Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: kibol-siem-ce » 26 cze 2006, o 19:04

MARIUSZ ŚRUTWA K.S. RUCH !!! Jak bizak zostanie to to jest totalne nieporozumienie.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: MkF » 26 cze 2006, o 19:04

kompletne nie porozumienie...Bizak zostaje ku*** chyab mnei zaroz po***rdoli :twisted: :twisted: :twisted:

prezes22

#18 Post autor: prezes22 » 26 cze 2006, o 19:05

byl ktos wogole z nazwisk znany na treningu?? abo same patyki?

brelok

#19 Post autor: brelok » 26 cze 2006, o 19:05

KK pisze:Rozmowy zakonczono. Trener Marek Wlecialowski podjal decyzje, a na zebraniu udzialowcow zmienic mogl ja tylko wlasciciel klubu Mariusz Klimek, ktory stwierdzil, ze zacytuje: - Obiema rekami podpisuje sie pod decyzjami trenera Wlecialowskiego.
Panu Mariuszow Klimkowi osobiścię gratuluję byczych jaj.

Stary Kibicu.
Zastanów się czy to aby na pewno M. Wleciałowski jest jedyna przyczyną tego, że Mariusz Śrutwa odchodzi w taki a nie inny sposób ? Ja szczerze w to wąptię. Spodziewałby się raczej bicia piany w stylu, teraz nalezy mu się żeby wprowadził Ruch do ekstralasy, teraz zaś nie wypada by kończył bo w końcu przeciez to On (sam w poejdynkę) wprowadził Ruch do ektraklasy, a teraz też nie wypada, bo prziecież 24letni Janoszka musi mieć się od kogo uczyć !
Problem jest w tym, że nie odsunięty zdecydowanie Mariusz nie zdobyłby się samowolnie na pożegnalny mecz, nawet gdyby w przerwie trzeba byłoby podłanczać go pod respirator.

Umarł Król, niech żyje Król. Wieczny jest tylko interes Ruchu (że sobię pozwolę sparafrazować Churchilla).

Pewna wcale nie taka dobra epoka w dziejach klubu chyba dzis się zakończyła. Oby następna była lepsza.

ps. KK podziel sie może szczegółami "nie takiego" rozstania z Tadkiem Bartnikiem ?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 19:09 przez brelok, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#20 Post autor: Simone » 26 cze 2006, o 19:05

nie bede ocenial , czas pokaze

Oczekuje w kazdym razie zakontraktowanie jakiegos dobrego napadziora i pozegnanie Krzysia

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#21 Post autor: Blaszany » 26 cze 2006, o 19:06

już widza tyn awans.... wleciał = janas?

gregor
Kontakt:

#22 Post autor: gregor » 26 cze 2006, o 19:11

jo by to zrozumioł jak by Śrótwa i Bizak wylecieli bo jak to napisali Mario nie daje perspektyw że wydoli w przygotowaniach a Bizak daje?? paranoja wy***ać kogoś kto groł a zostawić kogoś kto już 2 sezony nie zagroł nic :( Bydzie awans jak tak dali pudzie
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Mirek » 26 cze 2006, o 19:12

O ile to będzie fakt to mnie te decyzje "śmierdzą janasem". A jak wyszło janasowi wszyscy widzieli. Jedno w tym jest pewne, że jak Mariusz odejdzie to wtedy jego przeciwnicy na jesień i tak wyjdą na swoje. Bo jak drużyna będzie grała dobrze to powiedzą : widzicie i bez niego idzie , a jak będą grać padlinę to będzie wina Mariusza, bo z pewnością będzie w tym maczał palce.
Maiusz wg Wleciałowskiego nie podoła trudom, to jak w tym kontekście widzieć pozostanie Bizackiego? On jest niewiele chudszy od obecnego jeszcze kierownika drużyny ( z calym szacunkiem dla kierownika :) )

brelok

#24 Post autor: brelok » 26 cze 2006, o 19:12

Blaszany pisze:już widza tyn awans.... wleciał = janas?
Tak ! Fornalak wróć ! czeka Ruch !
Znów chcemy dostawać z byle ogórkami byle by tylko Mariusz grał, a kto gra lepiej od Mariusza tego oddać do Gieksy

riquelme
Kontakt:

#25 Post autor: riquelme » 26 cze 2006, o 19:14

Faktem jest ze z Mariuszem w ataku byloby ciezko awansowac. Z calym szacunkiem ale to juz nie te lata i umiejetnosci. Miki nie strzeli przeca 30 torow w sezonie. Potrzeba wzmocnien w ataku i tyle. Mariusz SRUTWA K.S. RUCH!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: heli » 26 cze 2006, o 19:14

Dla mnie to jest dziwne, swoje zdanie już żec o tym pisoł, no ale zoboczymy jakie będą wyniki i jaka gra. Ale jak Krzysiu mo zastąpić w pierwszej 11 Śrutwy to jo tego nie widza. Wogóle ciekawią mnie opinie tych co to godali durś, że Bizacki gro tylko dlatego, że Śrutwa rządzi szatnią, a teraz prosze, to może jest odwrotnie skoro sie taką decyzje podejmuje. Wleciała z takiej decyzje mogą obronić tylko wyniki. Zoboczymy jak będzie, ale nie rozumia po co pi***olić coś co tak dobrze funkcjonowało w tej rundzie.

pół żartem pół serio teraz Śrutwa na viceprezesa i Wleciał out, bo w końcu tak jak trener może sobie wybrać piłkarzy tak prezesi trenera :]
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

prezes22

#27 Post autor: prezes22 » 26 cze 2006, o 19:16

i bych sie cieszyl jakby tak sie stalo:)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: grzej » 26 cze 2006, o 19:16

Koniec tematu

Mario dziękujemy!!! Za wszystko!!!

Kierownikowi drużyny i masażyście również wielkie dzięki!!!

brelok

#29 Post autor: brelok » 26 cze 2006, o 19:18

prezes22 pisze:i bych sie cieszyl jakby tak sie stalo:)
cóż, "prezesie" ale nie każdy lubi co rok oglądać baraże ze Zniczem, albo "sukcesy" pucharowe z Drwęcą.
Może przypomnij mi kto wtedy był trenerem, a kto "czołowym" napastnikeim ?

Elmer
Kontakt:

#30 Post autor: Elmer » 26 cze 2006, o 19:19

Wleciałowski "odrodził" Śrutwę zimą i Wleciałowski zadecydował, że czas Mariusza w zespole, który on prowadzi dobiegł końca. Pewna legenda się zakończyła i nalezy się z tym pogodzić. Można to było zrobić zimą, ale zrobiono latem. Każdy będzie miał na ten temat swoje zdanie. Nikt z piszących tutaj na forum nie wie co działo się w szatni (poza tym co było widać na comtv). Mariusz zawsze słynął z kontrowersyjnych wypowiedzi. I to moim zdaniem zadecydowało. Nie rozumiem tylko dlaczego Bizacki zostaje?
Mówiąc krótko: coś co kiedyś musiało się skończyć skończyło się dzisiaj. Za wszystkie gole, bramki i serce oddane za Ruch Mariuszowi należą się ogromne podziękowania i szacunek.
Powtarzam to co pisałem przed rundą wiosenną: trenerom Ruchu należy zaufać.
Co do kierownika drużyny to wiem, że Wleciałowski nie był z niego zadowolony. A że nowy kierownik przyszedł z Zabrza? Wybrał lepszy i bardziej perspektywiczny klub. A poza tym Wleciałowski już z nim współpracował i wie czego może od niego oczekiwać.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Zablokowany