[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- FC Świony
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak nastepni przeciwnicy obierom sie taktyka Lecha na nos czyli presing na srodku boiska to kolejne mecze tyz tak byda wygladac.Poprostu druzyny rozszyfrowali naszo taktyka kero dowala nom punkty i tera nom sie gro ciezko.Szkoda mom nadzieja ze Waldek postrzasnie tym zespolem zeby zas zaczeli grac twardo agresywnie i z wiara w sukces , ze pokonomy jednak Wisla i w tym sezonie jeszcze bedemy mieli chwile pelne emocji
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tera zrch prziszoł ze szpilu. I chyba na tym cza by zakońcyć tyn post
Niy sca paczeć na taki Ruch.
Ps już wiym ze na szpilu z wisłom mie niy bydzie,bo mom trasa kajś na dwa tydnie,wiync jak by fto chcioł odkupić bilet ta piszcie na priv,szkoda co by sie zmarnowoł.Yno ze jutro o 22 już wyjyżdżom.

Ps już wiym ze na szpilu z wisłom mie niy bydzie,bo mom trasa kajś na dwa tydnie,wiync jak by fto chcioł odkupić bilet ta piszcie na priv,szkoda co by sie zmarnowoł.Yno ze jutro o 22 już wyjyżdżom.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
mam nadzieję że to tylko kryzys formy a nie sprawy płacowe bo to co oni dziś odpierdalali ...Fanatyk z Rudy pisze:jo rozumia ze my sa rozpieszczeni ale bez przesady.Przypomnijcie sie stary dobry Ruch a ten z dzisiejszego meczu to itak niebo a ziemiaarcio pisze:wrócił stary 'dobry' Ruch
może i nas rozszyfrowali ale popatrz na grę poszczególnych ludzi to zobaczysz że grają piach
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
Jestech wkur... tak jak wszyscy ale co zrobic wszystkim zdarzo sie slabosc wierza bo musza wierzyc w tego piytnostego,bylech zdania ze to jeszcze niy druzyna na 15MP,chociarz chciolech sie bardzo mylic ,jeszcze przed nami runda rewanzowo,i mysla ze wszyscy kibice Ruch-u som dobryj mysli,a co do szpilu to wola przemilczec,pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I tego sie nie dowiemy.Tez wololbych opcja ''chwilowy spadek formy'' niz ''czas opuscic okret niewyplacalnego armatora''arcio pisze:mam nadzieję że to tylko kryzys formy a nie sprawy płacowe bo to co oni dziś odpierdalali ...Fanatyk z Rudy pisze:jo rozumia ze my sa rozpieszczeni ale bez przesady.Przypomnijcie sie stary dobry Ruch a ten z dzisiejszego meczu to itak niebo a ziemiaarcio pisze:wrócił stary 'dobry' Ruch
może i nas rozszyfrowali ale popatrz na grę poszczególnych ludzi to zobaczysz że grają piach
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG