Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
Re: Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
Ten facet nie jest warty tej calej dyskusji. Za 3 miesiace go juz tu nie bedzie.
-
- Kontakt:
Czytam, że Patrykkowi bardzo brakuje pomeczowego wymasowania i nawołuje do jakiejś formy bojkotu. Osobiście mam na Patrykka alergię. Facet, który wybiera sobie pseudohitlerowski avatar, a w podpisie umieszcza wierszyk-hymn niemieckich nacjonalistów jest dla mnie kiepskim materiałem na kogoś kto powinien decydować o tym co i jak należy, co jest słuszne, a co nie.
Zainteresowanym polecam całość ulubionego wiersza Patrykka z tłumaczeniem na Polski. Daje dużo do myślenia. http://forum.gazeta.pl/forum/w,52,11054 ... watki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A co do istoty sprawy, to piłkarze wybierają sobie kapitana, nie kibice.
Zainteresowanym polecam całość ulubionego wiersza Patrykka z tłumaczeniem na Polski. Daje dużo do myślenia. http://forum.gazeta.pl/forum/w,52,11054 ... watki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Patrykk
Tylko tyle masz społeczniaku do napisania??? Jakie ma znaczenie to jakie mam poglądy, lub co mam w avatrze??? Co to ma wspólnego z tematem? Analizuj dalej dziadku szpile i inne kapeluszowe sprawy, a nie wpieprzaj się w tematy związane z kibicami, bo nigdy nim nie byłeś i nie będzieszWitek46 pisze:Czytam, że Patrykkowi bardzo brakuje pomeczowego wymasowania i nawołuje do jakiejś formy bojkotu. Osobiście mam na Patrykka alergię. Facet, który wybiera sobie pseudohitlerowski avatar, a w podpisie umieszcza wierszyk-hymn niemieckich nacjonalistów jest dla mnie kiepskim materiałem na kogoś kto powinien decydować o tym co i jak należy, co jest słuszne, a co nie.
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Kontakt:
za ten mecz Straka i Piech w jedenastce kolejki Liga+ Extra
-
- Kontakt:
i zaś taki malutki przytyk w strona Pani Rzecznik: Ruch zwycięzyl 2:0(z konferencji pomeczowej) 

-
- Kontakt:
Normalnie analiza czornych skrzynek sam sie robimulan pisze:jak ma jaja niech powie do kamery o co chodzi
tak patrze na ten filmik ktoryś raz i może mu chodzi że nikt nie zostaje podziękować? mimo ze walczyli i wygrali
tak jakby w 8 sekundzie patrzał w strone pustej prostej i mówił: oni nie zostają
Janoszka w 50 sek mówi chodź

Popierom również: jak mo jaja, niech powie do kamery abo na foRumie!
"Ponowie, nie wychodzimy, gwizdali 2 razy i mnie wkur..." - moja wersja.
-
- Kontakt:
Pewnie wyszła 5 min przed końcem jak 2/3 stadionuCSL pisze:i zaś taki malutki przytyk w strona Pani Rzecznik: Ruch zwycięzyl 2:0(z konferencji pomeczowej)

PS. Panowie bądźmy poważni, bo za niedługo napiszecie, że w 45 s usłyszeliście "patrz mu w oczy" (analogicznie do tysięcy adaptacji pewnego filmiku...)

Nawet w C+ zauważyli ciągoty Grodzickiego do karnych.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Za ciency jestesmy w uszach zeby ukarac naszego niby kapitana ,piłkarzyki pluja nam w twarz a my nic nie mozemy zrobic ,bo nikt nie liczy sie z naszym zdaniem.
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
-
- Kontakt:
komu Bana?Patrykk pisze:Tylko tyle masz społeczniaku do napisania??? Jakie ma znaczenie to jakie mam poglądy, lub co mam w avatrze??? Co to ma wspólnego z tematem? Analizuj dalej dziadku szpile i inne kapeluszowe sprawy, a nie wpieprzaj się w tematy związane z kibicami, bo nigdy nim nie byłeś i nie będzieszWitek46 pisze:Czytam, że Patrykkowi bardzo brakuje pomeczowego wymasowania i nawołuje do jakiejś formy bojkotu. Osobiście mam na Patrykka alergię. Facet, który wybiera sobie pseudohitlerowski avatar, a w podpisie umieszcza wierszyk-hymn niemieckich nacjonalistów jest dla mnie kiepskim materiałem na kogoś kto powinien decydować o tym co i jak należy, co jest słuszne, a co nie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To teraz moje osobiste zdanie.
Grodek może nie jest wybitnym zawodnikiem ale w meczu z Lubinem pokozoł że ma jaja.
Od poczatku sezonu wszyscy jeżdża po nim jak po staryj kobyle wyzywają od pajaców, wołów, słoni czy obrażalskich panienek. Pokozoł że on przed żodnym klękać niy bydzie zwłaszcza przed takim specjalistami jak jedyn co sam sie produkuje w co drugim poście, kto jak i z czego sie mo cieszyć, przed kim kłaniać i podskakiwać. Grodek jest lżony w necie, na meczach i na trenigach i jak kożdy normalny chop mo prawo do swoi reakcji. A ci co najgłośniej krzyczą najpierw niech naucza się szacunku dla swoich zawodników a potem domagają się takich czy innych zchowań.
Grodek może nie jest wybitnym zawodnikiem ale w meczu z Lubinem pokozoł że ma jaja.
Od poczatku sezonu wszyscy jeżdża po nim jak po staryj kobyle wyzywają od pajaców, wołów, słoni czy obrażalskich panienek. Pokozoł że on przed żodnym klękać niy bydzie zwłaszcza przed takim specjalistami jak jedyn co sam sie produkuje w co drugim poście, kto jak i z czego sie mo cieszyć, przed kim kłaniać i podskakiwać. Grodek jest lżony w necie, na meczach i na trenigach i jak kożdy normalny chop mo prawo do swoi reakcji. A ci co najgłośniej krzyczą najpierw niech naucza się szacunku dla swoich zawodników a potem domagają się takich czy innych zchowań.
- Patrykk
gerhat pisze:To teraz moje osobiste zdanie.
Szacunku do zawdników??? Na miano zawodnika Ruchu trzeba sobie zasłużyć. Szacunek to ja mam np. do Abbotta, Piecha, Grzyba czy choćby nawet Perdijća, któremu również zdarzają się ostatnio błedy, tylko że między nimi różnica jest taka, że oni dają z siebie wszystko. Od kapitana to ja oczekuję dużo więcej, a jak borocek ma problemy z panowaniem nad sobą w przypadku ZASŁUŻONEJ krytyki kibiców i w dodatku buntuje resztę, to niech lepiej zmieni zajęcie na łowienie ryb, tam znajdzie spokój i ciszę.
Chociaż nie, przecież chop pokozoł w ostatnim meczu, że ma jaja

Z mojej strony kończę temat. Przeraża mnie podejście części z Was do teamtu. Od dłuższego czasu bardzo źle się u nas dzieje również na trybunach. Nie wiem co jest tego przyczyną, ale coraz bardziej mi się poprostu nie chce - nie chce wszystkiego, łącznie z wyjazdem na mecz. Najgorsze jest to, że takich kibiców jest więcej.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ty za to jestes najwiekszym kibicem sposrod wszystkich kibicow... moze zaczniesz odpowiednie naszywki nam przydzielac? 1. 1.Reichspatryk. Prawidzwy aryjczyk, dalej 4 grupy volkslisty, reszta do pozniejszego wysiedlenia...plus podgrupy specjalne jak w Auschwitz?Patrykk pisze:Tylko tyle masz społeczniaku do napisania??? Jakie ma znaczenie to jakie mam poglądy, lub co mam w avatrze??? Co to ma wspólnego z tematem? Analizuj dalej dziadku szpile i inne kapeluszowe sprawy, a nie wpieprzaj się w tematy związane z kibicami, bo nigdy nim nie byłeś i nie będzieszWitek46 pisze:Czytam, że Patrykkowi bardzo brakuje pomeczowego wymasowania i nawołuje do jakiejś formy bojkotu. Osobiście mam na Patrykka alergię. Facet, który wybiera sobie pseudohitlerowski avatar, a w podpisie umieszcza wierszyk-hymn niemieckich nacjonalistów jest dla mnie kiepskim materiałem na kogoś kto powinien decydować o tym co i jak należy, co jest słuszne, a co nie.
- Patrykk
Na brak argumentów "mędrcy forum" odpowiadają głupkowatymi zaczepkami, nie mającymi nic wspólnego z tematem. Ja nikomu nic nie nakazuje i nikomu nic nie każę. Piszę w imieniu swoim, żeby otworzyć Wam oczy, bo dzieje się coraz gorzej w naszej społeczności.
Dzięki ludziom którzy pracowali całe dziesięciolecia na wielkość Ruchu od strony kibicowskiej, bardzo często o podobnych do mnie poglądach jak choćby D, który trząsł całym towarzystwem przez długie lata, dziś możecie z dumą zakładać szalik Ruchu. Własnie tacy ludzie pracowali na blask tego klubu od strony kibicowskiej, bo od piłkarskiej od dawna nie mamy się czym szcycić pomijając epizody z pucharami. Dzięki właśnie tym kibicom w dalszym ciągu jesteśmy bardzo mocno rozpoznawalni nie tylko w Polsce, a każda ekipa pomimo nienawiści ma do nas ogromny szacunek.
Wielu z różnych powodów już nie jeździ i ich najbardziej szkoda, bo zastępują ich dziś "nowocześnie myślący europejczycy - pazie", bez jakichkolwiek zasad, którzy daliby się sprzedać za garśc ryżu.
Ponizej link z derbów Chorwacji. Tam chłopaki nadal się bawią tak jak należy. Szkoda, że mogą to być jedne z ostatnich derbów w takim wydaniu, jak HR wejdzie do unii, to zacznie się to samo bagno. WHITE BOYS!
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/5 ... 92011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki ludziom którzy pracowali całe dziesięciolecia na wielkość Ruchu od strony kibicowskiej, bardzo często o podobnych do mnie poglądach jak choćby D, który trząsł całym towarzystwem przez długie lata, dziś możecie z dumą zakładać szalik Ruchu. Własnie tacy ludzie pracowali na blask tego klubu od strony kibicowskiej, bo od piłkarskiej od dawna nie mamy się czym szcycić pomijając epizody z pucharami. Dzięki właśnie tym kibicom w dalszym ciągu jesteśmy bardzo mocno rozpoznawalni nie tylko w Polsce, a każda ekipa pomimo nienawiści ma do nas ogromny szacunek.
Wielu z różnych powodów już nie jeździ i ich najbardziej szkoda, bo zastępują ich dziś "nowocześnie myślący europejczycy - pazie", bez jakichkolwiek zasad, którzy daliby się sprzedać za garśc ryżu.
Ponizej link z derbów Chorwacji. Tam chłopaki nadal się bawią tak jak należy. Szkoda, że mogą to być jedne z ostatnich derbów w takim wydaniu, jak HR wejdzie do unii, to zacznie się to samo bagno. WHITE BOYS!
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/5 ... 92011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- 79Świony
- Kontakt:
kurna,chop prowda pisze,a Wy sie czepiocie jego swiatopoglondu
W koncu ftos naszkryflol jak jes,bez glaskanio i usprawiedliwianio,toscie na nim siedli...Grodek to pi*** i tako puenta styknie!Zero szacunku!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gościu to kończysz temat czy go zaczynosz? bo jak widać skończyć nie umiesz.
na D sie powołujesz a płaczesz nad zachowaniem jednego czy drugiego piłkarza w necie i odgrażasz się ze na stadion nie wejdziesz, na wyjazd nie pojedziesz? wybocz ale z blaskiem kibicowskim to niewiele mo wspólnego, nomen omen kręcisz nosem jak ten sam Grodzicki na którego tak jedziesz
proponuja Ci żebyś rzeczywiście skończył ten temat bo rzeczywiście nie mosz nic nowego do dodania i przeciep sie na tematy które baradziej ci leżą, bo to jest temat piłkarski, no chyba że chcesz sie wypowiedzieć jakim słabym piłkarzem jest Grodzicki, proszę bradzo, tylko enty post że jest pajacem i powinno się mu jakoś "podziękować, sobie daruj
na D sie powołujesz a płaczesz nad zachowaniem jednego czy drugiego piłkarza w necie i odgrażasz się ze na stadion nie wejdziesz, na wyjazd nie pojedziesz? wybocz ale z blaskiem kibicowskim to niewiele mo wspólnego, nomen omen kręcisz nosem jak ten sam Grodzicki na którego tak jedziesz
proponuja Ci żebyś rzeczywiście skończył ten temat bo rzeczywiście nie mosz nic nowego do dodania i przeciep sie na tematy które baradziej ci leżą, bo to jest temat piłkarski, no chyba że chcesz sie wypowiedzieć jakim słabym piłkarzem jest Grodzicki, proszę bradzo, tylko enty post że jest pajacem i powinno się mu jakoś "podziękować, sobie daruj