Jeżeli Ty opierasz taktykę na strzeleniu na 1:0 i bronieniu wyniku przez cały mecz to gratuluje ... taką taktykę forsuje Jacuś już drugi sezon. Z jakim skutkiem? Widzimy.NBS pisze: a potem dla równowagi po złym ustawieniu czy wypluciu piłki za***ie 2 łatwe decydujące o zwycięstwie, a wyjściami przysparza obrońców o zawał serca.
Jeszcze raz:
pierwsza bramka dla Craxy, ok błąd Kamińskiego bo wypuścił piłkę ale powtórze nie jestem pewien czy mu sie krzywo nie odbiła po koźle, w sumie mógł odbijać do boku. No dobra bramka na jego konto.
Ale jeżeli uważasz że druga bramka też jego to gratuluje.
Ok, jeden woli córkę a drugi teściową... Z tym nie dyskutuje...A opowiedz mi jeszcze o karierze Peskovica czy Mioduszewskiego bo jakoś przeoczyłem ich wielkie kariery w wielkich klubach...NBS pisze: Zdecydowanie wolę takiego bramkarza jakim był chociażby Peskovic czy Mioduszewski, który bronił to co miał bronić i czasem coś dodatkowo, pewnie wyglądał między słupkami i rzadko zdarzały mu się błędy. Takich co wyciągali niemożliwe piłki, a nie umieli grać na przedpolu czy nie zrobić 3 szkolnych błędów w meczu było w tym klubie przez ostatnie lata kilku i żaden z nich kariery nie zrobił.

Zgodze sie natomiast z Tobą, że Kamiński jest młody, zdolny i perspektywiczny a to jak sie potoczy jego kariera to nie wiemy ale potencjał ma i tylko od niego zależy co z sobą zrobi. A twierdzenie że przegrywamy przez jego błędy jest sporym nadużyciem.
Lutz pozwolisz, że nie odniose sie do Twojego postu bo tak właściwie to nic nie powiedziałeś i ciężko cokolwiek Ci odpisać.