Lech Poznań : Ruch Chorzów 14 maja 2011 godz:19:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Lech Poznań : Ruch Chorzów 14 maja 2011 godz:19:15

#151 Post autor: Mirek » 15 maja 2011, o 20:51

W lidze + extra : miał być karny dla Ruchu, choc Wieszczycki miał inne zdanie :P
PS. Waldemar Fornalik trenerem kwietnia

19aRtuR20
Kontakt:

#152 Post autor: 19aRtuR20 » 15 maja 2011, o 21:13

byl nie byl... nie ma co tego rozpamietywac ;)

bledy sie zdarzaja... chociaz porownujac ten 'karny z Lecha' do tych co powinien miec Lubin w meczu z nami to jakby nie bylo idzie zrozumiec ta decyzja wczorajszo

sedzia nie miol powtórek - jakby to bylo przeciwko nom, to sie moga zalozyc, ze wszyscy byda godac, ze to byl wolny bo faul byl poza polem karnym - stykowo sytuacja

koniec tego rozpamietywania... tera wygrac 3ostatnie mecze i wicemistrzostwo :cwaniak:

Alek3011
Kontakt:

#153 Post autor: Alek3011 » 15 maja 2011, o 22:48

No i jak widać sam diabeł nie dogodzi:)Ruch zagrał naprawdę dobry mecz, koniec i kropka, a jak nawet bramkarzowi podwinęła się noga-to idzie wybaczyć,bo jest naprawdę dobry...a potknięcie zdarzy się każdemu.Ruch-do boju w następnych ,,starciach"!!!

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#154 Post autor: forrest » 15 maja 2011, o 23:26

jedna rzecz mnie zastanawia jak Ruch wygrywo po słabym występie albo remisuje to wszyscy jadom po piłkarzach że brak ambicji itd. ale po tej przegranej z lechem w spotkaniu wcale nie takim dobrym na jakie by to się wydawało kibice gratulują postawy itd ale żałują jednego błędu. sam już nie wiem czy Ruch mo wygrywać i zostać negatywnie oceniany na forum czy przegrywać i broniony? :D

PS. to jest takie wolne myślenie więc bez napinki prosze

tego że ten mecz wydawał się dobry bo lech też nie grał za ciekawie... wdg mnie obie drużyny zagrały na swoim średnim poziomie.
a nie rozumie tego że po wygranej jest więcej wciep na piłkarzy niż po porażce tego nie rozumie... nawet jeśli zagrali dobry mecz...to nie tłumaczy tego że 3 bądź 1 pkt nam przepadł. moim zdaniem za mało strzałów Niebiescy oddają... a to dobrze że na forum jest chyba rewolucja i w końcu ludzie zaczęli oceniać poziom zespołu a nie poszczególnych piłkarzy itd
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, o 00:12 przez forrest, łącznie zmieniany 1 raz.
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

sebaro
Kontakt:

#155 Post autor: sebaro » 16 maja 2011, o 00:06

forrest pisze:jedna rzecz mnie zastanawia jak Ruch wygrywo po słabym występie albo remisuje to wszyscy jadom po piłkarzach że brak ambicji itd. ale po tej przegranej z lechem w spotkaniu wcale nie takim dobrym na jakie by to się wydawało kibice gratulują postawy itd ale żałują jednego błędu. sam już nie wiem czy Ruch mo wygrywać i zostać negatywnie oceniany na forum czy przegrywać i broniony? :D

PS. to jest takie wolne myślenie więc bez napinki prosze
odpowiedź masz w poście powyżej
Alek3011 pisze:No i jak widać sam diabeł nie dogodzi:)Ruch zagrał naprawdę dobry mecz, koniec i kropka, a jak nawet bramkarzowi podwinęła się noga-to idzie wybaczyć,bo jest naprawdę dobry...a potknięcie zdarzy się każdemu.Ruch-do boju w następnych ,,starciach"!!!
Czego dalej nie wiesz?
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

ODPOWIEDZ