a mogla powstać nowo piosynka--kujawiaczek jeden stracił bramek siedem... :D ,pozdro

ukasz77
Kontakt:

#162 Post autor: ukasz77 » 31 paź 2004, o 15:19

Może to nie jest do końca obiektywny raport z meczu,ale w niektórych chwilach tak było.Stąd własnie te sytuacje które Niebiescy zmarnowali.

KK
Kontakt:

#163 Post autor: KK » 31 paź 2004, o 22:13

Stanie w 8 na polowie Ruchu, a atakowanie bramki Nowaka to dwie rozne sprawy. W drygiej polowie Kujawiak oddal jeden godny uwagi strzal. Rasic gdy ladnie podkrecil pilke z ostrego kata i ta przeszla pol metra obok slupka. A oprocz tego jakies tam 2 strzaly z dystansu i tyle...
Phi wiem ze tez pisze subiektywne texty ale bez przegiec:D

A do tych ktorzy narzekaja ze i walki w sobote nie bylo...

Obrazek

Hehe moze Molo by cos w zapasach w Atenach zdzialol?:) Szkoda ze po tym starciu dostol zolto kartka za kero bydzie pauzowac w Gdyni :cry:

modelius1

#164 Post autor: modelius1 » 1 lis 2004, o 07:27

jak to czytom to niemoga w kilka rzeczy uwierzyc no chyba ze bylech na innym szpilu --mozg blazejewski wolne zarty jakby szybciej dogrywol a nie przetrzymywol bal bylo by tych sytuacji wiele wiele wiecej a totalnym nieporozumieniem byl toborek bo co przejal bal to zdupcyl w 2 polowie to raz podal dokladna pilke do molka .i oczywiscie zgodze sie ze ten mecz chopcy zagrali z duzym polotem ale przyznajmy szczerze ze moglo byc 2-0, bylo 2-1, a dzieki sebie niebylo 2-2 lub nawet 2-3.. wiec niechustajmy pilkarza jajec bo teraz musza udowodnic ze to niebyl przypadek .mecze z arka i kolporterem dadza nam odpowiedz.bo naprawde ale wydaje mi sie ze chopcy zagrali naprawde zeby zarzadowi cos udowodnic,np. taki srutwa tych pionkow na srodku mijol jak tyczki a na ostatnich kilku szpilach to sie od nich odbijol i hu** z jego gry bylo

AndRe
Kontakt:

#165 Post autor: AndRe » 1 lis 2004, o 12:43

U Toborka glownym problemem jest nadwaga .Koles jest tak wolny ze szok.Nie wiem na jakiej zasadzie widzac jego wage ktos podpisywal z nim kontrakt.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

ODPOWIEDZ