Ilu jest u nas naprawde NIEBIESKICH SERCEM zawodników ?
-
- Kontakt:
Gudrun witam,dzieki za buzke,odemnie buziaczek,a co do Jacka Bednarza uwazam dalej,ze swa gra i zaangazowaniem w gre,oraz swoja postawa i na boisku i poza nim mógłby nauczyc wielu grajków takiej postawy.Tak,ze mysle iz nie przesadziłem z nim :lol: Pozdrawiam Dortmund i okolice bo gdzies tam mam rodzine tez
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gwiazdy RUCHU !!!
Ja jako że jestem kibicem trochę starszego pokolenia dodałbym
następujących zawodników:
BRONEK BULA - taki rozgrywający to coś wspaniałego,
PIOTR CZAJA - bramkarz od którego MATUSZEK mimo swej
niewątpliwej klasy jeszcze dużo by się nauczuł,
ZYGMUNT MASZCZYK - etatowy zawodnik w kadrze GÓRSKIEGO
ambicja jakiej żaden obecny zawodnik
RUCHU nie posiada,
JOACHIM MARKS - mimo iż przyszedl do nas z Warszawy z Gwardii
to tyle ile on zostawił zdrowia i serca na
CICHEJ !!! A JAKIE STRZELAŁ BRAMKI!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH
następujących zawodników:
BRONEK BULA - taki rozgrywający to coś wspaniałego,
PIOTR CZAJA - bramkarz od którego MATUSZEK mimo swej
niewątpliwej klasy jeszcze dużo by się nauczuł,
ZYGMUNT MASZCZYK - etatowy zawodnik w kadrze GÓRSKIEGO
ambicja jakiej żaden obecny zawodnik
RUCHU nie posiada,
JOACHIM MARKS - mimo iż przyszedl do nas z Warszawy z Gwardii
to tyle ile on zostawił zdrowia i serca na
CICHEJ !!! A JAKIE STRZELAŁ BRAMKI!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH
-
- Kontakt:
Anonymous pisze:Ja bym jeszcze dodal PIOTRKA LECHA w koncu był naszym mocnym punktem w drużynie i KRYSTIANA WALOTA najlepszy obronca jaki miał nasz klub,a pozatem miał dobre uderzenie raz nawet bramke strzelił prawie z polowy boiska. 8)
Walot byl solidnym i walecznym obronca, gral czesto brutalnie i czasami po chamsku. Nazwanie go najlepszym obronca klubu to obraza dla - zeby dlugo nie szukac , to tez na ta sama litere - J. Wyrobka.
A jak by mial niebieskie serce to by nie zakladal tzw. " spoldzielni " i Ruch by nie spadl do 2 ligi...
dodalbym Wyrobka oraz Gesiora w ktorych ta krew plynie z pokolenia na pokolenie.
-
- Kontakt:
Generalnie zgadzam sie z przedmowcami.
Mam tylko jedno zastrzezenie-Lech. On wielokrotnie dawal do zrozumienia, ze istnieje dla niego tylko ten klub, gdzie dostaje kase. Ilu jest takich pilkarzy, ktorzy bez emocji, z zimna krwia potrafili przejsc z Ruchu do Gieksy, a potem do Gornika? Na pewno nie jest to wzor do nasladowania. Uciekal, jakt tylko jego pozycja w skladzie byla zagrozona
Mam tylko jedno zastrzezenie-Lech. On wielokrotnie dawal do zrozumienia, ze istnieje dla niego tylko ten klub, gdzie dostaje kase. Ilu jest takich pilkarzy, ktorzy bez emocji, z zimna krwia potrafili przejsc z Ruchu do Gieksy, a potem do Gornika? Na pewno nie jest to wzor do nasladowania. Uciekal, jakt tylko jego pozycja w skladzie byla zagrozona
Cześc NIEBIESCY!!!!!!!!!!Za niecałą godzinę WALENNNNNNTYNNNNKI!!!!!A więc przesyłam wszystkim KIBICOM NIEBIESKICH, tym młodszym, i tym starszym gorąąąące
całusy ze śląskiego miasta (a nie z Dortmundu, kibicuję tylko pszczółkom. A co do Jacka Bednarza, to zgadzam się z opinią Gerhata. Bo coś mi si wydaje, że dla tego pana Ruch nic nie znaczył. Jeszcze raz BUZIACZKI CHŁOPACZKI!!!!!!!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: