:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:piechuR pisze:pierwsze slysza , jakies konkretniejsze info ?slavo pisze:Crouch
Zimowe Transfery...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak, żeby nie schodzić z tematu...
Na stronie Wisły pojawiła się informacja, że w piątek Piotr Ćwielong uzgadniał w Krakowie warunki kontraktu z Wisłą.
I wcale na 100% według artykułu nie jest pewne, że zagra u nas do końca sezonu, przebąkiwał coś prezes Wisły o ofertach z pierwszej ligi, ale to pewnie kaczka dziennikarska
pozdRo
Na stronie Wisły pojawiła się informacja, że w piątek Piotr Ćwielong uzgadniał w Krakowie warunki kontraktu z Wisłą.
I wcale na 100% według artykułu nie jest pewne, że zagra u nas do końca sezonu, przebąkiwał coś prezes Wisły o ofertach z pierwszej ligi, ale to pewnie kaczka dziennikarska

pozdRo
-
ale zrodlami tej informacji sa inna ich strona, a dalej fucktbarszczu pisze:Tak, żeby nie schodzić z tematu...
pozdRo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Paweł Kaczorowski---jest bardzo bliski podpisania kontraktu ze Śląskiem...musi tylko przejść jeszcze badania...
Ćwielong nastomiast uzgodnił już warunki indywidualnego kontraktu z Wisłą...Podobno kila klubów z Orange chciałoby go wypożyczyć--jednak najprawdopodobniej zagra jeszcze przez pol roku u nas...pozdRo
Ćwielong nastomiast uzgodnił już warunki indywidualnego kontraktu z Wisłą...Podobno kila klubów z Orange chciałoby go wypożyczyć--jednak najprawdopodobniej zagra jeszcze przez pol roku u nas...pozdRo

-
- Kontakt:
Paweł Kaczorowski oraz Fernando Morales zostali dziś nowymi piłkarzami drugoligowego Śląska Wrocław.
32-letni Kaczorowski związał się z klubem dwuipółletnim kontraktem, natomiast 21-letni Morales został wypożyczony z Zagłębia Lubin na pół roku. Obaj zawodnicy dołączą jeszcze dziś do drużyny Śląska przebywającej na zgrupowaniu w Dzierżoniowie.
Kaczorowskim, który w piątek rozwiązał kontrakt z Wisłą, interesowały się także Zawisza (2) i Ruch. - Wybrałem najkorzystniejszą ofertę dla siebie. Chciałbym we Wrocławiu odbudować formę - powiedział zawodnik.
Drugoligowiec podpisał również dwuletni kontrakt z Rafałem Lasockim obowiązujący od 1 lipca 2007 r. Sprawą wcześniejszego rozwiązania kontraktu 31-letniego obrońcy z Zawiszą Bydgoszcz (2) zajmie się Wydział Gier PZPN.
Źródło 90minut.pl
Fajnie, jednego dziada mniyj !
32-letni Kaczorowski związał się z klubem dwuipółletnim kontraktem, natomiast 21-letni Morales został wypożyczony z Zagłębia Lubin na pół roku. Obaj zawodnicy dołączą jeszcze dziś do drużyny Śląska przebywającej na zgrupowaniu w Dzierżoniowie.
Kaczorowskim, który w piątek rozwiązał kontrakt z Wisłą, interesowały się także Zawisza (2) i Ruch. - Wybrałem najkorzystniejszą ofertę dla siebie. Chciałbym we Wrocławiu odbudować formę - powiedział zawodnik.
Drugoligowiec podpisał również dwuletni kontrakt z Rafałem Lasockim obowiązujący od 1 lipca 2007 r. Sprawą wcześniejszego rozwiązania kontraktu 31-letniego obrońcy z Zawiszą Bydgoszcz (2) zajmie się Wydział Gier PZPN.
Źródło 90minut.pl
Fajnie, jednego dziada mniyj !
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To niech buduje formę kosztem Śląska, a nie naszym. Facet co średnio w sezonie grał 10 meczów nic wielkiego miom zdaniem nie pokaże. Mam nadzieję, że działacze nas jeszcze jakimś nabytkiem zaskoczą, chociaż to co jest teraz (zaliczam do tego również Gęsiora) wygląda bardzo dobrze.
PS. Wiadomo o której w sobote jest sparing?
PS. Wiadomo o której w sobote jest sparing?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- wolfik
- Kontakt:
Na głownej pisze ze o 12Elmer pisze: PS. Wiadomo o której w sobote jest sparing?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
w taki sytuacji: http://www.90minut.pl/news.php?id=500849HKSADIK pisze:Paweł Kaczorowski---jest bardzo bliski podpisania kontraktu ze Śląskiem...musi tylko przejść jeszcze badania...
to całym prawdopodobne jest, że nikaj go niy wypożyczom
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
kluby sa DOMOWIONE co do szczegolow transferu, ale nic nie jest podpisane. Poza tym PEPE wciaz nie uzgodnil warunkow kontraktu. a czas leci...hydroxy pisze:w taki sytuacji: http://www.90minut.pl/news.php?id=500849HKSADIK pisze:Paweł Kaczorowski---jest bardzo bliski podpisania kontraktu ze Śląskiem...musi tylko przejść jeszcze badania...
to całym prawdopodobne jest, że nikaj go niy wypożyczom