[28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18:00
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18
Co mnie najbardziej zabolało,to widok Kwiatkowskiego na trybunie po ostaniej akcji,tak się cieszył jak by my wygrali,zero wkurwienia ludzie przeklinali ile wlezie a ten zadowolony jak by wtotka wygroł
-
- Kontakt:
Może wygrał. Nie wiadomo jakie kursy były.Michal578 pisze:ten zadowolony jak by wtotka wygroł

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Babiarz, Kowalski, Stawarczyk ich gra ujdzie w tym meczu
ale tu nie ma co indywidualnie oceniać bo zagrali źle jako cała drużyna, w akcjach ofensywnych było za mało wsparcia ze środka pomocy, Zieńczuk , Starczyński grali fatalnie, Starzyński mioł może jeszcze ze dwa fajne zagranjia ino, że cztery razy tyle zdupił, a Zieńczuk nie groł nic były akcje takie, że czterech chopa zamiast dwóch zlatywało do bocznej linii, a w środku nie było nikogo, bądź był sam Jankes lub Włodyka od czasu do czasu na trzech obrońców Podbeskidzia.
ale tu nie ma co indywidualnie oceniać bo zagrali źle jako cała drużyna, w akcjach ofensywnych było za mało wsparcia ze środka pomocy, Zieńczuk , Starczyński grali fatalnie, Starzyński mioł może jeszcze ze dwa fajne zagranjia ino, że cztery razy tyle zdupił, a Zieńczuk nie groł nic były akcje takie, że czterech chopa zamiast dwóch zlatywało do bocznej linii, a w środku nie było nikogo, bądź był sam Jankes lub Włodyka od czasu do czasu na trzech obrońców Podbeskidzia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Yego
mam wrazenie ze dla grajkow sezon sie zakonczyl
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
trzy tysionce komentarzy bzdurnych i tylko jedyn merytoryczny BERGMONA z godz 23-39
-
a mnie jest żal ludzi, którzy nie widzą co się dzieje.
ocena "gry" pajacyków w tym meczu nie ma żadnego sensu - oni przecież nie grali...
zero ambicji, układy, układy, układy ....
tylko Kibiców szkoda.
no nic, pozdRo
ocena "gry" pajacyków w tym meczu nie ma żadnego sensu - oni przecież nie grali...
tylko Kibiców szkoda.
no nic, pozdRo
- FC_Radlin
- Kontakt:
zibi70 pisze:a mnie jest żal ludzi, którzy nie widzą co się dzieje.
tylko Kibiców szkoda.
no nic, pozdRo

Nie jestem oficjalnym profilem Niebieskiego Radlina! 

- oberschlesien1920
- Kontakt:
Wprowadzac mlodszych do skladu.Sadlok juz siedzial na lawce.
Hej Ruchu nasz, kochany nasz,
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
gerhat pisze:Dobra robota Elmer![]()
Rok temu Kopel i jego giermkowie mówili nowy stadion na Cichej zdecydowanie TAK, teraz mówią zdecydowanie NIE.
Oto obraz politycznej hipokryzji, ściemy i gierek tych ludzi bez zasad.
-
- Kontakt:
Sadlok na ławce siedzi w każdym meczu w tym rokuoberschlesien1920 pisze:Wprowadzac mlodszych do skladu.Sadlok juz siedzial na lawce.
- Michalik85
- Kontakt:
jo mysla ze trener Kocian jest ponad wszelkimi układami. Nie wiem czy piłkarze maja jakiś układ i robia komuś na złość ale widza że treer chce dobrze. Modli sie przed kożdym szpilem, po bramie całuje medalik czy co tam mo, widać że mu zależy. Z wczorajszego meczu jest mi szkoda tych 6,200 ludzi i tych przed TV ( niestety łącznie ze mna - niedługo sie to zmieniadamo_R pisze:Artur, trener Kocian wyciągnie wnioski, tylko jego szkoda, bo podpisał kolejną umowę, nie wiedząc że tak go kopacze będą robić wchuja. Wiedząc to uśmiałby sie i by powiedział robie tu do końca swojej umowy i spierdalam - Lub sam sie poda do dymisji , ale kto wie , jeśli tak go będa robić wchuja sam sie zwolni19aRtuR20 pisze:Aby niy ma staly spiewki... Wyciagniemy wnioski...adamo_R pisze:Widać że sam trener nie wie co sie stało. Niech pizdy wypierdalają w trybie natychmiastowym. Ave !Jan Kocian był rozczarowany postawą swoich zawodników w meczu z Podbeskidziem Bielsko-Biała. - Ekstraklasa to walka. Podbeskidzie wygrało, bo walczyło bardziej niż my. I to mnie boli najbardziej - martwił się Słowak. Niektórzy piłkarze tego nie rozumieją. Nie rozumieją, że walka idzie o dobre imię klubu. Martwi mnie to, że to, na co tak w pocie czoła pracowaliśmy, teraz tak łatwo trwonimy - dodał Kocian.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Choć zmiana w 88 minucie?? o 10 min za późno.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ŻENADA. Tak jak ich wcześniej nie podejrzewałem o lecenie w ch***, tak teraz jestem tego pewny. Dla grajków sezon się skończył.
A Kocian jak nie zrobi rewolucji w składzie na Koronę to przyłoży rękę to tej je***ej błazenady. Mam nadzieję, że nie da się więcej robić w ch***. Taki wkurzony jak wczoraj dawno nie byłem
A Kocian jak nie zrobi rewolucji w składzie na Koronę to przyłoży rękę to tej je***ej błazenady. Mam nadzieję, że nie da się więcej robić w ch***. Taki wkurzony jak wczoraj dawno nie byłem

Ostatnio zmieniony 29 mar 2014, o 10:49 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po szpilu z Piastem jak pisałem, że odpuścili i odpuszczą resztę sezonu to mnie tu większość wyśmiała.
No to macie potwierdzenie.
Ja by teraz oczekiwał, że Kocian pokaże nieopłacanym gwiazdom miejsce w szeregu i w miare możliwości wystawi młodzież do końca sezonu.
P.S. Z Korona i Zawisza zdobędziemy w sumie 1 punkt.
No to macie potwierdzenie.
Ja by teraz oczekiwał, że Kocian pokaże nieopłacanym gwiazdom miejsce w szeregu i w miare możliwości wystawi młodzież do końca sezonu.
P.S. Z Korona i Zawisza zdobędziemy w sumie 1 punkt.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- vitorek1920
- Kontakt:
Wlasnie co z Sadlokiem zagra w tej rundzie od pierwszej minuty?19aRtuR20 pisze:Sadlok na ławce siedzi w każdym meczu w tym rokuoberschlesien1920 pisze:Wprowadzac mlodszych do skladu.Sadlok juz siedzial na lawce.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
- Duszello
- Kontakt:
ja ale w rezerwach! Malina i Stawar pewniaki wiec nie bardzo wiem kaj by mioł zagrac ?vitorek1920 pisze:Wlasnie co z Sadlokiem zagra w tej rundzie od pierwszej minuty?19aRtuR20 pisze:Sadlok na ławce siedzi w każdym meczu w tym rokuoberschlesien1920 pisze:Wprowadzac mlodszych do skladu.Sadlok juz siedzial na lawce.
- Blaszany
- Kontakt:
heheh czy wy wszyjscy takie naiwne ze Ruch na takich małych kontraktach bydzie groł uo majstra? że fusbalorze co szpil bydom uostawiać maksimum zdrowia?Michal578 pisze:Co mnie najbardziej zabolało,to widok Kwiatkowskiego na trybunie po ostaniej akcji,tak się cieszył jak by my wygrali,zero wkurwienia ludzie przeklinali ile wlezie a ten zadowolony jak by wtotka wygroł

przeca celem było utrzymanie sie, jest ? jest... to teroz inaczyj trza dorobić do geltagu... no ale "nic sie nie stało, Niebiescy nic sie..."

hahah modzi, naiwni....
jak dziś wyglondajom piłkarze po przegranej?
dokładnie tak: