[6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
adriansh
Kontakt:

Re: [6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:0

#151 Post autor: adriansh » 31 sie 2013, o 21:55

Rogali wyciepli z Wisły to hiena szuko jakiegos etaciku. Za to co nawyrobioł powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na cicho !!! lepij żebych go nie spotkoł na meczu bo go .......

pko
Kontakt:

#152 Post autor: pko » 31 sie 2013, o 22:09

[qu
Jak czytom tego posta to nie wiem czy sie smiac czy plakac , jakbys miol okazja pitnac z roboty w kerej zarobiosz 3 tys a mozesz zarobiac 30 to bys zostol w tej co daja 3? On ku*** nie jest zodnym naszym wychowankiem
[login on]
Jak tak podchodzisz do tego to skoncz szkamrac ze tak zle w ruchu ... fusball to nie przedsiebiorstwo mimo ze probujoom ci to wcis do gowy... bo takie ci*** jak ty i te stare ci*** z dziesiony to akceptuja ... klaskejcie dalej przed wierzchowskimi niedzieanami i piechami ... a oni w du*** ten ruch majom ... dziwki i tela ... i nie godej mi ze bych poszol kajs czy nie ... prosty przyklad poszolbys na 9urnik czy nie ... JAK BYCH SIE SKURWIL TO PRZYJOLBYCH NA KLATA CALE GOWNO JAKIE BY NA MNIE SLECIALO ... ale coz lepiej udawac ze jest fajnie teroz nawet ku*** kibice sa poprawni ... je*** PIECHA TYLA W TEMACIE
[login of]

Awatar użytkownika
F_łgw
Kontakt:

#153 Post autor: F_łgw » 31 sie 2013, o 22:22

pko pisze:[qu
Jak czytom tego posta to nie wiem czy sie smiac czy plakac , jakbys miol okazja pitnac z roboty w kerej zarobiosz 3 tys a mozesz zarobiac 30 to bys zostol w tej co daja 3? On ku*** nie jest zodnym naszym wychowankiem
[login on]
Jak tak podchodzisz do tego to skoncz szkamrac ze tak zle w ruchu ... fusball to nie przedsiebiorstwo mimo ze probujoom ci to wcis do gowy... bo takie ci*** jak ty i te stare ci*** z dziesiony to akceptuja ... klaskejcie dalej przed wierzchowskimi niedzieanami i piechami ... a oni w du*** ten ruch majom ... dziwki i tela ... i nie godej mi ze bych poszol kajs czy nie ... prosty przyklad poszolbys na 9urnik czy nie ... JAK BYCH SIE SKURWIL TO PRZYJOLBYCH NA KLATA CALE GOWNO JAKIE BY NA MNIE SLECIALO ... ale coz lepiej udawac ze jest fajnie teroz nawet ku*** kibice sa poprawni ... je*** PIECHA TYLA W TEMACIE
[login of]
Wszyscy piłkarze którzy kiedykolwiek zagrali chociaż jeden mecz w Ruchu po odejściu powinni obowiązkowo kończyć kariery, bo jak nie daj Boże ośmielą się przejść do innej drużyny użytkownik pko zwyzywa ich na forum od dziwek, kurew i każe nam ich je*** :ok:
A wam kibicom nie wolno lubić czy szanować piłkarzy którzy kiedyś grali w Ruchu, a obecnie w innej drużynie bo jesteście jak określił pko- ciulami. Logiczne
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien

wiesiek1
Kontakt:

#154 Post autor: wiesiek1 » 31 sie 2013, o 22:57

pko... wszystko fajnie ale Piech nie dostal od nas nawet oferty kontraktu wiec to co piszesz nie ma sensu w takich okolicznosciach ...
Na ten moment fakty sa takie, ze Ruch nie chcial Piecha.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: AdiC » 31 sie 2013, o 23:03

wiesiek1 pisze:pko... wszystko fajnie ale Piech nie dostal od nas nawet oferty kontraktu wiec to co piszesz nie ma sensu w takich okolicznosciach ...
Bo po co nom zawodnik z takim kontraktem w I lidze?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

adamo_R

#156 Post autor: adamo_R » 31 sie 2013, o 23:45

Wiesławie nr1. obudz sie. Kej Cie czytom, to żyjesz we urojonym swoim świecie. To jo Smagorowicz i spóła.

wiesiek1
Kontakt:

#157 Post autor: wiesiek1 » 31 sie 2013, o 23:55

Chyba nie zrozumieliscie ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#158 Post autor: Kotlet » 1 wrz 2013, o 00:15

wiesiek1 pisze:pko... wszystko fajnie ale Piech nie dostal od nas nawet oferty kontraktu wiec to co piszesz nie ma sensu w takich okolicznosciach ...
A jak miał dostać jak oni nie mają pieciu dolarów żeby zapłacić Turkom ?

tsikora
Kontakt:

#159 Post autor: tsikora » 1 wrz 2013, o 08:39

Szkoda punktów z takim ciulatym przeciwnikiem. Teraz trza coś przywieźć z Białegostoku, żeby na telegazecie zaś sie na czerwono nie świecić jak w zeszłym roku. Co do Piecha to kolejny grajek za cienki na przeciętno liga - przyłazi do Polski i wszyscy szczęśliwi bo gwiazda wróciła. Nasze grajki na zachodzie (wschodzie, południu, północy) nie dają rady wygryźć ze składu Albańczyków, Estończyków i innych Tatarów. Lepiej w Polsce w ch... lecieć i zbierać grubo kasa.

marek79
Kontakt:

#160 Post autor: marek79 » 1 wrz 2013, o 08:45

Kotlet pisze:
A jak miał dostać jak oni nie mają pieciu dolarów żeby zapłacić Turkom ?[/
quote]

kolejny gwiazdor forum.

A za co mieliby placic turasom?
Jak Piech rozwiazol kontrakt

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Tomasz
Kontakt:

#161 Post autor: Tomasz » 1 wrz 2013, o 12:32

To jest temat o szpilu czy o Piechu, sory ale moze niekierym sie porabalo cos, Arkadiusz Piech jest pilkarzem Zaglebia Lubin, nie Ruchu Chorzow, strzelil gola nom niy do nos i chociaz my go lubili a niekiere jak widza nawet nadal go kochajom to on niy mo Nibieskiego serca i nie jest to jak juz ktos napisol- Ani Gucio, Srutwa ani nawet Bizak.... nie mom cywilny odwagi porownac go do pana Gerarda bo to jest nie ta liga ani pilkarsko ani w zodnym innym aspekcie!

Jo przypuszczam ze jakby Straznik go chciol puscic do Polski to wcale by do ty turcji niy trafil ino odrazu do Zaglymbia albo Lecha!

Mecz slaby duzo niewykorzystanych okazji, sa iskierki nadzieji ale potym przed ryjem poli sie wileki ogien spadku jak sie na to patrzy, szkoda glupio straconych punktow i ciaglego upierania sie na Janoszke w skladzie i jeszcze pora wapliwych decyzji.

I przestoncie sie spuszczac nad tym Piechem, Ruchu na niego niy stac a on tyz do nos na 99% przyjsc niy chciol, bo to nie tu jest jego serce o portmanyju nawet niy godom!
Ruch Ruch HKS!

maciek1973

#162 Post autor: maciek1973 » 1 wrz 2013, o 13:04

Tym szpilem wróciliśmy do poziomu z zeszłego sezonu.

Nie wiem, mnie te kolejne przygotowania, wybory i taktyka Zielińskiego coraz mniej przekonują. Zwłaszcza, że szczególnie łatwi jest wymienić piłkarzy kompletnie (ale to kompletnie!) bez formy od początku sezonu lub systematycznie formę tracących:
- Janoszka (od początku)
- Smektała (od początku)
- Kamiński (od początku)
- Kuświk (od początku)
- Starzyński (od początku)
- Jankowski (od początku)
- Surma (traci formę)
- Malina (traci formę)
- Dziwniel (już stracił formę)
Mogłem jeszcze kogoś pominąć.
Śmiejemy się z Lubina (dobrze płacą za plażę) ale u nas od pewnego czasu tak naprawdę nikt się nie rozwija.

Żaden z piłkarzy nie jest nie mówię w maksymalnej, ale nawet w optymalnej dyspozycji.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#163 Post autor: Kotlet » 1 wrz 2013, o 13:38

marek79 pisze:
kolejny gwiazdor forum.

A za co mieliby placic turasom?
Jak Piech rozwiazol kontrakt
Skończ pi***olić głupoty o gwiazdorach - nie znam szczegłów bo wczoraj wróciłem do kraju ale chyba logiczne ze u nas nie ma dwóch centów aby komukolwiek i cokolwiek zapłacić czy za transfer czy za kontrakt który miał pewnie minimum 60 tys zł przed odejściem.

Poza tym czytając ostatnie kilka stron o meczu widzę ze wiekszosc to pi***olenie o okrzykach miłosnych w stronę Piecha. Nie było mnie, nie wiem co kto krzyczał ale jak ci sie nie podoba to podejdz do jednego i drugiego i mu to powiedz a nie na forum żale sie wylewa.

Harpo
Kontakt:

#164 Post autor: Harpo » 1 wrz 2013, o 14:46

Dajcie spokój - Piech to historia, temat zamknięty. Był swego rodzaju "magnesem" przyciągającym ludzi, był idolem, gwiazdą numero uno.
Nawet mój mały synek, widząć go (w koszulce Lubina) zareagował : "Arek Piech! Arek Piech!" .
Niestety, obecnie nia ma takiego i nic nie wskazuje na to żeby był. Wchodzimy w "standard": marazm, dno i kilo mułu.
7000 ludzi na trybunach - przy słabej grze, na starym obiekcie - tylko to jest jakiś pozytyw...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
SODA

#165 Post autor: SODA » 1 wrz 2013, o 18:30

Harpo pisze:Dajcie spokój - Piech to historia, temat zamknięty. Był swego rodzaju "magnesem" przyciągającym ludzi, był idolem, gwiazdą numero uno.
Nawet mój mały synek, widząć go (w koszulce Lubina) zareagował : "Arek Piech! Arek Piech!" .
Niestety, obecnie nia ma takiego i nic nie wskazuje na to żeby był. Wchodzimy w "standard": marazm, dno i kilo mułu.
7000 ludzi na trybunach - przy słabej grze, na starym obiekcie - tylko to jest jakiś pozytyw...
dokładnie :ok:
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

ODPOWIEDZ