Ruch Chorzów - Widzew Łódź 15 marca g.16.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: heli » 16 mar 2008, o 19:26

Raul22 pisze:
nie wiem czy to tylko mi sie tak sciaga czy wszystkim, ale 2 polowe jak sciagam part 4 to sciaga sie 5 i potem nie idzie tego rozpakowac, moglbys to zmienic, no chyba ze to z moim kompem cos nie tak. Pozdro
brakujący plik, http://www.mediafire.com/?oojt2xehymy
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

K__
Kontakt:

#152 Post autor: K__ » 16 mar 2008, o 22:42

jakbys jeszcze tylko to seedował :)

Lukas89
Kontakt:

#153 Post autor: Lukas89 » 16 mar 2008, o 22:44

KaRniS pisze:
thepiratebay.org -- seeders - 1

torrenty.org -- seed - 1

;)
Obrazek

K__
Kontakt:

#154 Post autor: K__ » 16 mar 2008, o 22:50

Lukas89 pisze:
KaRniS pisze:
thepiratebay.org -- seeders - 1

torrenty.org -- seed - 1

;)
zero aktywnych

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#155 Post autor: ObeRschlesien » 17 mar 2008, o 10:08

No to juz wiemy co z kontuzjami Straki i Grzybka http://www.niebiescy.pl/?id=2327
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, o 12:49 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: jajo » 17 mar 2008, o 13:33

ogladajacy liga+ extra tez zrozumieli wypowiedz Pepego, ze teraz to jzu godac trocha wstyd i nie wypado :wstyd: ?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
ASTE
Kontakt:

#158 Post autor: ASTE » 17 mar 2008, o 14:06

jeśli moga coś powiedzieć na temat kibicowania - to śmieszy mnie troche zachowanie naszych kibiców... już wyjaśniam o co chodzi jak prowadzący doping zaczynał chorzowskie przyśpiewki to to milkło tak szybko że aż wstyd... ale jak tylko coś z widzewem było to kurna najchetniej byście nie milkli... denerwuje mnie to bo jesteśmy kibicami RUCHU i z całym szacunkiem do widzewa ale jak ktoś przyłazi i go interesuje bardzi Widzew to mógł iść do ich sektora - oni elegancko swoj drużyne dopingowali...
nie chca wspominać jak prowadzący już tłumaczył że po każdym zdaniu chwila przerwy na bembny, albo ze w rytm - ja pierdziele tumoki nieziemskie czy tak ciężko śwpiewać równo? w rytm?? dużo jeszcze musimy ćwiczyć.... :wstyd:

i jak już marudze to jeszcze pytam się dlaczego tak późno pojawił się wogóle benben? tak po zatym to szacunek dla prowadzoncych ktorzy naprawde wkładali w to serce.. :padam:
Pozdrawiam ASTE

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#159 Post autor: L.G » 17 mar 2008, o 14:27

jajo pisze:ogladajacy liga+ extra tez zrozumieli wypowiedz Pepego, ze teraz to jzu godac trocha wstyd i nie wypado
a możesz jasni ? O co chodzi ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: jajo » 17 mar 2008, o 15:05

nie chcę pisać jednoznacznie, bo może to tylko moje wrazenie. Była zapowiedz programu 1na1 we wtorek o 19:40 z Pepe. Znalazło sie m.in. pytanie o to czy zna gware. Powiedział, ze rodzice go nie uczyli, a potem cos w stylu, ze w dzisiejszych czasach to juz ciezko, wiec sie stara mowic. Ja odniosłem wrazenie zawstydzenia sie godaniem, wiec chciałbym poznac tez opinie innych. Pewnie tez wiecej bedzie wiadomo, po obejrzeniu calego programu, a nie wycinkow
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#161 Post autor: wolfik » 17 mar 2008, o 17:01

Dokladnie jajo, tez tak to odczulem, ze w dzisiejszych czasach to wstyd godać :zdziwko: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#162 Post autor: obronca » 17 mar 2008, o 18:09

wolfik pisze:Dokladnie jajo, tez tak to odczulem, ze w dzisiejszych czasach to wstyd godać :zdziwko: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
to samo :wstyd:
pewno za bajtla niy bawiol sie na "klopfstandze" ino w jakis "lepszych" miejscach :looka:
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#163 Post autor: spyru » 17 mar 2008, o 18:10

Ćwielong musi odejść :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oszi
Kontakt:

#164 Post autor: Oszi » 17 mar 2008, o 18:15

ASTE mosz recht jak slysza te wycie naszych tzw kibicow to normalnie mnie ch** szczylo.Godac jak do polmuzgow CZEKAC NA BYNBYN to choby grochym lo sciana, godac im przy PIPI poleku to zadupiajom jak na wyscigach a jak zaczyli spjywac BO W CHORZOWI I W LODZI JEST WIARA......... abo lololololololololololo............. ULTRAS NIEBIESCY............ to 60% nywiedzaialo lo co lazi !!!!!!!!!! Starych piosynek nyznajom te co umiom to dupcom spjywajac byle jak nych sie lepi szkubiom tyn sloniol abo lazom na piwo na C+ jak majom tak kibicowac W sobota Widzew bol w ch** lepszy jezeli lazi lo doping.Jak u nos nic sie nyzmjyni to jak przijedzie lech kiery nyjest juz naszym przijacielym to nos dopingym ro***bie!!!!!!!!!! A swojom drogom to ciekawe kiedy cos nowego zacznymy spjywac bo jak na razie to jest jak na wiejski DUZO GODKI MALO CZYNU.Wjym ze dwie nowe majom byc na Zaglymbiu ale jak zas potym pojadymy z nimi w szpilu z lechym to pikniki zas bydom cicho i zas ch** z tego bydzie.Niby momy nojwjyncy kibicow w polsce ale coby to pochytac z dopingym to przed nami jeszcze w chuuuuuuuuj roboty!!!!!!!!!!!mom nadzieja ze mimo wielki soboty na zaglynbiu bydzie nos ze 5 stow i pokozymy sie conajmi jak na Koronie a tam bylo WYKURWISCIE.A co do Pepe i innych slonzokow w naszy druzynie to po godce je ino jedyn i nikogo nywjebia w szok jak powjym ze lazi lo GRZIBKA.Tak ze tera pelno mobilizacjo i jazda do Lubina.Py/R\sk .

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#165 Post autor: gerhat » 17 mar 2008, o 18:50

mecz nie był olsniewający ale remis w meczu przyjaźni to dobry wynik,
nie wszystkim chciało sie spiewac bo wiadomo, mecz z dużą dawką promili, malo kto trzyźwy był,
frekwencja - zabrakło pikników tzw. pamponi, wiadomo tydziyn przed zajonckiym, więc myli łokna, abo ciśli za babom wózyk w markecie
Na pyry powiini się zjawić i bydzie frekwencja pow. 25 kilo fans

Zablokowany