[11kolejka]Ruch Chorzów - Arka Gdynia. 30.10.2010 ul.Cicha6
-
- Kontakt:
Re: [11kolejka]Ruch Chorzów - Arka Gdynia. 30.10.2010 ul.Cic
Mirek a Bełchatów , Widzew??? ogolnie ta cała kolejka była jakas fest słabiuska i nie zapowiada sie lepiej bo znając leszka i wisłe to zas zagrają na 0-0 a Legia po meczarniach szczeli gola w 89 minucie krupniolom .
Co do zwolnienia Fornalika to zas nie róbmy se jaj bo lepszego trenejro na chwile obecną nie znajdziemy, a to ze gramy na upartego 4-5-1 ma jakis głebszy sens moze taki ze przy 4-4-2 kompletnie srodek pola bysmy oddali bez walki i ta 2 napastników wogole by piłek niedostawała ? nie chodzimy na treningi codziennie nie widzimy wszystkich jak faktycznie sie sprawują pozostaje ufac trenerowi kiery w poprzednim sezonie doprowadził nas na 3 miejsce w tabeli.
Z amicom ino zwyciestwo
Co do zwolnienia Fornalika to zas nie róbmy se jaj bo lepszego trenejro na chwile obecną nie znajdziemy, a to ze gramy na upartego 4-5-1 ma jakis głebszy sens moze taki ze przy 4-4-2 kompletnie srodek pola bysmy oddali bez walki i ta 2 napastników wogole by piłek niedostawała ? nie chodzimy na treningi codziennie nie widzimy wszystkich jak faktycznie sie sprawują pozostaje ufac trenerowi kiery w poprzednim sezonie doprowadził nas na 3 miejsce w tabeli.
Z amicom ino zwyciestwo
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nikt lub prawie nikt tu nie pisze o zwolnieniu trenera a raczej o zmianie stylu gry,formie zmianach a co do tego że nas doprowadził do 3 miejsca to extra ale Wyrobek miał większe sukcesy i też był poddawany krytyce jak bylo zle.buli19R20 pisze:Mirek a Bełchatów , Widzew??? ogolnie ta cała kolejka była jakas fest słabiuska i nie zapowiada sie lepiej bo znając leszka i wisłe to zas zagrają na 0-0 a Legia po meczarniach szczeli gola w 89 minucie krupniolom .
Z amicom ino zwyciestwo
Nich razem cos wymyslą puki jest jeszcze trochę czasu a nie udają że nic złego sie nie dzieje.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
buli te drużyny też, ale jakieś akcje, jakaś chęć przynajmniej u nich jest. U nas nawet tego niestety brakuje.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedyny pozytywny aspekt meczu z Arką to debiut mojej cóRci jako kibica NIEBIESKICH

O wszystkim innym już zostało napisane więc nie ma co sie powtarzać
ale co nas nie zabije to nas wzmocni więc licza na punkty z PYRAMI

O wszystkim innym już zostało napisane więc nie ma co sie powtarzać

ale co nas nie zabije to nas wzmocni więc licza na punkty z PYRAMI

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Mecz na ogromny minus pod każdym względem (jedynie dosyć duża liczba kobiet i dzieci).
Kolejki przed kasami ogromne sam stałem prawie godzine, pytanie co to ma być? Tak wiem że powiecie że lepiej przyjechać dzień wczesniej załadować karte ale naprawde nie każdy ma do stadionu 5minut.
Niewiem co ale coś trzeba z tym zrobić.
Gra totalne 0, chyba najsłabszy meczy na którym byłem od paru lat, 0 jakichkolwiek składnych akcji, pare przypadkowych sytułacji nie wiem co sie dzieje ale jest źle i coś trzeba z tym zrobić wyciągnąć wnioski na przyszłość ze zarząd jest delikatnie mówiąc kiepski robiąc takie ruchy przed sezonem (mam na myśli sprzedaż kluczowych zawodników).
Bardzo słaby doping.
Mała frekwencja moim zdaniem wszystko przez NADAL wysokie ceny biletów, niby jakieś promocje dla młodzieży do lat 16, może i ok, ale co z pozostałymi? Zarząd powinien zmiejszyć ceny powiedzmy do 15 zł, z jednej strony mniejsze przychody ze sprzedaży biletów, ale z drugiej strony zapewne byłaby większa frekwencja i na jedno by wyszło, ale jak widać zarządowi wogóle nie zależy na kibicach i jest im to jedno czy przychodzi 5 tys czy 10 tys kibiców.
Tyle.
Kolejki przed kasami ogromne sam stałem prawie godzine, pytanie co to ma być? Tak wiem że powiecie że lepiej przyjechać dzień wczesniej załadować karte ale naprawde nie każdy ma do stadionu 5minut.
Niewiem co ale coś trzeba z tym zrobić.
Gra totalne 0, chyba najsłabszy meczy na którym byłem od paru lat, 0 jakichkolwiek składnych akcji, pare przypadkowych sytułacji nie wiem co sie dzieje ale jest źle i coś trzeba z tym zrobić wyciągnąć wnioski na przyszłość ze zarząd jest delikatnie mówiąc kiepski robiąc takie ruchy przed sezonem (mam na myśli sprzedaż kluczowych zawodników).
Bardzo słaby doping.
Mała frekwencja moim zdaniem wszystko przez NADAL wysokie ceny biletów, niby jakieś promocje dla młodzieży do lat 16, może i ok, ale co z pozostałymi? Zarząd powinien zmiejszyć ceny powiedzmy do 15 zł, z jednej strony mniejsze przychody ze sprzedaży biletów, ale z drugiej strony zapewne byłaby większa frekwencja i na jedno by wyszło, ale jak widać zarządowi wogóle nie zależy na kibicach i jest im to jedno czy przychodzi 5 tys czy 10 tys kibiców.
Tyle.
-
- Kontakt:
frotto pisze:Mała frekwencja moim zdaniem wszystko przez NADAL wysokie ceny biletów, niby jakieś promocje dla młodzieży do lat 16, może i ok, ale co z pozostałymi? Zarząd powinien zmiejszyć ceny powiedzmy do 15 zł, z jednej strony mniejsze przychody ze sprzedaży biletów, ale z drugiej strony zapewne byłaby większa frekwencja i na jedno by wyszło, ale jak widać zarządowi wogóle nie zależy na kibicach i jest im to jedno czy przychodzi 5 tys czy 10 tys kibiców.
Tyle.
i to jest sedno sprawy
przeca Arka niy jest tak atrakcyjnym rywalem jak Wisła, Legia czy Lech a bilet tyz 25 zł
-
- Kontakt:
jednak zarząd powinien dbać o kibiców i przyciągać ich na stadion - skoro gramy piach,to może czas najwyższy wprowadzić niższe ceny biletów na poszczególne sektory? Albo chociaż podzielić naszych przeciwników pod względem "atrakcyjności" i wedle tego kryterium ustalać ceny na poszczególne szpile
Dziwi mnie ze instytucja biletu studenckiego jest u nas kompletną abstrakcją...wjazd na szpil powiedzmy za 5/10 zł i zaraz by się frekwencja nieco podniosła...Rzekomo jesteśmy najlepszą maRką na całym Śląsku a i tak płacimy najwięcej...

Dziwi mnie ze instytucja biletu studenckiego jest u nas kompletną abstrakcją...wjazd na szpil powiedzmy za 5/10 zł i zaraz by się frekwencja nieco podniosła...Rzekomo jesteśmy najlepszą maRką na całym Śląsku a i tak płacimy najwięcej...

-
- Kontakt:
Z wypowiedzi pana Fornalika " Sam na sam z trenerem" wynikalo , ze Fornalik dostawal derektywy. Lib wiedzial kogo zarzad chce sie pozbyc. Jezeli Trener przyjmowal te zmiany to chyba musial wiedziec , czy ma zmiennikow na tyle aby godnie zastapic te ubytki.
Ale najwiecej mnie denerwuje zdanie wypowiedziane przez Permanna , ze niema ludzi niezastapianych. Jezeli tak twierdzi , to niestety nkt nie widzi drugiego Niedzielana, drugiego Sobiecha. Panie Petermanie gdzie sa ci ludzie ktorzy mieli zastapic w/w osoby?
W zespole jest jakas wielka niechec do walki. Dlaczego tak jest? Proste! Brak rasowych napastnikow. To co wiedzialem to nic innego jak walenie glowa w mur. Po paru takich uderzeniach to naprawde chec odchodzi. Niestety !
Ale najwiecej mnie denerwuje zdanie wypowiedziane przez Permanna , ze niema ludzi niezastapianych. Jezeli tak twierdzi , to niestety nkt nie widzi drugiego Niedzielana, drugiego Sobiecha. Panie Petermanie gdzie sa ci ludzie ktorzy mieli zastapic w/w osoby?
W zespole jest jakas wielka niechec do walki. Dlaczego tak jest? Proste! Brak rasowych napastnikow. To co wiedzialem to nic innego jak walenie glowa w mur. Po paru takich uderzeniach to naprawde chec odchodzi. Niestety !
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, o 15:10 przez Marceli ~Sk~, łącznie zmieniany 1 raz.
- vinc84
- Kontakt:
sranie w banie nawet gdyby bilety byly po 5 zl to max bylo by 7 tys widzow, nie w tym problem
GŮRNY ŚLŮNSK
- grubiorzGŚ
- Kontakt:
No to chopie wyniko z tego, że my som skazani na przeciyntność i ani marzyć o nowym sztadionie, bo fto go zapełni...vinc84 pisze:sranie w banie nawet gdyby bilety byly po 5 zl to max bylo by 7 tys widzow, nie w tym problem
Tez mje richtig nurtuje w czym tu ku*** problem tkwi, bo w tamtym sezonie jak my mieli 3 plac to i tak nowet tych 10 tyś my nie mieli zowdy.
-
- Kontakt:
Sugerujesz spisek zarzadu i U.M. Chorzow.grubiorzGŚ pisze:No to chopie wyniko z tego, że my som skazani na przeciyntność i ani marzyć o nowym sztadionie, bo fto go zapełni...vinc84 pisze:sranie w banie nawet gdyby bilety byly po 5 zl to max bylo by 7 tys widzow, nie w tym problem
Tez mje richtig nurtuje w czym tu ku*** problem tkwi, bo w tamtym sezonie jak my mieli 3 plac to i tak nowet tych 10 tyś my nie mieli zowdy.
-
- Kontakt:
jak paterman abo klimo godaja ze nie ma ludzi nie zastapionych to niech biera swoje rzeczy i wypierdalaja jak najdalej..
-
- Kontakt:
Chcieliście tanich biletów, to macie. I dostaliście widowisko warte tej ceny. Czego Wy chcecie? Płacić za ochłapy, a dostawać polędwicę. Za złotówkę są kości dla psa.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- m-p
- Kontakt:
Świeto racjo kolego. Najwazniejszy jest poziom sportowy. Jakby my grali o wyzsze cele niz utrzymanie to ludzie by walili dzwiami i oknami na mecz! Na tako padaka przyjdą zawszetakie dekle jak jo, chore na Ruch. Był Niedzielan , grali my o gorno czesc tabeli, byla frekwencja. Zodne bilety za zlotek tego nie zmieniom, to jest godka walkowano po raz enty na tym forum. Ludzie ktorzy zarabiają kasa są dla tego klubu wiekszą inwestycja niz bajtle 12-13 letnie z kerych nie ma pozytku i nawet kart kibica nie potrafią wyrobicvinc84 pisze:sranie w banie nawet gdyby bilety byly po 5 zl to max bylo by 7 tys widzow, nie w tym problem

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie przesadzajmy w zeszlym roku mielismy super sezon mecz z Wisla i nawet po brzegi stadionu nie zapelnilismy, ludzie na Ruch nie wala drzwimi i oknami i nie walil, procz meczu z zabolami i i sam nie wiem czemu tak jest, frekwencja w tym sezonie to jest dla mnie bardziej porazka niz gra naszych grajkow, poziom bełchatowa