hydrobudowa Chorzów !?
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
i jak sie tytn klub bydzxie wtedy nazywoł ? Ruch Niywiadom ? Ruch Orzesze ?krzysiek... pisze:to nie prowokacja DZiobol ma racje znamy troche pana Mariusza
i wiem ze kocha nasz Ruch ale jak mu miasto nie zaczne pomagac to moze isc tam
gdzie dadza mu odpowiednie warunki
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Otoz to ! niech miasto wreszcire zrobi cos dla Ruchu . Przeciez wiekszosc polakow skojazy Chorzow z Ruch .krzysiek... pisze:mysle ze pan Mariusz narazie tylko straszy władze naszego miasta
zeby czyniły jakies starania bo człowiek nie bedzie całe zycie dawał na Ruch
(200tys miesiecznie ) chodził za sponsorami
a pan Kopel przyjdzie na meczyk kawke wypije i ma to w du***
JESTESMY WIZYTOWKA TEGO MIASTA KTORE DLA RUCHU NIC NIE ROBI
I tak jak troche znam pana Mariusza , tak wiem ze ta ososba nie skrzywdzi Ruchu tylko chce do niego jak najlepiej.
PS. Pamietacie slowa Kopla z prezentacji na zime ?? MAMY PIEKNY STADION ???
EDIT. ROZMOWA Z MARIUSZEM KLIMKIEM http://chorzow.naszemiasto.pl/sport/660987.html
Ostatnio zmieniony 23 paź 2006, o 10:45 przez Dziobol, łącznie zmieniany 2 razy.
Panie Klimek mom do pana wielki szacunek, ale wszystko mo swoje granice! Teroz sa wybory i nojlepszy moment do tego zeby, wyegzekwowac na kandydatach deklaracje budowy nowego stadionu i powolac spoleczny komitet ktory by nad tym czuwol!
Wywiezienie Ruchu poza granice Chorzowa jest niemozliwe i mam nadzieje ze nie mysli sie o tym powaznie!!!
Najwazniejsza jest Tradycja!!!
Wywiezienie Ruchu poza granice Chorzowa jest niemozliwe i mam nadzieje ze nie mysli sie o tym powaznie!!!
Najwazniejsza jest Tradycja!!!
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
.................MK: Na dzień dzisiejszy mamy w klubie kilku sponsorów. Oczywiście głównym jest moja firma Reporter. Kilku innych dobroczyńców również nas wspiera. Nie ma też co ukrywać, że bardzo liczymy na pomoc miasta. Wierzę, że Chorzów chce znów mieć drużynę w I lidze i wesprze nas w dążeniu do osiągnięcia tego celu. Wesprze nie tylko w deklaracjach słownych, ale również w finansowaniu tego przedsięwzięcia. Jestem przedsiębiorcą i doskonale wiem, że nie można kupić mercedesa w cenie fiata. Jeśli chce się mieć klub w II lidze, to się daje na niego drugoligowe pieniądze. Jeśli natomiast chcemy grać w ekstraklasie, to tę poprzeczkę musimy sobie zawiesić znacznie wyżej.
panie Kopel do roboty

panie Kopel do roboty

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak znam nasze realia, to są to przepychanki przedwyborcze. Bierzmy to wszystko z przymrużeniem oka. Ruch to zbyt "WIELKA" firma żeby sobie jaja robić. Można przenieść jakąś Zawiszę do Włocławka czy jakoś tak... Ale nie da się przenieść takiej Legii (o Boże sory za przykład) do Pruszkowa, albo Wisły do Chrzanowa. Bo nie da się odciąć takiego drzewa od korzeni. A jeśli jest w tym cień prawdy to należy wg. mnie szukać takiego sponsora, który nie będzie stawiał tak debilnych warunków. Takim sponsorom my kibice najlepszej drużyny w Polsce mówimy NIE !!!!!!!!! NIE !!!!!!!! i jeszcze raz NIEEEEEEEEEEEE.
- Bytom20
- Kontakt:
Panowie ja widze że to jest podpucha i to bardzo dobra. Może ktoś w końcu ruszy mózgownicą w tym urzędzie miasta. Prócz Ruchu i Stadionu Śląskiego nie ma nic ciekawego w Chorzowie ani godnego uwagi. To sa wizytówki miasta. Chcemy grac w pierwszej lidze ??? Jeśli chcemy to musimy spełniać wymogi licencji. Bez pomocy miasta się nie obejdzie więc proponuje w końcu mówić głośno czego MY potrzebujemy póki jeszcze coś można wskurać bo jak się dorwie jeden z drugim do stołka to już będzie ciężej.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt: