DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

Re: DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

#151 Post autor: _BiADACZ_ » 31 maja 2013, o 00:41

jak my bluzgomy na Legia to sie Nom wpierdalosz "w zdanie", a jak Legia Nos bluzgo, to cisza - abo konsekwencja, abo cisza...
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

KubaSpiker
Kontakt:

#152 Post autor: KubaSpiker » 31 maja 2013, o 00:45

Widocznie tak bardzo byles zajety bluzganiem Legii ze nie slyszales... poza tym proponuje skupic sie na dopingu a nie bluzgach! :)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
www.progres-music.com

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#153 Post autor: 19flasteR20 » 31 maja 2013, o 00:53

Kuba_Progres pisze:Widocznie tak bardzo byles zajety bluzganiem Legii ze nie slyszales... poza tym proponuje skupic sie na dopingu a nie bluzgach! :)

Bluzgi, to tez po czesci forma dopingu.Oczywiscie nie bronie bluzgow, bo dla mnie koncza sie na slowie ''ciul'' :).
Naszo wina, ze chodzimy do polskiej szkoly i sluchomy oraz przyswajomy roznego rodzaju bluzgow?Godaja z kim przystajesz, to takim sie stajesz i przystalismy do polskiej mowy w wydaniu lacinskim :/ :rotfl:

pedro-sbl
Kontakt:

#154 Post autor: pedro-sbl » 31 maja 2013, o 00:56

Kuba_Progres pisze:Widocznie tak bardzo byles zajety bluzganiem Legii ze nie slyszales... poza tym proponuje skupic sie na dopingu a nie bluzgach! :)

Gibko sie uczysz widza. Zresztom w klubie som nojlepsi specjalisci z dlugoletnim stazem w sraniu na klienta.

Proponuja skupic sie na swojyj robocie! :)
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

KubaSpiker
Kontakt:

#155 Post autor: KubaSpiker » 31 maja 2013, o 01:23

nie o to chodzi. sam dzis to delegatowi mowilem ze bluzgi sa czescia zycia stadionowego. chodzio o "nie zwracanie uwagi Legii" Jezeli mowie (a MUSZE to mowic) ze namawiam do sportowego dopingu to to jest do obu ekip kibicowskich (pomijam fakt ze dzis bylo kilka "personalnych" komunikatow do Kibicow Legii... Ruchu rowniez. Na tym polega moja praca. jesli nie zareaguje dostaje kare pieniezna lub zawieszenie na prowadzenie meczow. Po prostu (juz to kiedys pisalem) ze czasem jako kibice ( w tym ja) mamy tendencje do czepiania sie dla samego faktu czepiania sie. Jesli urazilem Biadacza to przepraszam ale naprawde reagowalem w obu przypadkach. Jesli ktos mi zwraca uwage ze cos spieprzylem: zle przeczytalem, c
zegos nie przeczytalem, przekrecilem nazwisko, cos zle zrobilem to ZAWSZE przepraszam i staram sie to poprawic. Nie fajna jest krytyka nie poparta faktami. Mysle ze pora zakonczyc ten temat. pyrsk!

www.progres-music.com

marek79
Kontakt:

#156 Post autor: marek79 » 31 maja 2013, o 04:42

Jak bluzgaja jedni albo drudzy to ich musisz upominac tak ?

A kto musi upomniec spikera za zachowanie w czasie konkursu kaj ryczy do mikrofonu ze ze zaro ciulnie z kapy abo poprzedni bramkarz pitnol. ?

Awatar użytkownika
ch-R

#157 Post autor: ch-R » 31 maja 2013, o 08:59

Ja pie......... co wy sie go czepiocie !? Najlepszy spiker od lot po Bogusiu ! Tak czymej !
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#158 Post autor: wojt » 31 maja 2013, o 09:27

Takie to są bohatery, super fajna sprawa wyzywać że ten ciągnie, a tamta ma wsadzone w dupę, widocznie bez tego nie mogą żyć, taka kultura i wychowanie, teraz jazda na wszystkich którzy chcą ograniczenia tej dziecinnady, ale dwa lata temu jak Legia siedziała na naszych sektorach i kilku panów zawołało nie bluzgać na Legię to siedzieli cicho jak potulne trusie i nikt tu nie bronił tej formy leczenia kompleksów. Brak wolnego myślenia, owczy pęd i prawo silniejszego. Za rok kilku kumatych z góry stwierdzi że taka forma dopingu to jendak obciach dla ekipy i w momencie zamilkną na forum miłośnicy analno oralnych zapędów w stosunku do starej ku***.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#159 Post autor: _BiADACZ_ » 31 maja 2013, o 09:47

Kuba_Progres pisze:nie o to chodzi. sam dzis to delegatowi mowilem ze bluzgi sa czescia zycia stadionowego. chodzio o "nie zwracanie uwagi Legii" Jezeli mowie (a MUSZE to mowic) ze namawiam do sportowego dopingu to to jest do obu ekip kibicowskich (pomijam fakt ze dzis bylo kilka "personalnych" komunikatow do Kibicow Legii... Ruchu rowniez. Na tym polega moja praca. jesli nie zareaguje dostaje kare pieniezna lub zawieszenie na prowadzenie meczow. Po prostu (juz to kiedys pisalem) ze czasem jako kibice ( w tym ja) mamy tendencje do czepiania sie dla samego faktu czepiania sie. Jesli urazilem Biadacza to przepraszam ale naprawde reagowalem w obu przypadkach. Jesli ktos mi zwraca uwage ze cos spieprzylem: zle przeczytalem, c
zegos nie przeczytalem, przekrecilem nazwisko, cos zle zrobilem to ZAWSZE przepraszam i staram sie to poprawic. Nie fajna jest krytyka nie poparta faktami. Mysle ze pora zakonczyc ten temat. pyrsk!

niy uraziłs mie, jest to trocha tako zaczepka na siła, ale jak Legia śpiewała, że najlepiej rucha rucha - to cisza, jak śpiewali, że hanysy som od tego aby je*** ich na całego - tyż była cisza.

oczywiscie na plus godanie po ślonsku!
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

KubaSpiker
Kontakt:

#160 Post autor: KubaSpiker » 31 maja 2013, o 10:06

Marek79 - Musze upominać. Jestem z tego rozliczany. Nie chce sie bawić w przepychanki słowne bo sam na co dzień klnę jak szewc a jako kibic też niejednokrotnie udzielałem się nieraz wokalnie przy różnego rodzaju przyśpiewkach;) ale teraz MAM ZASZCZYT aktywnie działać dla Ruchu jako pracownik klubu i do moich obowiązków należy to co napisałem na początku. Niestety/Stety muszę to robić :( A co do pitnąć - po śląsku uciekać (nie jest to wulgaryzm) a "ciulnąć z kapy" - jak to wypaliłem na dole to aż mi sie ciepło zrobiło na swoje usprawiedliwienie dodam ze to bylo w emocjach na dole. Zauważyłeś że staram sie przerwe "robić" na wesoło raczej ale z tym "ciulnać" masz racje - przegiąłem. By rozluźnić atmosfery myślę że niektórzy na stadionie (np. Goście;) mogli tego nie zrozumieć! ;)

A na koniec z innej beczki.
Jeśli bedzie mi dane w nastepnym sezonie nadal prowadzić mecze to prosze piszcie swoje sugestie, spostrzeżenia i uwagi. Dzieki. Pozdrawiam.
www.progres-music.com

marek79
Kontakt:

#161 Post autor: marek79 » 31 maja 2013, o 10:27

Kuba tu nie chodzi ze mnie te ciulnoc lub pitnoc jakos razi bo jakby niy bylp stalo sie to czynsciom zycia.
Chodzi o to ze moze do***rdolic sie obserwator i poniesiesz kara a szkoda by bylo :)

RudaSlaska7
Kontakt:

#162 Post autor: RudaSlaska7 » 31 maja 2013, o 13:30

jak sie do***rdoli obserwator to mu nasz spiker ciulnie i po problemie

pko
Kontakt:

#163 Post autor: pko » 1 cze 2013, o 09:02

[login on]
mie sie podobało
[login off]

Lukas89
Kontakt:

#164 Post autor: Lukas89 » 1 cze 2013, o 11:28

RudaSlaska7 pisze:jak sie do***rdoli obserwator to mu nasz spiker ciulnie i po problemie
ciulnie i pitnie ;) :hyhy:
Obrazek

Esiu
Kontakt:

#165 Post autor: Esiu » 21 lip 2013, o 23:45

Zawsze mi to u nas nie pasuje ze po golu za szybko krzyczymy nazwisko pilkarza kiedy jeszcze mlyn i prosta cieszy sie po golu i w ogole nie slyszy spikera czy nie sadzicie ze mozna by troche odczekac i po tej wrzawie to robic ?

LICZY SIE WIARA!

ODPOWIEDZ