Uważam, że po zakończeniu sezonu podziękują Malinowskiemu, może kogoś młodszefo ściągną?19aRtuR20 pisze:wezcie pod uwaga tez, ze Malinowski miol kontuzja pod koniec ubieglego sezonu - chyba staw skokowy
mimo, ze byl gotowy na poczatek przygotowan, to w takim wieku kazdy uraz jest grozny i moze odbic sie na formie (wg mie)
(ale to nie znaczy, ze musi grac w kazdym meczu, bo jego gra na kolana nie powalo)
Górny_Slunsk, Grzybek zostolby (przynajmi tak wyniko z jego wszystkich wywiadów) jakby dostol oferta kontraktu - ale taki nie dostol, a wiec pisanie o zrozumieniu jest troszka naciagane - to nie bylo ''mecz z Lechia bedzie moim ostatnim meczem w karierze''
najlepsza opcja to wystawic Strake ze Starzynskim - Strake ograniczyc do głownie do zadan defensywnych, a Starzynskiemu pozwalac na trocha wiecej w grze do przodku (i przy okazji podszkolic trocha defensywa, bo grajac 4-4-2 bylby typowym srodkowym pomocnikiem)
[6 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów; 28.09.12, 18:00
-
- Kontakt:
Re: [6 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów; 28.09.12, 18:00

-
- Kontakt:
Mam nadzieje że mu nie podziękują tylko Malina sam stwierdzi że na swojej pozycji na tym poziomie już wystarczy i podziękuje,chociaż wierze w jego ambicje i że odpali w najważniejszy poniedziałek tego półrocza.. 

-
- Kontakt:
Ale po co kogoś ściągać za Malinowskiego, mamy Starzyńskiego, od biedy Lisowskiego, Gabora, do tego Panka jeśli by trzeba było kogoś jeszcze to można kogoś z naszych wziąć, może warto by było bardziej stawiać na młodych. Środkowych pomocników przeważnie gra dwóch, myślę, że nawet po odejściu "Maliny" większe transfery Nam nie potrzebne. No chyba, że "porządny rozgrywający" - tutaj ta pozycja od dawna się przewija, ale kto wie, może z Filipa faktycznie wyrośnie przyzwoity ofensywny rozgrywający.

-
- Kontakt:
Nie dopisałem tego, ale zgadzam się z tym, zwłaszcza, że budżet powinien się zmniejszyć w tym sezonie (przy takiej frekwencji jak do tej pory przy połowie stadionu) i ew. gorszym miejscu w lidze.Lukas89 pisze:Ale po co kogoś ściągać za Malinowskiego, mamy Starzyńskiego, od biedy Lisowskiego, Gabora, do tego Panka jeśli by trzeba było kogoś jeszcze to można kogoś z naszych wziąć, może warto by było bardziej stawiać na młodych. Środkowych pomocników przeważnie gra dwóch, myślę, że nawet po odejściu "Maliny" większe transfery Nam nie potrzebne. No chyba, że "porządny rozgrywający" - tutaj ta pozycja od dawna się przewija, ale kto wie, może z Filipa faktycznie wyrośnie przyzwoity ofensywny rozgrywający.

-
- Kontakt:
Ciekawe kiedy Panka sie wykuruje bo jakos mom przekonanie ze tyn chop moze duzo dobrego wniesc do gry Noszyj druzyny
-
- Kontakt:
a kto to taki ten Panka?
nigdy nie jest za późno
- SODA
to zawodnik który wzmocnij naszą kadrę
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
dodam ze z Litwy jest
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Jak na razie to jest to zawodnik co .... oslabil nasz budzet.SODA pisze:to zawodnik który wzmocnij naszą kadrę
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
aa czyli scoutSODA pisze:to zawodnik który wzmocnij naszą kadrę
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Ja to bym zapytał ten cały Wolfsburg o wypożyczenie Klicha.
-
- Kontakt:
a jo widza środek Starzyński Panka,Gabor mioł najlepszy sezon jak do nos przyszedł,potem pare meczy dołaził do formy potem pare dobrych i kontuzja...a ostatni sezon mioł jak dla mnie najsłabszy.Malina nie wiem zawsze był solidny(nawet pamietą jak z Matyja do nos przyszedł to zawsze solidny)jak go Waldek sprowadził też solidny nic po za tym teraz kajś zatracił ta solidność nie wiem czemu może za bardzo chce bo dostoł opaska a może nie ten wiek...środek obrony Sadlok Djokić(narazie sadlok i stawar graja na tym samym poziomie nie zachwycają Sadlok młodszy i do rady)atak przy obecnej formie Sultesa i Smektały.Jankowski ława obok ecika(jak kieryś z wos tam napisoł)czyli jak dlo mnie Kamiński/Peskovic obr.Szyndrowski Djokic Sadlok Kikut pom.Zienczuk Panka(narazie Malina!za charakter!)Starzyński Smektała i przodek Sultes Piech....Jak dla mnie!
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
ozzy pisze:a jo widza środek Starzyński Panka,Gabor mioł najlepszy sezon jak do nos przyszedł,potem pare meczy dołaził do formy potem pare dobrych i kontuzja...a ostatni sezon mioł jak dla mnie najsłabszy.Malina nie wiem zawsze był solidny(nawet pamietą jak z Matyja do nos przyszedł to zawsze solidny)jak go Waldek sprowadził też solidny nic po za tym teraz kajś zatracił ta solidność nie wiem czemu może za bardzo chce bo dostoł opaska a może nie ten wiek...środek obrony Sadlok Djokić(narazie sadlok i stawar graja na tym samym poziomie nie zachwycają Sadlok młodszy i do rady)atak przy obecnej formie Sultesa i Smektały.Jankowski ława obok ecika(jak kieryś z wos tam napisoł)czyli jak dlo mnie Kamiński/Peskovic obr.Szyndrowski Djokic Sadlok Kikut pom.Zienczuk Panka(narazie Malina!za charakter!)Starzyński Smektała i przodek Sultes Piech....Jak dla mnie!
Nie byda sie tu bawiol w trenera ale jak juz dajesz skład to dom swój

Peskovic: Djokic, Szyndrowski, Sadlok, Lewczuk: Smektała, Straka(def), Starzynski(ofensywa), Sultes: Jankowski, Piech
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Fani Football Managera niech się zastanowią jakie skutki mogło by przynieść granie od początku 5 ofensywnymi graczami i jednym defensywnym pomocnikiem
Zostawcie takie rzeczy profesjonalistom jak Zieliński, bo co jeden to lepsze ustawienie wymyśla

Zostawcie takie rzeczy profesjonalistom jak Zieliński, bo co jeden to lepsze ustawienie wymyśla

-
- Kontakt:
Paradoxides pisze: pokazali niebieski chaRakter.
czy to już po woli nie przechodzi w masochizm?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.