POLONIA WARSZAWA - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Re: POLONIA WARSZAWA - Ruch Chorzów
Mirek, gdzieś Ty tam słyszał Wolskiego? Przecież to komentował Dębiński.
Dobrze, że Jankowski tej dwusety nie zmarnował z Legią. W tamtej rundzie Piech miał podobną okazję i też zwalił.
Reasumując: straty za Podbeskidzie odrobione.
Podium coraz bliżej. Szkoda, że Legia ma równie dobry terminarz jak Ruch
Dobrze, że Jankowski tej dwusety nie zmarnował z Legią. W tamtej rundzie Piech miał podobną okazję i też zwalił.
Reasumując: straty za Podbeskidzie odrobione.
Podium coraz bliżej. Szkoda, że Legia ma równie dobry terminarz jak Ruch
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
zatrzymać Piecha i Jankowskiego to dla mnie MEGA priorytetmoRi95 pisze:Niy wiym co zrobił Jankowski ale wygrali my i jakoś mie to tak niy ruszo
zwłaszcza Jankowskiego który jest idealny na pozycje cofniętego napastnika
w PP atak Niedzielan - Jankowski da radę - zobaczycie
nigdy nie jest za późno
- 19r20
- Kontakt:
jestem dumny z Ruchu
myliłem się w prognozach ale jestem bardzo szczęśliwy
myliłem się w prognozach ale jestem bardzo szczęśliwy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oni mi się mylą, a w ogóle to nie jest na moje nerwyElmer pisze:Mirek, gdzieś Ty tam słyszał Wolskiego? Przecież to komentował Dębiński

edit: Elmer ten tekst Olbrychta mnie też ruszył.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2012, o 22:59 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jakby Olbrycht nie dodał na koniec Super Piątku: biedny Ruch Chorzów, to by się zesrał.
Mirek, Dębiński grał kiedyś w Legii, a Wolski to stary kurzok
Mirek, Dębiński grał kiedyś w Legii, a Wolski to stary kurzok

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Djokic - man of the match ! A ktoś tam ostatnio pisał,że go nie przekonuje....
Grodzicki - kolejny mecz zagrał po profesorsku
Zieńczuk - patrz opis Rafała Grodzickiego
Stawarczyk bez błędu dzisiaj i to powód że Polonia nie zdobyła gola
Jankowski, Piech i Niedzielan pomimo braku trafień też dobry mecz
środek pola to już gorzej.... o ile Straka gra na swoim raczej przeciętnym poziomie, brak Malinowskiego to Lisowski pokazał się ku*** znowu: przypomnę tylko wyczyny w przeciągu kilku minut (oponentom proponuje sobie zobaczyć te sytuacje!):
73 min. - szansa na stworzenie groźniej akcji... piłkę w środku pola dostaje Lisowski, ma kilku zawodników, których może uruchomić dobrym podaniem a Lisowski ....podaje do tyłu - ku*** co to jest? to nie rugby Panie Lisowski - piłkę można i należy podawać do przodu!!!
75 min. - nieudana próba wślizgu na wysokości 30 m przed bramką - kompletnie debilna decyzja - dobrze, że zawodnikom Polonii dzisiaj nic nie wychodziło a mogła być sytuacja bramkowa
80 min. - Lisowski dostaje piłkę na 20 m tuż przed polem karnym , podaje piłkę ... przeciwnikowi , uff dobrze że Polonia też nic nie gra bo mogło być 1:1
Oprócz tego dobrze kryje... własnych kolegów z drużyny - czasami im przeszkadza w wyprowadzeniu piłki ale to już mały ch**... powtarzam, że w 10 też się da wygrać...
Aaaaa bym zapomniał o podaniu do Przyrowskiego w I połowie , niektórzy mówili, że to był strzał....
Spotkanie podobne do tego w Białymstoku ... liczą się trzy punkty. Jutro Lech nie przegra i liczymy się dalej... nawet w 10 na boisku

Grodzicki - kolejny mecz zagrał po profesorsku
Zieńczuk - patrz opis Rafała Grodzickiego
Stawarczyk bez błędu dzisiaj i to powód że Polonia nie zdobyła gola
Jankowski, Piech i Niedzielan pomimo braku trafień też dobry mecz
środek pola to już gorzej.... o ile Straka gra na swoim raczej przeciętnym poziomie, brak Malinowskiego to Lisowski pokazał się ku*** znowu: przypomnę tylko wyczyny w przeciągu kilku minut (oponentom proponuje sobie zobaczyć te sytuacje!):
73 min. - szansa na stworzenie groźniej akcji... piłkę w środku pola dostaje Lisowski, ma kilku zawodników, których może uruchomić dobrym podaniem a Lisowski ....podaje do tyłu - ku*** co to jest? to nie rugby Panie Lisowski - piłkę można i należy podawać do przodu!!!
75 min. - nieudana próba wślizgu na wysokości 30 m przed bramką - kompletnie debilna decyzja - dobrze, że zawodnikom Polonii dzisiaj nic nie wychodziło a mogła być sytuacja bramkowa
80 min. - Lisowski dostaje piłkę na 20 m tuż przed polem karnym , podaje piłkę ... przeciwnikowi , uff dobrze że Polonia też nic nie gra bo mogło być 1:1
Oprócz tego dobrze kryje... własnych kolegów z drużyny - czasami im przeszkadza w wyprowadzeniu piłki ale to już mały ch**... powtarzam, że w 10 też się da wygrać...

Aaaaa bym zapomniał o podaniu do Przyrowskiego w I połowie , niektórzy mówili, że to był strzał....
Spotkanie podobne do tego w Białymstoku ... liczą się trzy punkty. Jutro Lech nie przegra i liczymy się dalej... nawet w 10 na boisku
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2012, o 23:01 przez sebaro, łącznie zmieniany 2 razy.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Świetna, fachowa ocena Ruchu w wydaniu Baszczyńskiego. Szacunek do Ruchu i komplementy dla naszej gry. Jednak prawdziwi fachowcy oceniają nasze zorganizowanie bardzo wysoko
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy ta bramka Djokicia nie przypomina Wam bramki Abbotta z cracovią na 2-0 ?
bramka identyczna! 

-
- Kontakt:
Jednego nie umia zrozumieć. Na ki ch** Waldek sie oblyk w ta wieśniacko pomarańczowo treska na czas meczu? troch wyglądoł choby robił przy budowie autobany
Jak słusznie ktoś tu zauważył już pierwsze 2 minuty drugiej połowy pokazały jak ważnym ogniwem zespołu jest Jankowski. Miałem spore obawy przed tym meczem. Na szczęscie nieuzasadnionei znów marzy mi się ta 15 gwiazdka 6 maja:)

Jak słusznie ktoś tu zauważył już pierwsze 2 minuty drugiej połowy pokazały jak ważnym ogniwem zespołu jest Jankowski. Miałem spore obawy przed tym meczem. Na szczęscie nieuzasadnionei znów marzy mi się ta 15 gwiazdka 6 maja:)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oblyk ta treska bo widocznie syndzia mu kozoł. Dyskopolo grało w czornych strojach.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piękny ten 92 geburstag w 92 meczu Kinga Waldka
Zagraliśmy po profesorsku, brawo zawodnicy i trener, Jankes daje całkowicie inną jakość naszej grze, był niemal przy każdej akcji
Grzybek w drugiej połowie dychoł rękowami ale doł rada, to ważne w środa pewne sie dychnie bo Ecik wróci. Lisowski popawnie tylko mniej strat powinien notować, bardzo dobrze Burliga i Djokić, o stoperach nie wpominając, torman pewny jak nigy. Piech ok ale już mu pary barkuje. Zieńczuk porfesor, Gabor lepiej niż we wcześniejszych meczach. Niedzielan to raczej opcja na ostatnie 15 min, wiecej pożytku momy z Abbotta.

Zagraliśmy po profesorsku, brawo zawodnicy i trener, Jankes daje całkowicie inną jakość naszej grze, był niemal przy każdej akcji

-
- Kontakt:
PAtrze na tabele i mi sie morda cieszy. Atak niedzielan-janek bedzie podobna do pary z piechem. Panie i panowie gramy o pelna puyle, nie ma dwoch zdan. LEgia nie moze wygrac z Lechem tak samo jak Slask z LEchia. LEchia dalej bedzie walczyla o utrzymanie a ma jeszcze mecz z LEgia u siebie. Tak jak napisalem, chce wierzyc w slowa Witka, czyli jesli wygramy 3 mecze zostaniemy majstrem. Jutro sporo sie wyjasni.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Na oficjalnym koncie Polonii na fejsie jest napisane, że Wojciechowski po tym szpilu się wycofuje... 

- SnakeR
- Kontakt:
"Własciciel Polonii Warszawa Józef Wojciechowski na zwołanym briefingu dla mediów po porażce z Ruchem Chorzów: - Wycofuję się z piłki nożnej. Na zawsze." 

Życie biegnie według ustalonego toru , trzeba przyjąć konsekwencje podjętego wyboru .
- 19flasteR20
- Kontakt:
Cofom swoje zdanie Jankowski szykuje sie na Legia
! Z takim zaangazowaniem klupnie im z 1 tora...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... daniu.html
...ale zachowol sie jak junior przy 200% sytuacji mog wszystko zrobic z balem, a tak spolil sie totalnie.

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... daniu.html
...ale zachowol sie jak junior przy 200% sytuacji mog wszystko zrobic z balem, a tak spolil sie totalnie.

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]