Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Wielki jo
Kontakt:

#151 Post autor: Wielki jo » 11 kwie 2009, o 23:13

Brawo dla Grzyba :D

wg. mnie w klubie sie coś dzieje, bo jak mozna jedną runde nawet ok zagrac, a potem tym samym składem nic nie grać?
nie płacą im albo jaki pieron?
pisać do niej, nie wazne czy to czyta, ważne ze to widzi. pozdro

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#152 Post autor: Ama » 11 kwie 2009, o 23:56

Zarząd - paranoja dno no ku*** brak słów jednym słowem aufwiedersehen
doping - 1 połowa zajebioza , 2 gorzej co wpływało widowisko spotkania.
Piłkarze - pierwsze 20min , kompromitacja . Potem zaczeli walczyć , 2połowa brak przygotowania do sezonu oni biegać nie umieli bez wyjątków . Słowa uznania tylko Grzybek tylko pierwszo połowa w 2 opod z sił , aha CO SIĘ DZIEJE Z NASZYMI STAŁYMI FRAGMENTAMI GRY tu widać klasse trenera i sztabu trenerskiego.
Sędziowie - brak komentarza.
Polonia - zasłużone zwycięstwo.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#153 Post autor: Lutz » 12 kwie 2009, o 00:36

Ama pisze:Piłkarze - pierwsze 20min , kompromitacja . Potem zaczeli walczyć
Karlus, prima aprilis boł w 1 kwietnia, wnet momy lony poniedziałek - a ciebie sie dali żarty trzimajom.

Jo już to kajś pisoł, ale sie powtórza : jak to boła piłka nożno to jo je arab. Jak mi pon Bócek świadkiym takiego czegoś to jo niy widziou od czasu jak 6 lot tymu bołch na 5 niemiecki lidze. Zero celnych podań, a jak już to nojwyży 2 i zarozki strata, zero techniki, zero dryblingu , zeroz przyspieszenio, zeroz gry z klepy, zero zaskoczynio, zero strzałów, zero pomysłu, zaro gry kontaktowy, nic , nada , null , niente.
To była odmowa wykonanio zlecony pracy, za to sie w normalny "firmie" furgo na bruk .
A czy im płacom czy niy ? Dyć w tym klubie prowdy sie niy godo już 20 lot jak niy dłuży - apropos boł tyn remont tego sektora gości ? Abo zaś jak zwykle nos za ciuli zrobiyli ?

stefan
Kontakt:

#154 Post autor: stefan » 12 kwie 2009, o 00:50

WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM KIBICOM RUCHU

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#155 Post autor: MBR-200 » 12 kwie 2009, o 00:54

Kris KLZ pisze:zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...
Po jego minie, a byłem nad tunelem, widać było, że był wkurwiony fest.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: jajo » 12 kwie 2009, o 00:55

jaki remont Lutz? przeciez ten Stadion ma 50 tysiecy miejsc, my zajeli 10. Tam by buldozery mogly rozkopac cala trybune od strony wiezy i jeszcze by sie dalo gdzies gosci upchac. Najlepiej ten remont obrazuje fakt, ze za niecale 2 miesiace ma sie tam odbyc final Pucharu Polski, a dopiero w sierpniu stadion zostanie oddany firmie budowalnej.
Ciekawe jak ma sie bilans zyskow/strat wyplata dla ludzi w kolejnych kasach/ilosc ludzi bez biletow na stadionie

Zmiana trenera?... Tylko na kogo? Nie widzicie, że problem w prezesurze, w trenerce jest taki, ze nie ma pieniedzy zeby zaplacic komus lepszemu???
Nawet jakby mial taki Zieliński przyjść. Sądzicie, że zaryzykuje nazwisko obejmujac zespol w srodku rundy bez przygtowania, z ciezkim planem gier, w ktorym nie wiadomo czy nie ma konfliktu itd?

[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
MBR-200 pisze:
Kris KLZ pisze:zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...
Po jego minie, a byłem nad tunelem, widać było, że był wkurwiony fest.
Grzybek juz po bramce do nos fest opieprzol Sadloka, jak zech widziol w lidze+
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

jugador
Kontakt:

#157 Post autor: jugador » 12 kwie 2009, o 00:58

O ko***a, wlasnie sobie przypomnialem , ze jak lecielismy z ligi ostatnio to tez sezon konczylismy meczem z Legia na Lazienkowskiej.
Nie wiem jak ale trzeba wygrac z Jaga bo mam pelne gacie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#158 Post autor: MBR-200 » 12 kwie 2009, o 01:00

Wiosna: 3 szpile u siebie, 3 przegrane - za***isty bilans Pietrzak ma. ku*** mać.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#159 Post autor: Lutz » 12 kwie 2009, o 01:01

Dyć kibiców przyjezdnych z tego co wiym mieli niy wpuszczać skuli rymontu ?

http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5

Panie rzecznik, co to mo być ?

RudaSlaska7
Kontakt:

#160 Post autor: RudaSlaska7 » 12 kwie 2009, o 01:04

Lutz pisze:Dyć kibiców przyjezdnych z tego co wiym mieli niy wpuszczać skuli rymontu ?

http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5

Panie rzecznik, co to mo być ?

no jak to co - remont

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#161 Post autor: jajo » 12 kwie 2009, o 01:06

jugador pisze:O ko***a, wlasnie sobie przypomnialem , ze jak lecielismy z ligi ostatnio to tez sezon konczylismy meczem z Legia na Lazienkowskiej.
Nie wiem jak ale trzeba wygrac z Jaga bo mam pelne gacie.
To była przedostatnia kolejka. Potem dostaliśmy walkower za mecz Pogonią Szczecin i czekali na rozstrzygniecie Szczakowa- Zabrze
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#162 Post autor: Fanatyk z Rudy » 12 kwie 2009, o 01:20

Obrazek

Nie ma sie co juz wk***iac dzisiej
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#163 Post autor: Lutz » 12 kwie 2009, o 01:30

simonsays pisze:Jestem zdewastowany psychicznie po meczu, dluzszy komentarz z odpowiedzia dla Lutza pozniej.
Daruj sie simon, daruj, szkoda twoich palców - mie niy przekonosz - dziadostwo dziadostwem pogonio i to na kożdym szczeblu ty "firmy", a fto tego niy widzi je einfach ślepy. To coch dzisiej czytoł o włażyniu na stadion i to co żech widzioł na placu styknie mi na nostympne 2 tydnie. Co mi chcesz napisać ? że szkamrom i nic niy robia ? Powiydz to tym 7500 zrobionych za ciula ludziom na stadionie. Tyż nic niy robiom, pra ? Jak jo swoje do Ruchu robioł to w zamian dostołch przynojmni coś podobnego do fussbalu do obejrzynio, teroz te 7 500 tys. zamiast podziynkownio dostali dupne "pocałujcie nos w rzić wy natryntne kibce". Moje zdanie znosz i dopóki w tym klubie niy zobocza odrobiny profesjonalizmu, niy zmiynia go. Dziadostwo pod kożdym wzglyndym !!!!! A co nojlepsze niy zanosi sie na to że bydzie lepi. Twoje wpisy i wciepy na mie zostow sie jak przyjedziesz z wyjazdu do Turka.
Ale ciul z tym , jest fajnie !!!

Ida spać - I Have a Dream i obudziłech sie z rynkom w nachtopie.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, o 02:06 przez Lutz, łącznie zmieniany 2 razy.

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#164 Post autor: Fanatyk z Rudy » 12 kwie 2009, o 01:42

Avada Kedavra pisze:Jo może trocha zmienia temat.... obserwowołech sie dzisiej dwóch Bogusiów.... jedyn lotoł obok linii, ryczoł na zawodników, motywowoł, godoł jak sie mają ustawić, a drugi? Kto widzioł szpil, tyn wiy...
Obrazek

a drugi plazowa jakby mogl to by sie jeszcze drink z paryzolym cyckol
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#165 Post autor: spyru » 12 kwie 2009, o 06:31

obraz nędzy i rozpaczy :wstyd:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ