Zagłębie 1-0 Ruch :(
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak o mnie chodzi to duzo lepszy efekt daje tradycyjny, glosny doping niz te wszystkie kartoniki, race i inne baloniki razem wziete. Zreszta pokazalismy to wczoraj, ze nikomu nie sa te rzeczy potrzebne zeby byla za***ista atmosfera na sektorze.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
jo ino jeszcze tak krociutko na temat gry nowaka, abo nie, napisza ino to co pedziol o jego grze trener zaglebia:
i.Dzięki zaangażowaniu widzieliśmy bardzo dobry futbol. Mieliśmy prewagę, stworzyliśmy mnóstwo sytuacji i dobrze, że choć jedną udało się wykorzystać. Świetnie grał bramkarz Ruchu. Dzisiaj krzyczę - Nowak do kadry!
Co mam powiedzieć na naszą nieskuteczność?
Dawid Skrzypek podbiegł do mnie i krzyknął: Kur.. bramkarz jest tak wielki, że nie da się strzelić
- 19r20
- Kontakt:
Panowie pokozaliscie klasa - do Wos godom kibice - nie wjerzolech ze Nos tyla pojedzie ale coz pomylolech sie i dobrze wierza ze ze szpilu na szpil bydzie yno lepi bo juz jest dobrze robi sie dobro atmosfera i dobry klimacik wele naszego kochanego klubu corozki wjyncy ludkow powraco na cicho i tak mo byc lobiecuja ze swoji strony jeszcze wjynksze zaangazowanie w sprawy niebieskie jak mi na to oczywiscie czas pozwoli i mysla ze przylaczycie sie do mie - jeszcze roz wielki SZACUNEK do tych co byli - pozdro
Na zawsze wierni na zawsze oddani.....
Na zawsze wierni na zawsze oddani.....
-
- Kontakt:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... c&start=50 ale my wkurwili tych goroli!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Widziec tyla goroli czystej krwi naroz, pieniacych sie gdy slyszy prawda w łoczy ze sa polskimi swiniami i ze sa parobkami Legii daje takie niasamowite uczucie
, jerumbol jo juz colkiem zgupiol na pukncie Ruchu, normalnie nie umia se juz doczeac rewaznu z gorolami na Cichej...

za Tobą pójde w ogień, wode..
- Blaszany
- Kontakt:
TO JO BYCH MIOŁ INO JEDNA WIELKO PROŚBA (PO TYM SZPILU), COBY NOSZ TORMAN NOWAK NIGDY RUCHU NIY OPUŚCIŁ.... wiym że co niykerzy tukej powiedzom, iż jak może to niych jedzie na zachód sie wybić... ale moim zdaniym, NIY WYBIJE SIE BARZYJ JEŚLI BYDZIE WŁAŚNIE W RUCHU.... PRZYPOMNIJCIE SIE.... NOJLEPSZYCH LIGOWYCH TORMANÓW MIOŁ DYCKI RUCH!!
HKS HKS HKS
pozdRo
PS. Seba Nowak > Być sercem i duchem dycki z Ruchem!!!!
HKS HKS HKS
pozdRo
PS. Seba Nowak > Być sercem i duchem dycki z Ruchem!!!!
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
dokładnie teraz już nie opłaca się krzyczeć: gorole, gorole!! wtedy oni machają i nic sobie z tego nie robią
teraz trzeba: Śmierć gorolom wtedy nie mają odzywki no i nie machają!!
teraz trzeba: Śmierć gorolom wtedy nie mają odzywki no i nie machają!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mosz racja w 100%, my nie powinnismy małopować gorolskich, jarmarcznych wynalazków, ino mieć swój styl, znacznie bliższy temu co się dzieje na wyspach.Slawko pisze:Jak o mnie chodzi to duzo lepszy efekt daje tradycyjny, glosny doping niz te wszystkie kartoniki, race i inne baloniki razem wziete. Zreszta pokazalismy to wczoraj, ze nikomu nie sa te rzeczy potrzebne zeby byla za***ista atmosfera na sektorze.
A jak będą fundusze to może przeznaczymy je na nauka śpiewu i leki na gardło (najlepsze to produkty warzenia słodu i chmielu) aniżeli na te ... kolorowe jarmarki.
-
- Kontakt:
A jo stoł własnie pod stadionym jak podjechały te 4 busy :lol: to tysz zapierało dych19r20 pisze:największe wrażenie dla mnie to jak podjechaliśmy busami, a byłem w pierwszym i te kilkaset 200-300 ludzi już pod stadionem!!!
serce rosło

[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
- esiu1920
- Kontakt:
BYŁO NOS 1200. NIBY DUŻO, A MOGŁO BYĆ JESZCZE WIENCEJ JAK BY NIE GUPIE PISANIE ŻE MOMY INO 500 BILETÓW. OSOBOŚCIE ŻECH GODOŁ Z CHOPCAMI CO NIE BYLI BO SŁYSZELI ŻE BILETÓW JUŻ BRAKŁO. MOGŁO NOS BYĆ JAK NIC 1500. INO NIE WIEM JAK MY BY SIE ZMIEŚCILI NA TYM CIULOWYM SEKTORZE. ALE I TAK POKOZALI MY GOROLOM WIELA SOM WE WERCIE PRZINOS
Halemba zawsze z RUCHEM !!!