No to ladnie.... Ciekawie, czy panom z zarzadu spodoba sie widok z gory, jak zawisna na slupach oswietleniowych... Ktos tutaj niezle przegina... Oczywiscie - kazdy z tych panow ma na wzgledzie dobro klubu... Jeszcze ktos ma watpliwosci, dlaczego Edek Lorens odszedl wtedy? Bo ja juz chyba zadnych i nie dziwie sie trenerowi, ze to zrobil. W koncu zrobic majstra, to trzeba pozniej jakos sie zaprezetowac - ciepla wode miec, ogrzewanie, premie placic, stadion wyremontowac.... no ale w Ruchu sa "wazniejsze sprawy" Przyznaje sie do jednego wielkiego bledu - kilka razy uwierzylem w to co pan prezes pisal i mowil... Propaganda sukcesu - skad my to znamy... :roll: Popatrzmy co sie dzieje od 2000roku z klubem... Jedno glupie 3 miejsce, wszyscy obrosli w piorka... nikt ich teraz nie ruszy... I prosze co sie dzieje... Do nich nie dociera, ze to jeden z najbardziej utytulowanych klubow... qr** u nas w okregowce lepiej sie klubem zarzadza... Sprawa Mariusza - wiedzialem, ze tak zareaguje zarzad... kontrakt sie skonczyl i papa... Jedna dobra rada - sprobujcie przedluzyc teraz komus kontrakt, kto na to nie zasluzy.... zobaczycie co sie stanie 8) Jestem ciekawy, jednego - panowie z zarzadu... gdyby nie pomoc Mariusza, co WY ku*** BYSCIE ZROBILI?? Macie maly problem... bo z tego co widze, to kibice sa po stronie Mario - narobiliscie sobie bigosu niezlego teraz... A na co naszych wiernych kibicow stac, to chyba dobrze wiecie... Sprawa trenera... jestem na 99% przekonany, ze maczal palce w sprawie odejscia Mariusza... Tylko co mu przeszkadzalo? Moze mial jakies kompleksy.... moze klasa SuperMario mu przeszkadzala, albo te 100 bramek? Nie wiem... Panie trenerze - wiec co? Budujemy pake na puchary prawda? Nie panowie - bedziemy walczyc o miejsce w srodku tabeli... toz qr** napiszcie przed kazdym sezonem - Ruch konczy w srodku tabeli.... zaoszczedzicie nam tych nerwow... Napisze krotko - je***e SIE WSZYSCY NA RYJ! Caly zarzad, trener i doktorek z doktryn politycznych co mam u niego exam :lol: A dla Mariusza i reszty Prawdziwych Niebieskich tylko tyle: RUCH TO MY!!!
P.S. A teraz zwisa mi, czy prezesik sie bedzie tutaj wpisywac - pewnie KK bedzie zalalamny, ale ja to w du*** mam....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...