Spotkanie z piłkarzami i prezydentem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dziobol

#16 Post autor: Dziobol » 9 lis 2006, o 21:32

adamo chorzow pisze:Czyli co wychodzi z tego ze bedziemy grali naSlaskim????????????????No to pieknie.............
Przeca w 1 lidze ten stadion na Cichej to bedzie nieporozumnienie..........Kur.mac Kopel jak pilkarze straca przez Ciebie motywacjo do awansu to mosz przesrane i tyn amelong ci sie bydzie czkawka odbijol przez lata!!!!!!!!1
Buzek ino umia lazic na Ruch jak sa wyboryu ..zygac mi sie zachcialo ida do kibla
Chciolbych sie od ciebie dowiedziec co mo z tym wszystkim wspolnego Buzek.

Ostatnio czytom twoje posty i co jeden to bardziej inteligenty , ku*** chopie pomysl zanim napiszesz , a jak napiszesz to przeczytaj i dopiero kliknij na "WYSLIJ" bo niektorych twoich postow nie do sie czytac

Pozdrawiam i nie obrazej sie ale juz zech nie wytrzymol

Niebieska
Kontakt:

#17 Post autor: Niebieska » 9 lis 2006, o 21:35

Część pierwsza - napiszę krótko, kilka razy oczy mi się spociły ze wzruszenia, pamiętam ostatnie spotkanie na trybunie jak była Nas garstka, a dziś trudno było znaleźć wolne miejsce. Jeśli chodzi o wypowiedzi zawodników i trenara widać, że wiedzą czego chcą, cel jest jeden wspólny i że jest świadomość tego, że to dopiero jedna runda, nie można spocząć na laurach a nawet jest jeszcze co poprawiać. Wspólne spiewy i podziękowania po prostu bajka :-) Po prostu trzeba było tam być.

Część druga - moje zdanie jest inne niż większości. Kopel zyskał w moich oczach a nie stracił, dlaczego, już wyjaśniam. Łatwo jest obiecać nowe mieszkania dla młodych małżeństw, pracę dla młodych ludzi po szkole, studiach czy nowy stadion dla miasta i kibiców, zwłaszcza przed wyborami, ile już takich obietnic słyszeliśmy - trudniej powiedzieć prawdę, właszcza taką. Na co liczyliście - na deklarcję, że będzie nowy stadion, gdyby taka padła to czy nie mówilibyście, że to chwyt przedwyborczy. Niestety prawda w oczy kole - jestem rozczarowna jak większość, chcę chodzić na Cichą nie na Śląski (chyba, że na reprezentację), bo chodzę tu od kilkunastu lat i chcę oglądać mecze w komfortowych warunkach (a nie w takim tłoku, że trudno w ogóle coś zobaczyć), przede wszystkim chcę, żeby trybuny były pełne, stadion bezpieczny a zwodnicy mieli odpowiednie warunki, żeby powalić swoją grą na kolana. Ale do tego daleka droga :-( ja jeśli pójdę na wybory, bo jakoś specjalnie nie widzę sensu w tych wszystkich wyborach, to oddam głos na tak za szczerość i za to, że nie obiecuje gruszek na wierzbie z nadzieją, że z tych małych kroków (nowy projekt, przebudowa murawy, boisko treningowe, siłownia, jedna trybuna itd.) powstanie stadion, z którego będziemy dumni. Obym jeszcze wtedy nie była za stara, żeby chodzić na mecze. Aha, żeby nie było - niektóre tłumaczenia pana Kopla do mnie kompletnie nie przemawiają, ale cieszę się, że nie jestem prezydentem i nie muszę się martwić skąd wziąć kasę i na co ją wydać.

EDIT: a jeszcze jedno, wychodząc powiedziałam mamie, że to potrwa pół godziny góra godzinę a skończyło się po dwóch i to chyba z hakiem :shock:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

adamo chorzow

#18 Post autor: adamo chorzow » 9 lis 2006, o 21:48

Moje posty Ci sie nie podobaja ???To ich nie czytaj.................Jak ja widze te milosc nagla do RUCHU to oj oj staryyyyyyyy az mnie mdli..........
A w Chorzowie nie ma kasy na to nie ma na tamto........to na co jest????
Miasto na nic nie stac,,,pomysl sam...........RUCH ma awansowac tak?W przyszlym roku tak?Wszyscy tego chcemy tak?
To na milosc Boska potrzebujemy stadionu...................NIE MA KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRZEBA SIE STARAC O SRODKI Z UNIIIIIIIIIIIIIII A NIE PIERD.LIC WIECZNIE ZE NIE MA I NIE MA............
STADION SLASKI ZOSTAL WOGOLE NIE PRZEDSTAWIONY JAKO OFERTA NA MISTRZOSTWA..........CO ROBIL KOPEL??????????????????ZASTANAWIAL SIE JAK BEDZIE WYGLADAL NOWY STADION RUCHU????Z TEGO CO DZIS GADAL TO RACZEJ NIE....i jak tu sie nie wkur

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

Spotkanie

#19 Post autor: Ama » 9 lis 2006, o 21:51

AdamoChorzów zgadzom się z tobą 100 %%%% nie ma co godać Kopel Raus i tyle jak by nie było to Śląski najlepszy stadion w Polsce a ostatni i z opużnieniem wysłoł deklaracja na M.E i dlatego nos wykręcili na sucho gorole ale to tylko zasługa Ekipy Kopla
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 9 lis 2006, o 22:18

Moim zdaniem kimś takim jak Kopel nie nalezy się przejmować i psuć dobrego humoru po Wiśle.
Mom nadzieja że jego czas dobiegnie końca w najbliższą niedzielę.
Czeba poprostu robić swoje i awansować do ekstraklasy, wówczas miasto bedzie musiało zrobić ta podgrzewano płyta, tak jak musi to zrobić wodzisław, zabrze czy łódź, które nie robią tego z miłosci włodarzy do tych klubów tylko z obowiazku.
A potem grać dobrze i utrzymac się w ekstraklasie, bo przypominam że od 2009 roku jest sztywny wymóg trzech zadaszonych trybun na każdym obiekcie ekstraklasy. Kopel żodnyj łaski nie robi, nawet jak utrzymie ten stołek to go to dopadnie, tylko musimy spełnić jeden warunek: EKSTRAKLASA

adamo chorzow

#21 Post autor: adamo chorzow » 9 lis 2006, o 22:21

ja ale pomysl co sobie moga pomyslec zawodnicy jak sluchaja takiego czegos.................
Nic polkarze RUCHU I GORNIKA BRAC SIE DO GRY BO DERBY BEDA NA SLASKIM ZAPELNIMY GO W 100%

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#22 Post autor: SzaRlin » 9 lis 2006, o 22:43

Powiem tylko tyla: SOKÓŁ PO RAZ KOLEJNY OGROMNY SZACUNEK!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#23 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 9 lis 2006, o 22:55

jeżeli łazi o tego złodzieja buzka co u nos był to łon jest z mysłowic,mieszkoł tam niby i niby kibic Ruchu,do tego nie mom pewnośći ale

Nie godejcie ze nie ma marzyc co o podgrzewanej,od nowego sezonu w OE to wymóg i drużyna bez tego nie otrzymo licencji,teroz sie zbiere zebranie pewnych panów,fryzjer i inni...., nosz fusbal jest podupcony a do OE awansuje ten kto mo większy budżet,tako jest prowda, i jeżeli my myślimy poważnie o awansie to ta podgrzewano MUSI BYĆ a my na nia hajs od miasta muszemy wyciągnąć :!:
NIEBIESCY BYTKÓW

staRvin
Kontakt:

#24 Post autor: staRvin » 9 lis 2006, o 23:00

nie mom slow do tego pana K. takie c...godol ze mi sie go sluchac nie chcialo ! na tego...bych nigdy nie zaglosowol !

kolend

#25 Post autor: kolend » 9 lis 2006, o 23:03

/R\ cRazy 1920 pisze:jeżeli łazi o tego złodzieja buzka co u nos był to łon jest z mysłowic,mieszkoł tam niby i niby kibic Ruchu
nie czaje czemu sie kilku dojebalo tak do wizyty Buzka na Ruchu... przyszedl se gosc i tyle, w wyborach nie startuje - wiec nie bylo to w ramach kampanii, a spiker coś mówił jeśli dobrze pamiętam, że jest od dawna kibicem Ruchu, tylko rzadko może być na meczu

maRtol

#26 Post autor: maRtol » 9 lis 2006, o 23:12

nie godejcie ze nie bydzie nowego stadionu wystarczy w niedziela nie oddowac glosow na kopla
stadionu nie bydzie wazne ze nasz kochany prezydent bydzie miol nowy domek zreszta jego cera tez (w parku) chyba kazdy wie kaj on se ta chalpa buduje

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#27 Post autor: osik » 9 lis 2006, o 23:46

rem34 pisze:szkoda tylko tych spieow marek k KS Ruch bo to i tak po ch... bylo

o Bosheeeeeeee :shock:

moga mu zaspiywac w niedziela pod łoknym
Auf Wiedersehen Auf Wiedersehen Auf Wiedersehen Auf Wiedersehen :!: :evil:

Yokerinho

#28 Post autor: Yokerinho » 10 lis 2006, o 00:12

Pierwsze to co do slow Kopla godo prowda kasy duzo niema i po co robic podgrzewano murawa jesli bedzie uzywano 3 razy na rok! o ile zdołomy to opłacić. z nowym stadionem nie bedzie tak latwo ALE wejdemy do 1 ligi i bedzie sponsor to wtedy mogemy myslec o nowym stadionie bo narazie Kopel byl z nami szczery i powiedziol ze kasy nie ma... ale jak beda projekty to jakos firma(nie jedna) moze sie zainteresowac sponsoringiem i wtedy budowa ruszy 8)
Wiem ze mom ch*** do gotki jaki projekt ale jak bych miol dac pomysl to bych do wszyskich sektorow (poza gości) dobudowoł górno część (choby 2 piętra) przykład korona górno i dolno trybuna na stadionie Śl. na przeciw wieży.
zeby zrobic nowy LEPSZY stadion od obecnego trza by bylo zburzyc ten nosz obecny bo wymiarowo to nie zrobi roznicy. Jo stawiom na remont :D !! Cicho 6 !!
Na tym by my wyszli taniej niz na budowie całego stadionu ktory trudno bedzie zbudować od podstaw. a wygląd buuu zajepiękny :D
Porządno murawa porządno siłownia do wiosny i POWRÓCI KS RUCH Chorzów w szeregi extraklasy!! :)
Ostatnio zmieniony 10 lis 2006, o 00:33 przez Yokerinho, łącznie zmieniany 1 raz.

tron

#29 Post autor: tron » 10 lis 2006, o 00:31

Yokerinho odpowiem ci po co mo być zrobiono podgrzewano murawa, bo takie są wymogi licencyjne i bez tego ani rusz.A propos wyborów, z listy kandydata na prezydenta miasta Chorzowa ANDRZEJA KOTALI na radnego startuje BOGDAN KALUS.Tak więc mieszkańcy Chorzowa w niedziela do urn i głosować na tych, którym zależy na Ruchu.Myśla że Bogdan by wywalczył co trzeba wraz z nowym prezydentem.Ale to do was należy wybór, jo wom niestety nie pomoga..

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: heli » 10 lis 2006, o 07:05

dla mnie Kopel od dłuższego czasu robił wszystko by wyrzucić Ruch ze swojego sadionu i przenieść na Śląski i teraz znalazł na to sposób, pewnie najpierw bedzie te kilka meczy w zimie nikt nie bedzie oponować, bo jaki bedzie wybór, a potem powie, że można tam grać i te reszte meczy, dla mnie parodia. A na Cichej no cóż atrakcyjny teren przy DTŚ niedaleko od autostrady, ciekaw jaki bedzie miał pomysł na zagospodarowanie. Może jakiś hipermarket.

Z góry pisze, że nie liczyłem na nowy stadion, bo rozumiem, że jest to wielki koszt (choć jestech ciekawy wiela już miasto musiało włożyć w ta niby modernizacje), ale skoro miasta nie stać nawet na podgrzewaną murawę, dla tak zasłużonego dla miasta klubu, a robi płyte na Śląksim (zresztą jak rozumie to akurat pewnie nei miasto bedzie pokrywać jej koszt, czyli właściwie nie robi żadnej) to ja wyrażam sprzeciw takiemu postępowaniu tu na forum i wyraże go w wyborach.

Niestety, ale mnie sie kojarzy jednoznacznie kopel prezydentem, to Ruch bez Cichej i wcześniej czy później takimi czy innymi środkami on do tego niestety doprowadzi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ