WYJAZD DO ZABRZA !!!
Mikoruch to czy bedziesz na tym szpilu czy nie to jest Twoja indywidualna decyzja mnie napewno tam nie bedzie a decyzje podjelem jeszcze na dlugo przed tym ustaleniem , ze nie ma wyjazdu . Nawet jak ta decyzja ulegnie zmianie mnie tam nie bedzie a osobiscie mysle , ze kazdy powinien uszanowac decyzje jaka podejmnie "gora" w naszym klubie
jak pisalem zostalo jeszcze troche czasu do meczu i znajda sie jeszcze konkretne informacje
pozdrawiam
jak pisalem zostalo jeszcze troche czasu do meczu i znajda sie jeszcze konkretne informacje
pozdrawiam
Viro z twoich wypowiedzi można wywnioskować tak jakby to wy robiliście nam łaskę że przyjedziecie na mecz do Zabrza.
Szczerze mówiąc wisi mi to czy się się pojawicie na stadionie czy nie.
Dla mnie nie ma znaczenia czy będę się bił na stadionie czy też gdzieś w województwie śląskim.
Tylko Viro ciekawi mnie jedna rzecz.
Co chcecie przez to osiągnąć ?
Nie dbam o to czy ktoś przyjedzie czy nie tylko śmieszy mnie to zachowanie.
Nie potrafiliście spowodować żeby nas nie wpuszczali to teraz sami nie będziecie jeździć??
ŚMIESZNE!!!!!!!!!!!
Mała sugestia zacznijcie myśleć jak kibice a nie biurokraci!!!!!!
Szczerze mówiąc wisi mi to czy się się pojawicie na stadionie czy nie.
Dla mnie nie ma znaczenia czy będę się bił na stadionie czy też gdzieś w województwie śląskim.
Tylko Viro ciekawi mnie jedna rzecz.
Co chcecie przez to osiągnąć ?
Nie dbam o to czy ktoś przyjedzie czy nie tylko śmieszy mnie to zachowanie.
Nie potrafiliście spowodować żeby nas nie wpuszczali to teraz sami nie będziecie jeździć??
ŚMIESZNE!!!!!!!!!!!
Mała sugestia zacznijcie myśleć jak kibice a nie biurokraci!!!!!!
nikomu nie robimy laski poprostu kazdy decyduje za siebie a ja napewno do was nie pojade, decyzja gory bedzie jaka bedzie ja uwazam , ze powinnismy was olac ale to moje zdanie
moze Tobie wisi czy sie pojawimy czy nie bo wy u nas chyba sie juz nie pojawicie:)
mnie smieszylo wielokrotnie wasze zachowanie , nie chce ci przytaczac tutaj bo nie chce zeby zrodzila sie znow chora dyskusja
i mala sugestia do ciebie
jakbyscie mysleli jak kibice wczesniej nie doszloby do tego do czego doszlo
moze Tobie wisi czy sie pojawimy czy nie bo wy u nas chyba sie juz nie pojawicie:)
mnie smieszylo wielokrotnie wasze zachowanie , nie chce ci przytaczac tutaj bo nie chce zeby zrodzila sie znow chora dyskusja
i mala sugestia do ciebie
jakbyscie mysleli jak kibice wczesniej nie doszloby do tego do czego doszlo
Viro pytanie do ciebie mam.
Uważasz że nie pojawiając się na meczu olejecie nas??
Olejecie swój klub. Olejecie to w co wierzycie.
Pozatym podobno szukacie jakiegoś rewanżu więc taką okazję stracić chcecie??
A mi to tam wygląda na zwykłe jakieś chore robienie sobie reklamy.
A zresztą ani mnie to ziębi ani grzeje.
POZDRAWIAM.
Uważasz że nie pojawiając się na meczu olejecie nas??
Olejecie swój klub. Olejecie to w co wierzycie.
Pozatym podobno szukacie jakiegoś rewanżu więc taką okazję stracić chcecie??
A mi to tam wygląda na zwykłe jakieś chore robienie sobie reklamy.
A zresztą ani mnie to ziębi ani grzeje.
POZDRAWIAM.
-
- Kontakt:
po 1 jakby Cie to nie obchodzilo nie zabieralbys glosu w teamacie bo ja tak robie jak cos mi jest obojetne:)
po 2 kazdy podchodzi do tego osobiscie jak zadecyduje "gora" to uszanuje ja osobiscie nie pojade wiec odpowiem tylko za siebie
ja chodze na mecze dla swojego klubu ale lubie tez rywalizacje miedzy kibicami (zdrowa rywalizacje) zarowno na trybunach jak i poza
w odniesieniu do was nie mowie konkretnie o Tobie choc nie wiem kim jestes nie mozna mowic o zdrowej rywalizacji bo zlamaliscie wszelkie reguly i jak dla mnie wiekszosc z was nie jest godna tego zebym traktowal was jak rownych
niczego nie nauczyly was te 3 przypadki a na dodatek sami wiecie kto to i sami sie na to godzicie majac takich ludzi w swoich szeregach a ponoc wiekszosc z was jest temu przeciwna wiec dziwi mnie to jak wiekszosc nie moze dac rady mniejszosci podobno znacznej mniejszosci??
co do rewanzu to niechialbym zebylby to rewanz , ktory spowoduje czyjas smierc bo wtedy znizylibysmy sie do waszego poziomu a nizej juz nie mozna upasc
nie robimy sobie reklamy bo i po co jestesmy i tak bardzo dobrze znani:)
pozdro
ps. jedno co mnie cieszy to normalna dyskusja

po 2 kazdy podchodzi do tego osobiscie jak zadecyduje "gora" to uszanuje ja osobiscie nie pojade wiec odpowiem tylko za siebie
ja chodze na mecze dla swojego klubu ale lubie tez rywalizacje miedzy kibicami (zdrowa rywalizacje) zarowno na trybunach jak i poza
w odniesieniu do was nie mowie konkretnie o Tobie choc nie wiem kim jestes nie mozna mowic o zdrowej rywalizacji bo zlamaliscie wszelkie reguly i jak dla mnie wiekszosc z was nie jest godna tego zebym traktowal was jak rownych
niczego nie nauczyly was te 3 przypadki a na dodatek sami wiecie kto to i sami sie na to godzicie majac takich ludzi w swoich szeregach a ponoc wiekszosc z was jest temu przeciwna wiec dziwi mnie to jak wiekszosc nie moze dac rady mniejszosci podobno znacznej mniejszosci??
co do rewanzu to niechialbym zebylby to rewanz , ktory spowoduje czyjas smierc bo wtedy znizylibysmy sie do waszego poziomu a nizej juz nie mozna upasc
nie robimy sobie reklamy bo i po co jestesmy i tak bardzo dobrze znani:)
pozdro
ps. jedno co mnie cieszy to normalna dyskusja

-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
viro:niestety ale musze sie po czesci zgodzic z tym zabolem!!!!
tym ze nie pojedziemy do zabrza nie olejemy gornika,tylko swoj klub i swoich pilkarzy!!!!!
dla mnie zaboli tez nie ma,ale 8 marca bedzie grac klub ktory kocham!!klub ktoremu kibicuje od lat!!!!i szczerze ci powiem ze wala mnie te zabole,co beda robic,jak siezaprezentuja,dla mnie ich nie ma!!!!ale jest Ruch i ten Ruch gra 8 marca mecz ligowy!!!i dla mnie niewazne jest to czy graja z jakimis wsiokami z wronek czy ostrowca,czy graja z zabolami!!!
dla mnie sie liczy tylko to ze Ruch gra!!!!!!a propotakie pytanie?czy jak za rok bedziemy grac u siebie z zabolami,to tez nie pojdziemy na ten mecz???
ja to decyzje uszanuje,ale wydaje mi sie ze mimo wszytsko powinnismy pojechac!!!nie z powodu zabrza,ale z powodu RUCHU
tym ze nie pojedziemy do zabrza nie olejemy gornika,tylko swoj klub i swoich pilkarzy!!!!!
dla mnie zaboli tez nie ma,ale 8 marca bedzie grac klub ktory kocham!!klub ktoremu kibicuje od lat!!!!i szczerze ci powiem ze wala mnie te zabole,co beda robic,jak siezaprezentuja,dla mnie ich nie ma!!!!ale jest Ruch i ten Ruch gra 8 marca mecz ligowy!!!i dla mnie niewazne jest to czy graja z jakimis wsiokami z wronek czy ostrowca,czy graja z zabolami!!!
dla mnie sie liczy tylko to ze Ruch gra!!!!!!a propotakie pytanie?czy jak za rok bedziemy grac u siebie z zabolami,to tez nie pojdziemy na ten mecz???
ja to decyzje uszanuje,ale wydaje mi sie ze mimo wszytsko powinnismy pojechac!!!nie z powodu zabrza,ale z powodu RUCHU
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgadzam sie z radzionem i mikoruchem, jedziemy tam dla Ruchu a nie górnika. To ze gornik dla nas nie istnieje jesli tam nie pojedziemy sprowadzi sie do tego ze w tym dniu bedzie to wygladało ze Ruch dla nas nie istnieje. A zaboli zawsze mozemy niewpuscic do siebie. Jeszcze jedno , jesli niepojedziemy tam w 1 grupie to znajdzie sie pełno osób co wybierze sie incognito mniejszymi lub wiekszymi grupami i napewno zabole beda chcieli takich wylapac, wiec poco narażac naszych na niepotrzebny wp***dol.
radzi R onkow
radzi R onkow
Nie przyjeżdżajcie!!!
Poza Ruchem każda Polska ekipa dalej traktuje Żaboli jak równych sobie tym bardziej, że nie ma powodów dla których miałoby być inaczej. Biedny Rajmund zginął od własnej broni i to wie każdy. Tylko wielce pokrzywdzeni Niebiescy nie potrafią tego skumać
. Zresztą każda ekipa miała co najmniej jeden wyjazd z ciężkim sprzętem więc należałoby przekląć wszystkich bez wyjątku. Poza tym to lepiej, że Was nie będzie bo dla Żaboli niegodnymi są ci, którzy mają swastykę w sercu Wy chorzowsko-hitlerowskie szuje... 

- Patton
- Kontakt:
Palancie - a kto wam ku*** stadion postawil frajerze jeden? Tak CI Hitlerowcy.... a rozkwit waszego zasranego zabrza kiedy byl? Pseudointeligencie... A co Do Rajmunda - to zamknij ten zabski ryj, bo ku*** takich jak ty to powinno sie na bocznice kolejowa... Kasujcie takie posty Viro, KK i Schlesien!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...