PISZEMY SPIEWNIK
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale to jest super mysle ze to byla mysl przewodnia kibicow dawniej ta piesn na swoisty klimat akurat ja sobie przypomnialem wiec szybko pisze
Wczoraj obiecalas mi na pewno ze trzy punkty dzisiej beda wiec my ufamy ci nasza nasza wiara nie zachwiana bo jest w tobie zakochana swoich kibicow masz chej chej RUCH CHORZOW ukochana ma druzyno wygrala bys ten mecz ten warzny mecz.
jak ktos z was pamieta ten numer to niech go sobie zanuci w melodi w ktorej on leci to jest cos nie samowitego
Wczoraj obiecalas mi na pewno ze trzy punkty dzisiej beda wiec my ufamy ci nasza nasza wiara nie zachwiana bo jest w tobie zakochana swoich kibicow masz chej chej RUCH CHORZOW ukochana ma druzyno wygrala bys ten mecz ten warzny mecz.
jak ktos z was pamieta ten numer to niech go sobie zanuci w melodi w ktorej on leci to jest cos nie samowitego
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
O super takie coś jak napisał HB. Jestem młody i nie znam przśpiewek np. z lat osiemdziesiątych, a myślę ,że część uzytkowników forum także i fajnie by było gdyby starsi kibice takowe powpisywali. Bo to co się teraz śpiewa na Cichej dobrze wiemy, bo tam, chodzimy. A i ty Kriszo dziadkiem z laska nie jesteś, więc ciebie starsze przyspiewki z historycznego punktu widzenia też chyba zainteresują.
- radzion
- Kontakt:
to co napisal DJ Maciar jest dobre ale mi sie tez podoba to
14 mistrzow dotad zdobylas, druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana
w tym roku znowu mistrza zdobedziesz druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana
oby tak bylo:)
14 mistrzow dotad zdobylas, druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana
w tym roku znowu mistrza zdobedziesz druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana

oby tak bylo:)
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stare dobre czasy ale co do niektorych przyspiewek to by nie byl wstyd wrocic teraz nie mom kontaktu z Dziura bo lon napewno terz nie jedna ta piesn pamieto moze by mu ktos przypomniol jak to sie spiewalo kiedys a i mlodzi kibice RUCHu by sie nauczyli historii spiewanej CHORZOWSKIEGO RUCHU
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="DjMaciar"]Moja jedyna milosc to Niebiessssssssssccccccccyyyyyy,
jak to spiewaja na stadjonie ( oj dawno juz tego nie slyszalem ) to mam gesia skorke i lzy w oczach a na imprezach jak juz jestem nawalony to jest moj najwiekszy szlagier :lol: i rozne byly finaly :lol:
jak to spiewaja na stadjonie ( oj dawno juz tego nie slyszalem ) to mam gesia skorke i lzy w oczach a na imprezach jak juz jestem nawalony to jest moj najwiekszy szlagier :lol: i rozne byly finaly :lol:
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY
NIEBIESCY