[11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:00
-
- Kontakt:
Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:0
mi sie zdaje to wszystko klelo po odejsciu kinga cos mi zdaje ze na przyszla runde zaczna grac
-
- Kontakt:
No właśnie - bez przesady kilkutygodniowe poślizgi w wypłatach dla piłkarzy, którzy raczej nie żyją od pierwszego do ostatniego nie powinny być problem a jednak.Zip pisze:A co do postawy Sultesa, możesz coś przybliżyć? Ja byłem przekonany, że z kasą jest wszystko ok, co najwyżej mogą mieć kilkutygodniowe poślizgi, ale bez przesady...
Za "rękę" nikogo nie chwyciłem i sam Sultes mi się nie spowiadał ale wystarczy tylko poobserwować zaangażowanie delikwenta i zestawić z jego potencjalnymi umiejętnościami i już. Bo jaka może być inna przyczyna, że piłkarzowi nie chce sie biegać, dostawić nogi, przyłożyć do podania lub strzału czy nawet trener nie wystawia w pierwszej 11 lub zdejmuje po 1 połowie?
Powtórzę jeszcze raz: dla kogoś, kto choć trochę kopał piłkę (nawet nie zawodowo) to oczywiste jest kto i kiedy odpuszcza i przechodzi obok szpilu...(z resztą widać, że sporo osób już to widzi).
Oczywiście, z drugiej strony brak należnej - bądź co bądź - kasy zbytnio nie mobilizuje graczy ale patrząc na Piecha to ma się wrażenie, że jednak można grać dla kibiców/przyjemności/ przede wszystkim dla SIEBIE i wtedy łatwiej o angaż w klubie, który płaci na czas!
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- 19flasteR20
- Kontakt:
Jedyn je...A.P.Lutz pisze:W tym manszafcie niy ma jasnego punktu.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszyscy narzekają na Smektałę ino wczoraj w ani jednej akcji w drugiej połowie nie poszedł mu z pomocą Djokic, nie włączył się to żadnej akcji ofensywnej, w pierwszej połowie nie wiem bo jednak u nos na stadionie to trocha słabo widoczność, ale patrząc na całkowito ilość akcji w pierwszej połowie podejrzewom , że też nie.
Drugo sprawa ogólna czy ktoś zno w tej cienkiej lidze drużyna po za nami, która przy stałych fragmentach przeciwniki zachowuje się tak, że w 11 jest w polu karnym, góra na 20 metrze, gdzie nie ustawio się chopa jednego, dwóch, a nie którzy nawet trzech (patrz szczewa) przy linii pomocy na szybki atak.
I trzecio sprawa my nie mal co kolejkę obojętnie jaki wynik jesteśmy drużyną co jest wśród tych co oddaje najmniej strzałów
Drugo sprawa ogólna czy ktoś zno w tej cienkiej lidze drużyna po za nami, która przy stałych fragmentach przeciwniki zachowuje się tak, że w 11 jest w polu karnym, góra na 20 metrze, gdzie nie ustawio się chopa jednego, dwóch, a nie którzy nawet trzech (patrz szczewa) przy linii pomocy na szybki atak.
I trzecio sprawa my nie mal co kolejkę obojętnie jaki wynik jesteśmy drużyną co jest wśród tych co oddaje najmniej strzałów
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- JDM
- Kontakt:
nie oddajemy strzałów bo oni chcą do tyj bramki z balom wejsc
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
też to zauważyłem, ale to już dawno z Kingiem było to samo. za każdym razem mnie to irytuje bo co z tego że nas jest więcej jak przeciwnika tak samo... wystarczy że jeden od nas będzie stał na połowie i od razu automatycznie przy nim musi być 2 przeciwników bo żaden trener nie pozwoli zostawić takiego zawodnika z jednym obrońcą a już dopiero bez opiekiheli pisze:Drugo sprawa ogólna czy ktoś zno w tej cienkiej lidze drużyna po za nami, która przy stałych fragmentach przeciwniki zachowuje się tak, że w 11 jest w polu karnym, góra na 20 metrze, gdzie nie ustawio się chopa jednego, dwóch, a nie którzy nawet trzech (patrz szczewa) przy linii pomocy na szybki atak.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie oddajemy strzałów bo najpierw trzeba kilka razy celnie podać piłkę celem przedostania się pod bramkę przeciwnika.JDM pisze:nie oddajemy strzałów bo oni chcą do tyj bramki z balom wejsc
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- JDM
- Kontakt:
to tyż, ale jak już som pod bramom to nie pierdyknom ino zawsze zjebiom to jakimś podaniym z dupy
-
- Kontakt:
Nie istnieliśmy w środku pola. Panka nie może wrócić do formy jaką miał w Widzewie, Lisowski gra za miękko, bez zęba. Podobnie Włodyka, choć o nim ciężko coś jak narazie powiedzieć. Myślałem, że Sultes nie wyszedł na drugą połowe z powodu jakiegoś urazu, grał słabo. Smektała to jest porażka. Jankowski to nie wiem na jakiej pozycji gra, jak gra toczy sie w srodku to ten chop stoi przed szesnastką, a jak trzeba zrobić przewage w ataku to ten znajduje sie 10 metrów za linia piłki. Jesteśmy w dołku i szybko z niego nie wyjdziemy.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- atleticomadryt
- Kontakt:
Mecz do wygrania tylko zabraklo koncentracji tak druzyne podsumowal Arek zchodzac do szatni po przegranym meczu. Jako jedyny zawodnik ktory ma wpojony charakterystyczny styl gry u nas nazywany slaskim charakterem. Jezeli reszta zespolu nie wie co te pojecie oznacza niech zagladna do pana google lub popytaja Wojtka Grzyba!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
atleticomadryt napisał: "Mecz do wygrania tylko zabraklo koncentracji tak druzyne podsumowal Arek zchodzac do szatni po przegranym meczu. Jako jedyny zawodnik ktory ma wpojony charakterystyczny styl gry u nas nazywany slaskim charakterem. Jezeli reszta zespolu nie wie co te pojecie oznacza niech zagladna do pana google lub popytaja Wojtka Grzyba!"
I tu zgodzom sie z tą opinią.
Wg mnie, ta reszta niech wypiepsza na razie do ME, a tam poszukejmy grajków z, jak to nazwałeś, śląskim charakterem.
I tu zgodzom sie z tą opinią.
Wg mnie, ta reszta niech wypiepsza na razie do ME, a tam poszukejmy grajków z, jak to nazwałeś, śląskim charakterem.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to fakt ta drużyna jest teraz jak eunuch bez jaj, bez wyrazu taka nijaka a jak jeszcze nie ma Piecha to juz wcale.
A w C+ była reakcja Zielinskiego w przerwie trochę im pojechał w szatni ale jak wiadomo niewiele to dało.
A w C+ była reakcja Zielinskiego w przerwie trochę im pojechał w szatni ale jak wiadomo niewiele to dało.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2012, o 21:52 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
- mpapmp
- Kontakt:
No to nic. Pozostoł nom tak naprowdy PP. A w lidze, niech się ogrywaja młodzi. Cało pomoc do przebudowy. Smutnie to wyglądo.

-
Kolejny raz pytam - co najpierw Fornalik a teraz Zieliński widzą w Stawarczyku, przecież junior nie zagrałby gorzej, to nie jest kwestia formy, tylko braku umiejętności, przecież on nawet nie potrafi przejąć piłki.
-
- Kontakt:
"Nasze dzikie próby gry długą piłką od tyłu były skazane na niepowodzenie. W ogóle nie wiem, skąd one się brały."
ku***,
wyglondo na to, że nasze grajki nawet niy wiedzom co majom grać jak jym to tryner na tabuli narysuje.
Jo bych jym jake kolorowe kretki kupiył na mikołaja - może by Panka wiedzioł ło co łazi.
ku***,
wyglondo na to, że nasze grajki nawet niy wiedzom co majom grać jak jym to tryner na tabuli narysuje.
Jo bych jym jake kolorowe kretki kupiył na mikołaja - może by Panka wiedzioł ło co łazi.