Miała za zadanie ustabilizowanie sytuacji finansowej klubu. No i robi to naszym kosztem, bilety od stycznia o 15 zł podrożały! Kaj te czasy włazenia na Ruch za 7 złoty abo za dycha...Zaglebiak1906 pisze:Jedną waszą szansą żeby wasz klub działał należycie jest wy**** bab ze stołków.
Chcecie mieć normalne bilety i wszytsko na poziomie wywieźcie te baby na taczkach. Tu nie o to chodzi że Sobstyl Bobsztyl jest z DG. Baba piłkę niech ogląda z trybun bądź sprzed TV a nie włazi w klub do rządzenia
moment , momrt niejaki napinacz zwany rsl_hks wyraznie sie wypowiadol ze godac bedzie EKIPA a nom nic do tego wiec o co biego. Zreszta zoboczymy co dzisiej zalatwia ._B_ pisze:z tego co wiem to wczoraj było spotkanie wszystkich kibiców Ruchu i każdy mógł zabrać głos wiec to ze nic wczoroaj nie było wywalczone nie zwalajcie na PF bo kazdy z Was miał swoje 5minut!
jesli po dzisiejszym spotkaniu cena biletów nie ulegnie zmianie to będziecie mogli sie spinać przed monitorami ze PF nic nie wywalczyło(na mecz z zagłębiem)
bo nawet jesli...
bitwa przegrana,wojna ciągle trwa!
Kilka madrych slow w tym natloku belkotu agresywno-filozoficznego. Panowie z PF skonczcie wreszcie straszyc reszte, bo to do niczego nie prowadzi i na bank szacunku wam nie przyniesie....wszyscy przeciez jestesmy NIEBIESCY!!!hydroxy pisze:To niy Gerhat czy Slavo wos wk***iają ino własno bezsilność i bezradność. Nosy zadarte i myslicie, że nawciepywaniym komuś, groźbami cos załatwicie.
Żałosno dziecinada. Obiecanki cacanki bez pokrycia choby działacze samoobrony, a potym winny jest Gerhat, cyklisci i ufoludki. Straszyć oklepym i nawciepować kobiycie - wszysko co umicie.
I skonczcie sie gupio pytać czymu sie wtoś inny niy odezwoł - (samo)mianowaliscie sie tu na tym forum, "jedynie słusznym głosym kibiców", to biercie za to odpowiedzialność, a niy jak w momyncie kedy wasze bunczuczne zapowiedzi wtos oloł, szukocie frajerów co by na nich zwalić wina.
Trocha wiyncy pokory i szacunku do wszyskich innych, bo Ślonzokowi takim nadyntym bufonym być niy wypado.
jak dla mnie protest - TAK, ale nie polegający na tym, że ktos chce kasy czy bramy blokować...scanerboy pisze:Moja propozycja jest taka:
Na Sosnowiec wszyscy włazimy i doping z całej pizdy!!! Nie zapominajcie, że to już I liga i walka o punkty, o sponsorów itd. Uważam, że własne sprawy w klubie, powinniśmy umieć załatwić bez rozgłosu... takie jest moje zdanie...
Najważniejsza jest rozmowa z Panem Klimkiem, to, co zostanie ustalone, powinno być respektowane przez wszystkich. Nie zapominajcie, że mamy długi, być może klub po prostu nie ma kasy, a nikt nas o tym nie informuje.
Trzeba wysłuchać ARGUMENTÓW właściciela, dopiero później myśleć o protestach - no tak mi się wydaje, że tak powinno być...
Nie wierze, że P. Klimek powie tak: "cena za bilet 25PLN, jak się komuś nie podoba, to wypad" - ja mam w dalszym ciągu zaufanie do właściciela i nie mieści mi się w głowie, że nie wysłucha naszych ARGUMENTÓW!!!
Dopiero w przypadku całkowitego fiaska wszystkich rozmów, zastaniawiałbym się nad protestami.
Podczas afery licencyjnej nauczyliśmy się protestować i walczyć, teraz musimy nauczyć się rozmawiać i osiągać kompromis. Wydaje mi się, że ten klub nie zasługuje na protesty, na awantury. POCZYTAJCIE SOBIE TEMATY O CEGIEŁKACH NA NOWY STADION. Kłutnie pomiędzy kibicami ta największa głupota
HAWK!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 62 gości