wg. mnie w klubie sie coś dzieje, bo jak mozna jedną runde nawet ok zagrac, a potem tym samym składem nic nie grać?
nie płacą im albo jaki pieron?
pisać do niej, nie wazne czy to czyta, ważne ze to widzi. pozdro
Karlus, prima aprilis boł w 1 kwietnia, wnet momy lony poniedziałek - a ciebie sie dali żarty trzimajom.Ama pisze:Piłkarze - pierwsze 20min , kompromitacja . Potem zaczeli walczyć
Po jego minie, a byłem nad tunelem, widać było, że był wkurwiony fest.Kris KLZ pisze:zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...
Grzybek juz po bramce do nos fest opieprzol Sadloka, jak zech widziol w lidze+MBR-200 pisze:Po jego minie, a byłem nad tunelem, widać było, że był wkurwiony fest.Kris KLZ pisze:zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...
Lutz pisze:Dyć kibiców przyjezdnych z tego co wiym mieli niy wpuszczać skuli rymontu ?
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5
Panie rzecznik, co to mo być ?
To była przedostatnia kolejka. Potem dostaliśmy walkower za mecz Pogonią Szczecin i czekali na rozstrzygniecie Szczakowa- Zabrzejugador pisze:O ko***a, wlasnie sobie przypomnialem , ze jak lecielismy z ligi ostatnio to tez sezon konczylismy meczem z Legia na Lazienkowskiej.
Nie wiem jak ale trzeba wygrac z Jaga bo mam pelne gacie.
Daruj sie simon, daruj, szkoda twoich palców - mie niy przekonosz - dziadostwo dziadostwem pogonio i to na kożdym szczeblu ty "firmy", a fto tego niy widzi je einfach ślepy. To coch dzisiej czytoł o włażyniu na stadion i to co żech widzioł na placu styknie mi na nostympne 2 tydnie. Co mi chcesz napisać ? że szkamrom i nic niy robia ? Powiydz to tym 7500 zrobionych za ciula ludziom na stadionie. Tyż nic niy robiom, pra ? Jak jo swoje do Ruchu robioł to w zamian dostołch przynojmni coś podobnego do fussbalu do obejrzynio, teroz te 7 500 tys. zamiast podziynkownio dostali dupne "pocałujcie nos w rzić wy natryntne kibce". Moje zdanie znosz i dopóki w tym klubie niy zobocza odrobiny profesjonalizmu, niy zmiynia go. Dziadostwo pod kożdym wzglyndym !!!!! A co nojlepsze niy zanosi sie na to że bydzie lepi. Twoje wpisy i wciepy na mie zostow sie jak przyjedziesz z wyjazdu do Turka.simonsays pisze:Jestem zdewastowany psychicznie po meczu, dluzszy komentarz z odpowiedzia dla Lutza pozniej.
Avada Kedavra pisze:Jo może trocha zmienia temat.... obserwowołech sie dzisiej dwóch Bogusiów.... jedyn lotoł obok linii, ryczoł na zawodników, motywowoł, godoł jak sie mają ustawić, a drugi? Kto widzioł szpil, tyn wiy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], heli, pko i 37 gości