jajo pisze:Kuświk nawet nie ma takiej złej techniki. Ze Śląskiem raz ładnie minął od strony "prostej" wychodząc z kontrą, raz ładnie zgrał klepkę z Włodyką. Wielu ludzi co się naprawdę na piłce znają mówi, że ten chłopak ma papiery na granie, tylko musi się odblokować w głowie. Zamiast szydery akurat jemu pomoże wsparcie. Byłem na treningu i luz na przedderbowym i luz z jakim sobie wtedy poczynał, dokładnie to potwierdzał.
Ludzie, Wy później czytacie co piszecie?
jajo pisze:Ze Śląskiem raz ładnie minął od strony "prostej" wychodząc z kontrą, raz ładnie zgrał klepkę z Włodyką.
2 dobre zagrania na cały mecz? Rewelacja! Wyczyn godny pochwały. Może nawet do "11" kolejki się załapie za tak duże zaangażowanie....
jajo pisze:Wielu ludzi co się naprawdę na piłce znają mówi, że ten chłopak ma papiery na granie,
1. Pan od WueFu,
2. jakiś pismak, który nawet na meczu nie był...
3. kto jeszcze?
jajo pisze: Byłem na treningu i luz na przedderbowym i luz z jakim sobie wtedy poczynał, dokładnie to potwierdzał.
Przypomnij mi, bo ja sie tak dobrze na piłce nie znam, ile punktów w ligowej tabeli dostaje się za wygranie gierki na treningu?
Kotlet pisze:sebaro pisze:
Abstrahując od gorszej gry ostatnio Jankesa to "wyczyny" Grzesia wołają o pomstę do nieba.
Gdy ci ludzie pisali to samo o Kamińskim to jakoś byłeś ślepy ??
Też się wkurwiałem za tą sete, ale trzeba wierzyć w chłopaka, może sie odblokuje. Nikogo innego i tak nie mamy.
Następny co bramkarza do napastnika porównuje....
Kamiński ostatnimi czasy popełnił kilka wielbłądów ale też wybronił trochę setek. Ciężko ocenić jego grę w kilkunastu spotkaniach mając przed sobą taką defensywę...Jest bardzo chimeryczny
Kuświk u nas jest trochę dłużej...
Tu nie chodzi o odblokowanie tylko umiejętności, zaangażowanie, myślenie na boisku, umiejętność znalezienia się we właściwym momencie ... i chociażby kondycji na troche więcej niż 20 minut....
Kuswicki nie ma niczego z powyższych a to że mu się piłka od głowy odbije i przez przypadek wpadnie do bramki słabego Śląska nie czyni zeń napastnika.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]