Ruch Stasiak
- esiu1920
- Kontakt:
co ma piernik do wiatraka ??
ceny biletow ustala zarzad a nie wydarzenia
a z tym frajers
tem to chyba masz na mysli te decyzje zarzadu .NIY GODEJ MI ŻE INO CYNA BILETÓW POWODUJE TO ŻE NA RUCH ŁAZI 2 TYSIĄCE LUDZI. W ZESZŁYM SEZONIE BILETY BYŁY PO 5 , 10 ZŁ, I CO I CIUL BYŁO TO SAMO. KTO CHCE TO IDZIE NA MECZ A RESZTA TO pi***oli. CO DO NIEKIERYCH JAK BY BYŁO ZA DARMO TO BY PRZISZOŁ. KUPA LUDZI PRZIDZIE NA MECZ ZOBOCZY JAK ŁONE GRAJOM I NIE MAJĄ OCHOTY WIYNCY TEGO ŁOGLONDAĆ. I NIE MA SIE IM CO DZIWIĆ. NIE WSZYSCY SOM FANATYKAMI.
ceny biletow ustala zarzad a nie wydarzenia
a z tym frajers
tem to chyba masz na mysli te decyzje zarzadu .NIY GODEJ MI ŻE INO CYNA BILETÓW POWODUJE TO ŻE NA RUCH ŁAZI 2 TYSIĄCE LUDZI. W ZESZŁYM SEZONIE BILETY BYŁY PO 5 , 10 ZŁ, I CO I CIUL BYŁO TO SAMO. KTO CHCE TO IDZIE NA MECZ A RESZTA TO pi***oli. CO DO NIEKIERYCH JAK BY BYŁO ZA DARMO TO BY PRZISZOŁ. KUPA LUDZI PRZIDZIE NA MECZ ZOBOCZY JAK ŁONE GRAJOM I NIE MAJĄ OCHOTY WIYNCY TEGO ŁOGLONDAĆ. I NIE MA SIE IM CO DZIWIĆ. NIE WSZYSCY SOM FANATYKAMI.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten tekst piszę do chmieloka.Nie jest tak że wydarzenia z 3 maja nie mają wpływu na obecną sytuację nie powiesz mi chyba że facet co stał przedemną z dzieckiem i uciekał z nim z stadionu chroniąc własnym ciałem przyjdzie z nim jeszcze raz na mecz bo w to nie wierzę,pamiętam dobrze 89rok i wtedy awantura była podobna jak nie większa i mimo że nie była to wina kibiców dużo postronnych ludzi zraziło się wtedy do chodzenia na mecze a zwłaszcza z dziecmi.Ich nie interesuje z jakich powodów jest haja ich interesuje dobro swoich najbliższych.Mineło kupę lat od tego meczu ale ludzie pamiętają że może byc niebezpiecznie i dzieci zostają w domu.Pokaż mi jednego wygranego na tej awanturze (oprucz policjantów)wydaje mi się że takich nie ma.Ale to jedna sprawa druga to to że bilety są drogie i to bardzo jak na ogon 2 ligi wszystkie czynniki mają wpływ na liczbę kibiców,oprawa,bilety.bezpieczenstwo,gra,miejsce w tabeli atmosfera na widowni,kibic stał się wygodny i tego nie zmienimy możemy mu tylko wyjśc na przeciw albo i nie zależy czego chcemy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bilety są stanowczo za drogie, dla nas za 10 zl, dla dzieci za darmo bądż symboliczna kasa i bedzie więcej ludzi, ale nie wiem czy ktos o tym wspomniol dla mnie najwazniejszy argument: gra piłkarzy!! to jest dla mnie argument najwazniejszy, nie wazne jak grali moga grac za***iscie jesli przegraja to to kibica raczej zniecheci anizeli przyciagnie na stadion!! mecz z piastem poprzedni sezon a wlasciwie jego poczatek, pierwsza wygrana na blekitnych 3-0 mecz wyjazdowy z beniaminkiem i nastepny mecz zpiastem 20 ludzi ze starej bykowiny, ludzie którzy moze byli poprzednioi na spzilu ladnych pare lat temu, nawet na mecz z lks tyle nie bylo gdyz pilkarze juz po prostu dawali dupy!!dlatego nie ma gry, nie ma ludzi prosty wniosek!!!
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Nie chciałem juz do tego wracac, ale widac ten temat sam powraca. Chuligaństwo ma ZASADNICZY wpływ na frekwencje. Mój kuzyn 11-letni jest kibicem Ruchu, na mecz nigdy nie poszedł bo ojciec piłka za bardzo sie nie interesoewał, a synka samego bał sie puscic. Jakos sie z nim pogadało, ze te chaje to tylko w telwizji pokazuja, a na Ruchu jest spokojnie. No to go wzielismy na mecz, to był bodajze mecz z Pogonią, chyba nawet wygralismy, synek bardzo szczęśliwy co chwile pytał kiedy następny mecz. No i potem był ten słynny 3 maj. Nie wiem kiedy chłopak pójdzie na następny mecz choć bardzo by chciał, a tego co sie nasłuchałem od jego ojca nikomu nie życze usłyszeć.chmielok pisze:co ma piernik do wiatraka ??esiu1920 pisze:. WIELE SIĘ MÓWI O CENACH BILETÓW, ALE TO CO SIĘ STAŁO Z ŁKS-EM TEŻ MA OGROMNY WPŁYW NA FREKWENCJE. A CO DO WCZORAJSZEGO NUDY , A ZA FRAJERSTWO NIESTETY TRZEBA PŁACIĆ.
ceny biletow ustala zarzad a nie wydarzenia![]()
a z tym frajerstem to chyba masz na mysli te decyzje zarzadu
- Rejon
- Kontakt:
chopcy dobrze kombinujecie ale to nie jest tak że jest jedna przyczyna niełażenio na Ruch
1.bajtle-drogo, starzy się boją, czasami nie mo ich kto wziąść etc
2.wiek 13-20 są inne rozrywki(piwo, laski,disco,komp,playstation) inni się balą interesują ale ino zagraniczną bo Polski fusbal mają za parodia, jeszcze zech coś takigo zauważył co poniekiere to myślom że jak som skejtem, metalem, etc to na szpil już nie mogom iść,
3.wiek 23-35 to żech zauważył tyz dużo osób od fusbalu odłazi jak mniejsi byli to jeździli, kibicowali a teroz to nagle już sie tak mało interesują, na szpilu są roz na rok
4.wiek powyżej 40 dużo sie zraziło skuli poziomu jaki Ruch prezentuje, są to ludzie co pamiętają Maszczyka, Fabera, Warzychy i do nich nie do przyjęcio jest taki poziom gry jaki momy obecnie, poza tym oni już tak nie patrzą za tym co by pospiewać poryczeć ino barzij by chcieli wuszt zjeść, piwko wypić. no i na koniec kwestia bezpieczeństwa, przez chaja Ruch nojwięcyj traci właśnie kibców z tyj grupy, i bajtli o kierych sie ich starzy boją a sa właśnie w tym wieku. i koło zie zawiyro...
1.bajtle-drogo, starzy się boją, czasami nie mo ich kto wziąść etc
2.wiek 13-20 są inne rozrywki(piwo, laski,disco,komp,playstation) inni się balą interesują ale ino zagraniczną bo Polski fusbal mają za parodia, jeszcze zech coś takigo zauważył co poniekiere to myślom że jak som skejtem, metalem, etc to na szpil już nie mogom iść,
3.wiek 23-35 to żech zauważył tyz dużo osób od fusbalu odłazi jak mniejsi byli to jeździli, kibicowali a teroz to nagle już sie tak mało interesują, na szpilu są roz na rok
4.wiek powyżej 40 dużo sie zraziło skuli poziomu jaki Ruch prezentuje, są to ludzie co pamiętają Maszczyka, Fabera, Warzychy i do nich nie do przyjęcio jest taki poziom gry jaki momy obecnie, poza tym oni już tak nie patrzą za tym co by pospiewać poryczeć ino barzij by chcieli wuszt zjeść, piwko wypić. no i na koniec kwestia bezpieczeństwa, przez chaja Ruch nojwięcyj traci właśnie kibców z tyj grupy, i bajtli o kierych sie ich starzy boją a sa właśnie w tym wieku. i koło zie zawiyro...
ku*** jak slysze pi***olenie ze wszystko winna szpilu z elksa to mnie krew zalewa
ja twierdze ze polityka marketingowa naszego klubu wogole nie istnieje albo jest to dzialanie , ktore ma doprowadzic do upadku tego klubu!!!
wysokie ceny biletow, nie wpuszczanie bajtli i kobiet za friko, brak biletow dla zorganizowanych grup, brak tanszych biletow do mlyna ---> plakaty na mecz robi stowarzyszenie kibicow --> nasz zarzad sie juz tak przyzwyczail do tego ze jak np nie zaniesie ktos plakatow do klubu to wrecz ch*** maja pretensje a sami nie kiwna palcem
Ale chyba zarzadowi to pasuje atmosfera na stadionie jak na szombierkach bytom (sorki moze tam maja nawet lepsza) bo na stadionie sa zwykli ludzie kibice a nie ma tych ktorzy robia cala atmosfere
ja twierdze ze polityka marketingowa naszego klubu wogole nie istnieje albo jest to dzialanie , ktore ma doprowadzic do upadku tego klubu!!!
wysokie ceny biletow, nie wpuszczanie bajtli i kobiet za friko, brak biletow dla zorganizowanych grup, brak tanszych biletow do mlyna ---> plakaty na mecz robi stowarzyszenie kibicow --> nasz zarzad sie juz tak przyzwyczail do tego ze jak np nie zaniesie ktos plakatow do klubu to wrecz ch*** maja pretensje a sami nie kiwna palcem
Ale chyba zarzadowi to pasuje atmosfera na stadionie jak na szombierkach bytom (sorki moze tam maja nawet lepsza) bo na stadionie sa zwykli ludzie kibice a nie ma tych ktorzy robia cala atmosfere
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A widziołleś tych ludzi co stoli przed bramą i niy mogli wlyź????Polowa znich niy wiedziała ,że bilety zdrożały w końcu niy kożdy mo net-a.pozdro Wiluśesiu1920 pisze:.NIY GODEJ MI ŻE INO CYNA BILETÓW POWODUJE TO ŻE NA RUCH ŁAZI 2 TYSIĄCE LUDZI. W ZESZŁYM SEZONIE BILETY BYŁY PO 5 , 10 ZŁ, I CO I CIUL BYŁO TO SAMO. KTO CHCE TO IDZIE NA MECZ A RESZTA TO pi***oli. CO DO NIEKIERYCH JAK BY BYŁO ZA DARMO TO BY PRZISZOŁ.
-
- Kontakt:
Jeszcze jedno - wydaje mi sie że duży wpływ na frekwencje mają godziny rozgrywania meczów...
15.30 - słońce wali - jak to napisał Patton - czuje sie jak na okręgówce - po jaka cholere Rogala modernizował oświetlenie... Przecież nawet najsłabszy mecz wygląda sto razy lepiej gdy jest rozgrywany przy światłach!!!!!! Jestem pewiem że gdyby wczorajsze spotkanie było rozgrywane np o 18.00 to byłoby raz wiecej ludzi... bo jak sie idzie na Ruch to sie chce poczuć atmosfere piłkarska a na słońcu to se moga posiedzieć na placu przed chałpom
PS z Piastem gramy o 13.00 - już chce widzieć ile bedzie ludzi... połowa z tych co byli wczoraj bedzie w robocie a druga połowa bydzie obiod jadła... nie chce krakać ale obawiam sie ż ebędzie jeszcze gorzej
15.30 - słońce wali - jak to napisał Patton - czuje sie jak na okręgówce - po jaka cholere Rogala modernizował oświetlenie... Przecież nawet najsłabszy mecz wygląda sto razy lepiej gdy jest rozgrywany przy światłach!!!!!! Jestem pewiem że gdyby wczorajsze spotkanie było rozgrywane np o 18.00 to byłoby raz wiecej ludzi... bo jak sie idzie na Ruch to sie chce poczuć atmosfere piłkarska a na słońcu to se moga posiedzieć na placu przed chałpom
PS z Piastem gramy o 13.00 - już chce widzieć ile bedzie ludzi... połowa z tych co byli wczoraj bedzie w robocie a druga połowa bydzie obiod jadła... nie chce krakać ale obawiam sie ż ebędzie jeszcze gorzej
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JO TO JUZ TU KAS PISOL TO NIE CHODZI O SLONCE, ALE CZASY KOMUNY SIE SKONCZYLI I NIE MA WOLNYCH SOBOTOWTomSky pisze:Jeszcze jedno - wydaje mi sie że duży wpływ na frekwencje mają godziny rozgrywania meczów...
A LUDZIE KONCZA ZAZWYCZAJ O 14--15 TAK JAK JO I JAKIM CUDYM MOM BYC NA MECZU CO SIE ZACZYNO O 15,30 ALBO JESZCZ LEPI O 13
NIECH SIE KTOS je***e W LEP CO TO WYMYSLOL