Ruch Chorzów-Legia Warszawa 03.05.2008 Godz. 20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Raulito
Kontakt:

#151 Post autor: Raulito » 4 maja 2008, o 17:27

Wisła - Łks 0-2 :zdziwko:

sorry za off top
Ostatnio zmieniony 4 maja 2008, o 17:28 przez Raulito, łącznie zmieniany 1 raz.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Lukas89
Kontakt:

#152 Post autor: Lukas89 » 4 maja 2008, o 17:39

Na meczu nie byłem,bo niestety nie mogłem być,więc o stylu się nie wypowiadam..ale zakładałem przed,że remis będzie dobry.. więc wg mnie dobry wynik teraz wygrać dwa pozostałe mecze i będe zadowolony...

a Wisła widać,że odpuszcza sobie ostatnie kolejki bo budują zespół na Lige Mistrzów.. Tylko żeby się poukładali i nie przesadzili bo w Lidze Mistrzów takich Łksów nie będzie..ale to nie Nasz problem :wstyd:
Obrazek

COBRA

#153 Post autor: COBRA » 4 maja 2008, o 17:53

Łks prowadzi na Wisle 2-0 znowu beda kolejki cudow :wstyd: Chyba jednak do ostatniego meczu bedziemy mieli nerwowke.

pRzemo

#154 Post autor: pRzemo » 4 maja 2008, o 17:53

ja rautillo ja ... zas niedziela cudów w polskim fusbalu :przestraszony:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: gerhat » 4 maja 2008, o 17:59

ruchfans zamiast pisać o mnie pisz więcej o sobie i swoim uwielbieniu,
wczoraj zaangażowanych i z dobrymi chęciami było 12 tys ludzi na Cichej, nie tylko Grzyb.
Ja oceniłem jego grę słabo, ty też masz prawo do swojej oceny. Uzywaj więc argumentów a na ch *** Ci te osobiste wycieczki.
prowokuj argumentami a nie napinką

ps
Wisła wzięła sie do roboty 1-2

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: Raul22 » 4 maja 2008, o 18:44

odbiegajac troche od tematu, Wisla prowadzi juz 4:2 a niektorzy juz tu doszukiwali sie jakis przekretow, watpie ze w takiej sytuacji jaka teraz jest w polskiej pilce doszlo do jakis niedzieli cudow, a ze liga jest slaba to kazdy moze wygrac z kazdym. Dobrze ze Wisla wziela sie do roboty

wacha
Kontakt:

#157 Post autor: wacha » 4 maja 2008, o 18:55

COBRA pisze:Łks prowadzi na Wisle 2-0 znowu beda kolejki cudow :wstyd: Chyba jednak do ostatniego meczu bedziemy mieli nerwowke.
cudow brak Wisła 5:2 Łks
Niebieskie Siemianowice Śląskie

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#158 Post autor: swce » 4 maja 2008, o 18:55

I tak im 5-2 wklupali... i chwala im za to, bo ełkasiaki bylyby za wysoko w tabeli :hyhy:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Harpo
Kontakt:

#159 Post autor: Harpo » 4 maja 2008, o 18:56

Oglądając skrót na C+ takie dygresje:
- w pierwszej połowie Grzyb będąc prawie sam na sam z prawej kopnął... jakby od niechcenia :niepewny:
- DLACZEGO Pulkowski nie strzelał z pierwszej tylko przyjmował?? :szok:
- jakby Ćwielong artystycznie nie machnął rękami, sędzia by gwizdnął. Pad artystyczny, choć w tym przypadku jak najbardziej 100% karny :zdegustowany:

PS. i zaś zaczyna się liczenie... kiedy to Ruch będzie miał spokojną końcówkę ligi?
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Kornat
Kontakt:

#160 Post autor: Kornat » 4 maja 2008, o 18:59

Coz powinni my miec elwera( raczyj by boły 3 pkt). Powinni my grac dokladnij, wciepki i podania miazga czasami :kwasny: . Publika na srogi +, jedyne co to mogli my niy bluzgac :]. UN fajny debiut. Takze kibice +, pilkarstwo -. Nawet wynik nie cieszy skuli syndziego...

PS: co Legia mo do tych kas?. to mo byc prowokacja?. Pomalowali kasy, za pora dni klub zamaluje i czekomy na kolejny przejazd kasjerow na Slasku.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!
Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#161 Post autor: ch-R » 4 maja 2008, o 20:55

Pavlique pisze:http://www.sportowefakty.pl/pilka/2008/ ... a-relacja/
Piłkarz meczu Ariel Jakubowski - :szok:
To jakaś kpina chyba, zero gry do przodku, zero normalnyj cyntry, yno balony abo ślepe bicie do pzrodku...
Ludziska takie rzecy wypisujom a potym grajkom sodówka bije... Ariel przy pełnym szacunku obok Grzyba i Nowackigo i Barana nojsłabszy na szpilplacu...
Ludzie załamka , na jakim wyscie szpilu byli :szok: Czlowieku ty tyz zes w nosie dlubol ?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

arcio
Kontakt:

#162 Post autor: arcio » 4 maja 2008, o 22:41

Relacja z meczu Ruch - Legia

wypowiedzi Gerarda Cieślika, Irka Adamskiego, Rafała Grodzickego, Piotrka Ćwielonga, Jana Urbana i Duszana Radolskiego.

http://comtv.pl/index.php?inc=mvc&file= ... d=1311&v=1
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#163 Post autor: L.G » 5 maja 2008, o 08:27

chorzowskaR pisze:Ludzie załamka , na jakim wyscie szpilu byli :szok: Czlowieku ty tyz zes w nosie dlubol ?
Te. Zacioł żeś sie jak staro lajera. Zamiast docinac i sie napinać napisz swoja opinia, podeprzyj jakimiś konkretami, "argumyntami". Posmiejymy sie wszyscy i odstresujymy w tyn poniedziałkowy poranek.

ps. Jo tyz zech duboł w nosie, z tym, ze normalnie nos tak jest usytuowany, że dubanie w nim nijak łoczu niy zaslanio. No chyba, że ty mosz jakis inkszy nos. Tak jak i inkszo wizja fusbalu :padam:

I na koniec pora słów do trynera - Panie Radolski !!! To niy jest klubik w małym miasteczku pod Poznaniym. Tu się pracuje pod presja wyniku, niyzaleznie czy sie jest beniaminkym czy majstrym. I albo sie umi z tym radzić, abo adieu !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ch-R

#164 Post autor: ch-R » 5 maja 2008, o 10:16

L.G, L.G, Nos moze i jest tam gdzie jest ale oczy juz nie koniecznie :wstyd:
To nie jest zadno napinka ino nie moga sie zgodzic za Jakibowski zagorol slabe zawody , mojm zdaniem zagro bardzo dobrze , nawet lepij jak z Korona , Nowacki moze mol malo zagrac i przechwytow ale targol niemilosiernie zreszta tak jak Grzybek i tylko z jednym sie moga zgodzic ze najslabiej zagrol Baran .
ps. A Pilarz moze i nie mol za duzo roboty ale dla mnie to on jest nr jeden w bramce.

A i jeszcze odnosnie nosa L.G , mama ci nie godala ze w nosie sie nie dlubie :hyhy:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Blue-White.....
Kontakt:

#165 Post autor: Blue-White..... » 5 maja 2008, o 10:48

Wydaje mi sie ze wszyscy zagrali przywoicie ino brakowało bramki dwie akcje ktore mogly zakonczyc sie bramka broł w nich udział Fabusz co niby tak slabo gro jak na napastnika ale dwa razy wywalczyl dobro pilka po ktorej powinny paśc bramy 1 roz gdy podol do Nowackiego a ten do Grzyba drugi roz do Pulkowskiego ale Skaba obronil wszyscy zagrali w miare pozytywnie fakt ze jakies male bledy zawze beda ale zle nie zagrali my . Pilarz nie miol zaduzo do roboty tzn ze obrona sie dobrze spisała Brzyski przeca lotoł jak gupi ino nie kiedy brakowało mi po drugiej stronie tego samego czyli wlaczania sie w akcja Jakubowskiego mysla Nykiel bardzi by byl odpowiedni na ten szpil no ale to juz je Historia jest 1pkt i nie ma co zaduzo godac a jak by my przegrali to by bylo ze moglby byc chociaz ten remis ugrac uważom ze zle nie ma :cwaniak:
Bylem na meczu na trybunie gości i morze ze dwa razy bylo was slychc. Cienki ten wasz dopong.
no wos za to na dziesionie ani razu nie słyszołech a trocha wos tam było :wstyd:
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Zablokowany