Pytania do rzecznika prasowego
- m.
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ch-R
-
- Kontakt:
Witam serdecznie
101) Identyfikatory stałe mają obowiązywać do końca rundy jesiennej. Od wiosny ma już zostać wprowadzony w życie nowy system identyfikacji kibiców i tzw karty kibiców.
102) Staramy się, by Sklep Internetowy był coraz lepszy. W ofercie będzie coraz więcej akcesoriów. Mam nadzieję, że już niebawem będziemy mogli pochwalić się Sklepem z prawdziwego zdarzenia.
102-103) Te pytanie proszę kierować na: [email protected]
88) Płyta DVD jest dobrym pomysłem, ale prawa do meczów ma Orange Sport, a oni co roku wydają takie płyty poświęcone każdemu klubowi.
Pozdrawiam.
101) Identyfikatory stałe mają obowiązywać do końca rundy jesiennej. Od wiosny ma już zostać wprowadzony w życie nowy system identyfikacji kibiców i tzw karty kibiców.
102) Staramy się, by Sklep Internetowy był coraz lepszy. W ofercie będzie coraz więcej akcesoriów. Mam nadzieję, że już niebawem będziemy mogli pochwalić się Sklepem z prawdziwego zdarzenia.
102-103) Te pytanie proszę kierować na: [email protected]
88) Płyta DVD jest dobrym pomysłem, ale prawa do meczów ma Orange Sport, a oni co roku wydają takie płyty poświęcone każdemu klubowi.
Pozdrawiam.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
105. Czy bydzie możliwość bezpłatnyj wymiany obecnego identyfikatora na nowo karta kibica? Bo jesli niy to klub som sie trefi w kolano decyzjom, że za nowe karty płacić bydom musieli Ci kerzy niy tak downo płacili za ID...Rzecznik Prasowy pisze:101) Identyfikatory stałe mają obowiązywać do końca rundy jesiennej. Od wiosny ma już zostać wprowadzony w życie nowy system identyfikacji kibiców i tzw karty kibiców.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wkurwienie jest na tyla synsowne że teraz trza karty kibica wiyc po ch*** było wprowadzanie ID skoro niy trza było?jurek pisze:Ogarnij sie chopie! Dyc karty kibica to wymog ustawowy a niy widzimisie klubunrsl-halemba pisze:wyrabiamy frekwencja na dobrym poziomie dużo ludzi już zakupiło indyfikatory i znów bedzie trzeba odnowa i stracimy bardzo dużo ludzi na frekwencja, ale was to piero.. ważne ze kase zgarniecie ... !
dokładnie ktos jak bydzie chcioł przyjść na szpil z wisła to bydzie musioł za bilet 30 + ID 15 (niy godom juz jak bydzie chcioł rodzina wziąsc)z perespektywa że po szpilu sie te ID bydzie mogł na hasiok wy***ać. w związku z zaistniała sytuacja trwanie na dziyn dizsiejszy przy ID jest totalnym debilizmem...105. Czy bydzie możliwość bezpłatnyj wymiany obecnego identyfikatora na nowo karta kibica? Bo jesli niy to klub som sie trefi w kolano decyzjom, że za nowe karty płacić bydom musieli Ci kerzy niy tak downo płacili za ID...
106. czy zarząd bierze pod uwage mozliwośc rezygnacji z ID na końcowe mecze Ruchu u siebie? biorąc pod uwage że od nowego roku maja obowiązywać tzw karty kibica a wymóg ID jest tylko wymysłem działaczy Ruchu byłoby to sensowne myslenie biorac pod uwage atrakcyjnosc meczu z wisła kraków?
Ostatnio zmieniony 3 lis 2009, o 12:45 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom nadzieja, że w klubie sie ktoś obudzi i dotychczasowe ID bydzie szło wymiynić na nowy wymysł bo inaczyj cołko budowano przez nos frekwencja pójdzie sie ..... (wiadomo co robić). Niy kożdy je fanatykiym, że bydzie bulił za kożdo nowo pierdoła w tym kraju...Rzecznik Prasowy pisze:Jeśli chodzi o Karty Kibica to na razie nic o nich nie wiem. Jak będą jakieś informacje to przekaże. Obawiam się jednak, że trzeba będzie je zakupić, ale niewiadomo jeszcze w jakiej będą cenie. Z tego co wiem, będą one stałe.
- BlueMen
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To chyba pytanie do rzecznika prasowego Miasta Chorzów a nie naszego klubu bo z tego co wiadomo właścicielem stadionu jest miasto i to od niego zależą takie decyzjeBlueMen pisze:88. Na czym polega problem w przeniesieniu Omegi na przeciw krytej? Chodzi o finanse? Jeśli tak to jaka suma jest potrzebna?Możemy zrobić zbiórkę pieniędzy.
DALEJ CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!!! Chyba że to trudny temat i próbuje pan go ominąć
-
- Kontakt:
bez sensu ... co będzie ktoś łaził i patrzył komuś do ryja czy śpiewo ... zresztą od spiewania momy młyn , 10siona , prosto ! kryta ( dla krawiaciarzy itp ) a rodzinny ( dla rodzin z dziecmi ) czy przychodzą na mecz zobaczyc zresztą zauważ że czasami też ich słychacwaRiat pisze:(107) co by Pan powiedział gdyby np urządzić na trybunie krytej konkurs na najlepszego kibica(chodzi o śpiewanie) i na rodzinnym to samo wtedy może by zaczął cały stadion śpiewać .

Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie jestem rzecznikiem, ale zapraszam Cie do działu Historia tam jest temat OMEGI i zamieszczona zostala odpowiedz konserwatora zabytków, tam odp na Twopje pytanie.BlueMen pisze:88. Na czym polega problem w przeniesieniu Omegi na przeciw krytej? Chodzi o finanse? Jeśli tak to jaka suma jest potrzebna?Możemy zrobić zbiórkę pieniędzy.
DALEJ CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!!! Chyba że to trudny temat i próbuje pan go ominąć