tuJak tak dalej pojdzie to za 5 lat szczewa beda jak amica w wielkopolsce czy legia w mazowieckim
każdy ma swoje 5 minut, teraz ich czas ale to tylko wspomniane 5 minut
tuJak tak dalej pojdzie to za 5 lat szczewa beda jak amica w wielkopolsce czy legia w mazowieckim
Do 84 minuty moja ocena była taka,ciut słabiej niż z Tychami ale wreszcie skutecznie,lecz potem czar prysł.Na chwilę obecną naprawdę nie wiem co dalej będzie.Wiara umiera ostatnia no ale......Harpo pisze:Byłem, zdarłem gardło. To jest k..a nieprawdopodobne.
Złość mi przeszła, bo to ma nic. Mnie jest tych chłopaków najzwyczajniej żal. Dobre zawody zagrali, ładna piłkę pokazali aż do tej pierd... nej 84 min. Wszystko siadło, młodzież z była przerażona... Łęczna nie istniała przez 70 min, ale takie błędy to IV ligowa drużyna by wykorzystała.
Co dalej? Psycholog i całkowicie inaczej ustawić końcówki meczu....
Czuję wielki smutek, czegoś brakuje, nie mam pojecia- koncentracji??
Dalej w to nie wierzę....
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Gdzie jest Warta Poznan teraz, gdzie Polonia W? W czasie ich upadku kluby z wieksza liczba kibicow i tytulow w Polsce niz Lech i Legia. Nasz upadek nie bolalby tak bardzo gdyby nie sytuacja szczew. Taka jest prawda czy Wam sie to podoba czy nie79Świony pisze:A nie momy w tej chwili większych problemów niż szczewa?
chyba nietrzeźwy jesteś,HullCityFC pisze:Gdzie jest Warta Poznan teraz, gdzie Polonia W? W czasie ich upadku kluby z wieksza liczba kibicow i tytulow w Polsce niz Lech i Legia. Nasz upadek nie bolalby tak bardzo gdyby nie sytuacja szczew. Taka jest prawda czy Wam sie to podoba czy nie79Świony pisze:A nie momy w tej chwili większych problemów niż szczewa?
rozumiem żal ale o czym ty gadasz i idąc twoim tokiem myślenia ostatnie 10 lat to dla Ruchu była okazja aby zdominować żaboli i co udało się? nie udało sięLata 80 to była ich zdecydowana dominacja czy Ruch przez to upadł ?HullCityFC pisze:Gdzie jest Warta Poznan teraz, gdzie Polonia W? W czasie ich upadku kluby z wieksza liczba kibicow i tytulow w Polsce niz Lech i Legia. Nasz upadek nie bolalby tak bardzo gdyby nie sytuacja szczew. Taka jest prawda czy Wam sie to podoba czy nie79Świony pisze:A nie momy w tej chwili większych problemów niż szczewa?
Niestety w obecnej sytuacji jedyne co nam może pomóc to BUDOWA NOWEGO STADIONU NA CICHEJ!
Nie ma innej opcji żeby uratować ten klub...
A były jakieś naciski przez te lata aby pokazać że ten obiekt jest potrzebny ? 1 manifestacja? 2 transy od święta parę okrzyków gdy podobno mamy jedną z najlepiej zorganizowanych grup kibiców.Nasz klub niestety z wielu powodów i ludzi(zwłaszcza miasto zawaliło sprawę stadionu) jest dokładnie w tym samym miejscu(a właściwie gorszym) co 10 a nawet więcej lat temu. Wszyscy nam odjechali.
Tylko różnica jest taka, że u nich miasto ładuje kasę jak powalone, mają zapewniony przez to względny spokój finansowy i zaraz będą mieli stadion z prawdziwego zdarzenia. Nasz klub niestety z wielu powodów i ludzi(zwłaszcza miasto zawaliło sprawę stadionu) jest dokładnie w tym samym miejscu(a właściwie gorszym) co 10 a nawet więcej lat temu. Wszyscy nam odjechali.Ozor pisze:rozumiem żal ale o czym ty gadasz i idąc twoim tokiem myślenia ostatnie 10 lat to dla Ruchu była okazja aby zdominować żaboli i co udało się? nie udało sięLata 80 to była ich zdecydowana dominacja czy Ruch przez to upadł ?HullCityFC pisze:Gdzie jest Warta Poznan teraz, gdzie Polonia W? W czasie ich upadku kluby z wieksza liczba kibicow i tytulow w Polsce niz Lech i Legia. Nasz upadek nie bolalby tak bardzo gdyby nie sytuacja szczew. Taka jest prawda czy Wam sie to podoba czy nie79Świony pisze:A nie momy w tej chwili większych problemów niż szczewa?
wiadomo konkretnie czym poręczył?gerhat pisze:Niestety ale póki jest Paterman to raczej 4 liga i czyste konto bez długów nam nie grozi ponieważ to oznaczałoby upadłość dotychczasowej Spółki Akcyjnej i miasto przyszłoby do niego jako poręczyciela po 8 mln.
Jesteśmy zakładnikiem Patetmana który postawił na dziadostwo byle by sie mu do poręczenia pożyczki nie dobrali. I tak lawiruje i kombinuje, niby coś spłacił ale za pożyczone, dziwnym trafem zawodnicy odchodzą za darmo, a może ktoś przytula kasę pod stołem? Słowa Araka że jest zobowiązany do milczenia można różnie czytać. Może to tylko frustracja po kolejnej porażce albo coś jest na rzeczy.
Jednym słowem spadliśmy z deszczu pod rynna.
Ku..wa, oglondom i nie wierza jak można spaścić nazwisko trenera.RNK95 pisze:
Czy u Nas w klubie ktoś jest pijany ? Z tego co czytam nawet na internecie poprawnie jest Juan Ramón Rocha.
a może to takie nawiązanie po cichu do ' roksa ' ? bo dajemy się ruchać jak ostatnie dzi.wki
to nie jest czasem fejk ? Chyba nie są az tacy głupi, zeby takie cos zrobic.horbaczewski pisze:Ku..wa, oglondom i nie wierza jak można spaścić nazwisko trenera.RNK95 pisze:
Czy u Nas w klubie ktoś jest pijany ? Z tego co czytam nawet na internecie poprawnie jest Juan Ramón Rocha.
a może to takie nawiązanie po cichu do ' roksa ' ? bo dajemy się ruchać jak ostatnie dzi.wki
To symbol upadku
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], jajo, stasiu1971 i 39 gości