Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
-
- Kontakt:
Jak ja Wam zazdroszcze. Czytam i mnie bierze przed monitorem.
TAKI mecz, a mnie nie będzie.
Ciekawe kto będzie sędziował. Po ostatnim wyczynach arbitrów w OE nie wierzę w zmianę "mentalności" polskich sędziów
TAKI mecz, a mnie nie będzie.
Ciekawe kto będzie sędziował. Po ostatnim wyczynach arbitrów w OE nie wierzę w zmianę "mentalności" polskich sędziów
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Trza piłkarzom coś zaśpiewać żeby im otwarło oczy coś, co da im do zrozumienia kaj są
Trzeba do***ać takim songiem żeby wiedzieli że GRAJĄ W RUCHU, a nie w Syfnowcu ani żadnym innym nieliczącym klubie. Jakąś klimatczyną piosenke niech puści spiker albo my coś pierdolnijmy tak, żeby im ciary przeszły po plecach 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To może ty idź sobie z tego forum, a nie pisz takich głupot i nie obrażaj człowieka, który tyle dobrego zrobił dla Ruchu. Zobacz gdzie Ruch był rok temu, a gdzie jest teraz. A że nie idzie?Jesteśmy na 1 miejscu, nie gramy źle.ADAM.K pisze:Od zawsze zech jest kibolem NIEBIESKICH,ale tego trenera nie moga strowic(jak pilkarza),no jeszcze bul mandrysz,podobna pi***--------------ta manszafta potrzebuje kogos z jajami !!!!!!!!!!!Chciolbych sie mylic...ale slysza juz jak o fajnie grali ...i przegali.Po szpilu... wlecial RAUS !!!!![]()
![]()
![]()
Jak już masz narzekać (rozumiem, że kulturalnie nie potrafisz) to swoje zdanie (jeśli to mozna nazwać zdaniem) wyraź po zakonczeniu sezonu. Ciekawe co powiesz po awansie? Że to zasługa pilkarzy? A porażki to zasługa trenera? Daj sobie na luz i pamiętaj, że za obrazę możesz mieć wytoczony proces o zniesławienie czego ci z całego serca życzę "kibicu"
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
To może ty idź sobie z tego forum, a nie pisz takich głupot i nie obrażaj człowieka, który tyle dobrego zrobił dla Ruchu. Zobacz gdzie Ruch był rok temu, a gdzie jest teraz. A że nie idzie?Jesteśmy na 1 miejscu, nie gramy źle.
Jak już masz narzekać (rozumiem, że kulturalnie nie potrafisz) to swoje zdanie (jeśli to mozna nazwać zdaniem) wyraź po zakonczeniu sezonu. Ciekawe co powiesz po awansie? Że to zasługa pilkarzy? A porażki to zasługa trenera? Daj sobie na luz i pamiętaj, że za obrazę możesz mieć wytoczony proces o zniesławienie czego ci z całego serca życzę "kibicu
Elmer te slowa warto zapamietac.
Zycze aby to co Ty napisales sie naprawde spelnilo.
Jak już masz narzekać (rozumiem, że kulturalnie nie potrafisz) to swoje zdanie (jeśli to mozna nazwać zdaniem) wyraź po zakonczeniu sezonu. Ciekawe co powiesz po awansie? Że to zasługa pilkarzy? A porażki to zasługa trenera? Daj sobie na luz i pamiętaj, że za obrazę możesz mieć wytoczony proces o zniesławienie czego ci z całego serca życzę "kibicu
Elmer te slowa warto zapamietac.
Zycze aby to co Ty napisales sie naprawde spelnilo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: