To się nie uda

Bar open wiec ide sie napić

to sie nazywa improwizacja (nie)tworczaarcio pisze: ↑21 lip 2025, o 22:34Nie będę oceniał meczu bo leżącego się nie kopie. Jedno tylko ode mnie. Jak myślałem że Novothny na skrzydle to już max ekstrawagancji to nie wiem jak skomentować lewą obronę z Szymański i prawe skrzydło dla Konczkowskiego. Jak powiedział klasyk: ja tu widzę niezły burdel, siostry...
Lepszą taktyke, zmiany i roszady to przeprowadzam we Football Manager
co niby dostal na tacy?Harpo pisze: ↑21 lip 2025, o 23:04Lepszą taktyke, zmiany i roszady to przeprowadzam we Football Manager![]()
Błągam, nie broń go. Dostał wszystko na tacy w ub. sezonie i z*ebał.
Oglądałeś mecz? BIJ A LEĆ. Pół roku to musiałem oglądać, teraz CIĄGLE to samo. Zero pomysłu, zero zaskoczenia.
Ale na szczęście się nie łudziłem.
Jak będą wyglądały następne mecze? Tak samo. Może coś wpadnie, może szczęście, tam wpie*l, tam wyszarpane 3pkt. itp.
Tyle.
Pozytywem jest to, że oglądam bez jakichkolwiek emocji, lepiej się (kiedyś) miło zaskoczyć niż wkurzająco rozczarować.![]()
PS. ten Bielecki w karnych jest niemożliwy
Jeżeli naprawdę nie widzisz że nosz trener z całym szacunkiem dla niego, ma jakikolwiek pomysł na grę tego zespołu to prosza Cię oświeć mnie, bo jo tego nie widza od roku.jajo pisze: ↑21 lip 2025, o 23:09co niby dostal na tacy?Harpo pisze: ↑21 lip 2025, o 23:04Lepszą taktyke, zmiany i roszady to przeprowadzam we Football Manager![]()
Błągam, nie broń go. Dostał wszystko na tacy w ub. sezonie i z*ebał.
Oglądałeś mecz? BIJ A LEĆ. Pół roku to musiałem oglądać, teraz CIĄGLE to samo. Zero pomysłu, zero zaskoczenia.
Ale na szczęście się nie łudziłem.
Jak będą wyglądały następne mecze? Tak samo. Może coś wpadnie, może szczęście, tam wpie*l, tam wyszarpane 3pkt. itp.
Tyle.
Pozytywem jest to, że oglądam bez jakichkolwiek emocji, lepiej się (kiedyś) miło zaskoczyć niż wkurzająco rozczarować.![]()
PS. ten Bielecki w karnych jest niemożliwy
na ktorym miejscu obejmowal Ruch?
chcial srodkowego obronce zima to nie dostal.
te zdanie pokazuje wlasnie to zacietrzewienie. calkowite oderwanie od realiow, zamiast tego jakies wlasne wyobrazenie niepoparte faktami.
ogladalem mecz, w sumie juz widzialem z 20-30 meczy w Niepołomicach (ile Ty?).
tam tak wszystko wyglada. jedno sobie przypominam inne, Pogon w PP, poczatek im sie super ulozyl, a potem pokazali super jakosc, 2 klasy wyzej. cala reszta sie meczyla podobnie jak my, wyniki osiagala podobne.
Użytkownicy przeglądający to forum: eustachyrakieta, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, Ridej1920 i 75 gości