PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
slavbe

Derby !!

#16 Post autor: slavbe » 4 wrz 2006, o 09:24

Serdecznie zapraszam na mecz do Gliwic, mam nadzieje, że atmosfera będzie rewelacyjna a mecz jeszcze lepszy.
Zapraszamy Was !!
A kto będzie lepszy to pokaże boisko!!
Ponieważ obie ekipy w tym sezonie maja dobre składy zapowiada się na SZLAGIER kolejki.
Slav

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: jalboss » 4 wrz 2006, o 09:26

Mecz będzie ciężki, ale po takich spotkaniach widać serce i hart drużyny.

Mam nadzieję, że obrona Ruchu nie będzie juz grała w tym "eksperymentalnym" składzie.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#18 Post autor: Simone » 4 wrz 2006, o 09:42

obrona Ruchu w eksperymentalnym skladzie ?

bo niby nie gral Klaczka ktory zawalil mecz z Sosonowcem przez dziecinny blad ?

Obrona gra ogolnie slabo ostatnio i nie dziwie sie ze Marek cos zmienia

Mecz bardzo ciezki i w obecnej formie na 1 pkt nikt trzezwo myslacy narzekac nie powinien

Piast dodatkowo bedzie chcial sie zrewanzowac za 5:0 na Cichej i 4:2 w sparingu bo sklad jest tam stabilny

Jak zawsze jednak walczymy do konca o pelna pule !

arcio
Kontakt:

#19 Post autor: arcio » 4 wrz 2006, o 09:44

chcieć to wszyscy chyba chcą aby tam wygrać - jak będzie faktycznie to boisko zweryfikuje
musimy poprawić skuteczność - to nasza bolączka
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: KOSTA » 4 wrz 2006, o 09:47

niych nom dajom jedna strona na tyj arenie bo zas bydymy jak sledzie w biksie...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Krzysiek-Piast

#21 Post autor: Krzysiek-Piast » 4 wrz 2006, o 09:51

nasza klatka jest troszke powiekszona ... 400 szala powinno wejsc bez problemu ... zapraszamy do gliwic :)

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#22 Post autor: cisiu » 4 wrz 2006, o 10:07

Krzysiek-Piast pisze:nasza klatka jest troszke powiekszona ... 400 szala powinno wejsc bez problemu ... zapraszamy do gliwic :)

ohohoh a może 450??? :evil: :evil:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#23 Post autor: 19r20 » 4 wrz 2006, o 10:23

ja widziałem tą "nowa" klatke i 300 os wejdzie zalezy ile nam dają biletów bo pamiętamy jak się to skończyło kilka lat temu co my nie weszli
zagramy na wyjeździe wreszcie ambitnie czy dalej lecimy w ch***? oto jest pytanie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
KikoMaćki
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: KikoMaćki » 4 wrz 2006, o 10:26

Byłech właśnie na forum Piasta i maja temat jakie kluby lubiecie oprócz Odry Opole i jak zech wyliczoł to ok. 30% lubi Ruch :)

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#25 Post autor: art82 » 4 wrz 2006, o 10:42

Ostatnio żech prawidłowo wytypowoł wynik z KSZO 8) oczywiście się nie chwaląc 8) ale na razie nie podejmuja się prób wypowiedzi jaki będzie wynik ;) a co do spraw kibicowskich i wyjazd na ten mecz to jako że tych biletów jest dla nas smiesznie mało, a chętnych duzo dużo więcej! to może zróbmy tak jak swego czasu robili kibice Kolejorza na Amice ?? po prostu zajmować sektory dla gospodarzy, inaczej tego nie widze. pozdrawiam, do zobaczenia na szpilu <mam nadzieje>.
ps. ewentualnie niech ten szpil zorganizują na jakims większym stadionie :roll: co by kazdy chętny wlozł.
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2006, o 10:45 przez art82, łącznie zmieniany 1 raz.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

cototorca?

#26 Post autor: cototorca? » 4 wrz 2006, o 10:44

wbijomy do nich do młyna :lol: ... a co do meczu to mom nadzieja z pilkarze w koncu zrozumieją ze nom zalezy na derbach i wygrają ten mecz!....

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#27 Post autor: art82 » 4 wrz 2006, o 10:49

cototorca? pisze:wbijomy do nich do młyna :lol: ... a co do meczu to mom nadzieja z pilkarze w koncu zrozumieją ze nom zalezy na derbach i wygrają ten mecz!....
mosz racja. Cos Naszym piłkarza nigdy nie idzie w derbach, jezeli chodzi o mecze wyjazdowe :cry: z małymi wyjątkami (pojedyncze zwyciestwa w Zabrzu,Katowicach) to jednak większość konczy sie porażkami, albo ewentualnie remis...(czasem klęski jak np. w Jaworznie :? ). Zastanawio mnie skad to sie bierze? Mogliby choć raz wygrać w derbach (akurat z derbow to te z Piastem sa chyba w małym tego słowa znaczeniu, ale zawsze to Gliwice a nie np Gorzyce 8) wiec mimo wszystko małe derby//
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#28 Post autor: Scypion » 4 wrz 2006, o 11:07

art82 pisze:
cototorca? pisze:wbijomy do nich do młyna :lol: ... a co do meczu to mom nadzieja z pilkarze w koncu zrozumieją ze nom zalezy na derbach i wygrają ten mecz!....
mosz racja. Cos Naszym piłkarza nigdy nie idzie w derbach, jezeli chodzi o mecze wyjazdowe :cry: z małymi wyjątkami (pojedyncze zwyciestwa w Zabrzu,Katowicach) to jednak większość konczy sie porażkami, albo ewentualnie remis...(czasem klęski jak np. w Jaworznie :? ). Zastanawio mnie skad to sie bierze? Mogliby choć raz wygrać w derbach (akurat z derbow to te z Piastem sa chyba w małym tego słowa znaczeniu, ale zawsze to Gliwice a nie np Gorzyce 8) wiec mimo wszystko małe derby//
jak szpil w Jaworznie to som derby... :?:

marcell

#29 Post autor: marcell » 4 wrz 2006, o 11:16

to jak w końcu? bo nie wiem czy się wybierać...
żebym nie musiał później wracać 200 kilometrów spowrotem, bo nie wejdę :roll: chętnie bym przyjechał na piasta w piątek jak będzie, a w sobotę do płocka :)

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#30 Post autor: art82 » 4 wrz 2006, o 11:29

Scypion pisze:
art82 pisze:
jak szpil w Jaworznie to som derby... :?:
cosik mi sie tak napisało :roll: :oops:
Zmieniam to na pojęcie : jeden z bliższych wyjazdów ale nie derby ;)

Zablokowany