RUCH Chorzów TV

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy uważasz że powstanie kanału TV Ruch Chorzów byłoby dobrym pomysłem... ??

TAK
157
93%
NIE
11
7%

Liczba głosów: 168

Wiadomość
Autor
los_madeyos

ehhhh

#16 Post autor: los_madeyos » 8 wrz 2006, o 15:35

Wiem ze optymistą być trzeba, ale ludzie bez przesady...z motyką na słońce sie porywacie. My narazie jestesmy TYLKO drugoligowcem, a przeciez chyba cala Polska by sie smiala jakbysmy pokazywali reportaze o Wilimowskim czy szpile sprzed 10 lot. To by bylo tak jak ciagle wielbienie "Słynnego meczu na Wembley". A reprezentacja od paru lat sie stacza...
Poza tym w klubie maszty oświetleniowe rdzewieją :!: , nie ma kto pomalowac plotow :!: , stadion powoli sie sypie :!: a wy TV chcecie???Ludzie!!!Pyjter, Lech sie może otworzyc. Ale popatrz na ich stadion i na nasz. Popatrz na ich roczny budżet i popatrz na nasz. Popatrz na ich sponsorów i na naszych. I to powinno starczyc za wszystkie wyjaśnienia... :wink: :shock: :o :)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: jajo » 8 wrz 2006, o 16:04

raczej to by byla zazdrosc niz wysmiewanie, bo material by sie znalazl ,tak ze zaciekawilby kibica RUCHU
tylko w tej chwili to jest NIEREALNE
i chyba jeszcze dsoc szybko nie bedzie
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

evn
Kontakt:

#18 Post autor: evn » 8 wrz 2006, o 16:07

kto doł NIE to zaroz go wysmieja hahah
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

DuLoK

#19 Post autor: DuLoK » 8 wrz 2006, o 16:33

W tyj chwili moze to je nierealne ,ale jak by my sie juz za to chycili to moze za rok czy dwa nierealne zmienilo by sie w realne !!!!!
PozdRawiam !

Johnny Walker
Kontakt:

#20 Post autor: Johnny Walker » 8 wrz 2006, o 16:44

zrob TV to dostaniesz op***dol ze robisz konkurencje niebieskie stacji :roll:

pomysl trudny do zrealizowania ale nie nierealny
14

Buger

#21 Post autor: Buger » 8 wrz 2006, o 18:11

JJa, wszystko fajnie, pogodac sie mozna ino kto by to ogladol?? Jak by to ogladol caly chorzó to i tak by sie nie kalało, nierealny pomysl nawet jak wlezymy do 1 ligi, nie ebdzie tak nidgy! Jo sie zasem lubia poogladaC Arsenal TV, ale co tu porownywac Arsenal do ruchu:P

Dziesiej zech sie znerwowol bo wmojej budzie jest kupa ludzi z Gieksy...

Johnny Walker
Kontakt:

#22 Post autor: Johnny Walker » 8 wrz 2006, o 18:34

buger23 pisze:JJa, wszystko fajnie, pogodac sie mozna ino kto by to ogladol?? Jak by to ogladol caly chorzó to i tak by sie nie kalało, nierealny pomysl nawet jak wlezymy do 1 ligi, nie ebdzie tak nidgy! Jo sie zasem lubia poogladaC Arsenal TV, ale co tu porownywac Arsenal do ruchu:P

Dziesiej zech sie znerwowol bo wmojej budzie jest kupa ludzi z Gieksy...
A KAJ LAZISZ?
14

Buger

#23 Post autor: Buger » 8 wrz 2006, o 19:05

Ino sie nie smiejta, do slowaka na dąbrowskiego:D. Ide sie na przerwie z dziolchą i slysza jak sie godo dwoch gejksiarzy, normalnie myslołech ze mnie tam poje....:)

Ccha skonczyc buda to zech sie opanowol....

W
Kontakt:

#24 Post autor: W » 8 wrz 2006, o 20:03

Gdyby sie udalo stworzyc taka TV Ruchu bylo by wspaniale :!: ;) ciekawe swoja droga jakie audycje by byly :)

Stary kibic

#25 Post autor: Stary kibic » 8 wrz 2006, o 22:22

A moze tak razem z U.M.Chorzow. Stworzyc jako miejska telewizje. Czyli lokalna telewizje. Tematyki na pewna by nie braklo.

kalmar
Kontakt:

#26 Post autor: kalmar » 9 wrz 2006, o 14:01

A może zawiązać układ z innymi klubami (np. ze śląska) i taką wspólną TV. Może to dziwnie zabrzmi ale np. Ruch, Górnik, GKS, Polonia, Odra. Mniejwiecej byłby zasięg na cały Śląsk. Większa oglądalność wiecej kasy za reklame i kupa materiału do zamieszczania, o oprócz tego Śląską lige juniorów by szło wciść (kery fater by sie niepooglądoł jak synek jego gro w bal). Zawiązać współprace z TVP3 (moze by kiedys wydali swoja platforma ;) I w Sieciach TV kablowych (ŚTK, UPC) za 5 zł na miesiac. A jak by sie udało wejsc na platformy C+,polsat,tvn to by i za granicą pooglądali za 5 euro na miech. Na śląsku mieszka kilka milionów ludzi jak by Tv się rozpowszechniła to i fajna kasa była by z reklamy. co sądzicie?? pozdrawiam

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#27 Post autor: wolfik » 9 wrz 2006, o 14:06

kalmar pisze:A może zawiązać układ z innymi klubami (np. ze śląska) i taką wspólną TV. Może to dziwnie zabrzmi ale np. Ruch, Górnik, GKS, Polonia, Odra. Mniejwiecej byłby zasięg na cały Śląsk. Większa oglądalność wiecej kasy za reklame i kupa materiału do zamieszczania, o oprócz tego Śląską lige juniorów by szło wciść (kery fater by sie niepooglądoł jak synek jego gro w bal). Zawiązać współprace z TVP3 (moze by kiedys wydali swoja platforma ;) I w Sieciach TV kablowych (ŚTK, UPC) za 5 zł na miesiac. A jak by sie udało wejsc na platformy C+,polsat,tvn to by i za granicą pooglądali za 5 euro na miech. Na śląsku mieszka kilka milionów ludzi jak by Tv się rozpowszechniła to i fajna kasa była by z reklamy. co sądzicie?? pozdrawiam
Dokladnie ja bym napisal wiecej, nie tyylko pilka nozna, ale halowa, reczna, hokej na Górnym Śląsku i wejsc w uklad z jakas siecia kablowa i mozna sprobowac zrobic jakis sportowy program. Mamy sporo mlodych zdolnych ludzi na Śląsku co pokazuje comtv.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

teo

#28 Post autor: teo » 9 wrz 2006, o 16:50

Zgadzam się że TV Ruch to melodia przyszłości.Aby taki interes rozkręcić trzeba mieć dzianego sponsora i duże zaplecze.Dlatego odłóżmy to na razie między książki i zbierajmy materiały które za jakiś czas ukazały by się w Telewizji poświęconej klubowi z Cichej 6.

los_madeyos

TVP3

#29 Post autor: los_madeyos » 9 wrz 2006, o 17:44

Myśle, że można by zawrzeć układ z TVP3 (wiecej o Ruchu w paśmie nie tylko regionalnym, ale i ogólnopolskim), ale z teo co mi wiadomo publiczna chce zrobić całodobowy kanał informatyczny (na wzór TVN24), który miałby zastąpić własnie telewizje regionalne...niedawno mi sie o uszy obiło. Chyba w Wyborczej czy gdzieś... :roll:

Zablokowany