PISZEMY SPIEWNIK

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#16 Post autor: radzion » 11 sty 2003, o 21:14

CZY MNIE KOCHASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZLE!!!!

POZDRO

DjMaciar
Kontakt:

#17 Post autor: DjMaciar » 12 sty 2003, o 06:34

BO w chorzowie fajnie jest mozna halba obali opendzlowac jakis sklep komisariat podpalic dzielnicowy to jest .uj mozna mu napier.olic bo co moze co moze kibic RUCHu taki jak ja albo ty
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

DjMaciar
Kontakt:

#18 Post autor: DjMaciar » 12 sty 2003, o 06:43

ale to jest super mysle ze to byla mysl przewodnia kibicow dawniej ta piesn na swoisty klimat akurat ja sobie przypomnialem wiec szybko pisze

Wczoraj obiecalas mi na pewno ze trzy punkty dzisiej beda wiec my ufamy ci nasza nasza wiara nie zachwiana bo jest w tobie zakochana swoich kibicow masz chej chej RUCH CHORZOW ukochana ma druzyno wygrala bys ten mecz ten warzny mecz.

jak ktos z was pamieta ten numer to niech go sobie zanuci w melodi w ktorej on leci to jest cos nie samowitego

Gość

#19 Post autor: Gość » 12 sty 2003, o 08:48

O super takie coś jak napisał HB. Jestem młody i nie znam przśpiewek np. z lat osiemdziesiątych, a myślę ,że część uzytkowników forum także i fajnie by było gdyby starsi kibice takowe powpisywali. Bo to co się teraz śpiewa na Cichej dobrze wiemy, bo tam, chodzimy. A i ty Kriszo dziadkiem z laska nie jesteś, więc ciebie starsze przyspiewki z historycznego punktu widzenia też chyba zainteresują.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#20 Post autor: radzion » 12 sty 2003, o 09:41

to co napisal DJ Maciar jest dobre ale mi sie tez podoba to

14 mistrzow dotad zdobylas, druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana

w tym roku znowu mistrza zdobedziesz druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana,druzyno nasza kochana CHORZOWSKIM RUCHEM zwana :D :D :D
oby tak bylo:)

ADI

#21 Post autor: ADI » 12 sty 2003, o 11:03

"W pociągach jest tłok,
W tramwajach jest tłok,
Kibice na Chorzów jadą,
Posłuchaj mnie Ty,
Zaśpiewam ja Ci,
Piosenkę o ukochanej,
Ajajaj DO BOJU NIEBIESKO-BIALI !!!
Dwie bramki Gorawski,
Dwie bramki Malinowski,
I RUCH JEST ZNÓW MISTRZEM Polski
!!!!"

POZDRO.

HBSiwy
Kontakt:

#22 Post autor: HBSiwy » 12 sty 2003, o 11:47

TAK TAK MACIAR PAMIETOM TA PRZISPIEWKA BOLA SUPER, ALE TERAZ NASI KIBICE TAKIEGO CZEGOS NIE SPIEWAJA A SZKODA BO JAK SIE PRZIPOMNA TO AZ MIE GESIO SKORKA LOBLAZI PO CIELE.

POZDRAWIAM .

VFLTHOMY BOCHUMsp

#23 Post autor: VFLTHOMY BOCHUMsp » 12 sty 2003, o 12:27

BOLO ICH 6 POTYM 12 I ZALOZYLI KLUB PEDERASTOW KLUB SIE ROZSZERZA KLUB SIE ROZRASTA CO DRUGI Z ZABRZA TO PEDERASTA!!! :lol: pi***ole OPOLE LUDZKICH WIDZEWIAKOW pi***ole ZAGLYMBIE I ZABSKICH CWANIAKOW :lol: COJA WIDZE CO SIE DZIEJE DZISIOJ LEGIA NIYISTNIEJE :lol: POZDROWIYNIA DO NIEBIESKICH!!!

VFLTHOMY BOCHUM

#24 Post autor: VFLTHOMY BOCHUM » 12 sty 2003, o 12:34

CZE JA MACIAR TO BYLI CZASY CO PAMIYNTOSZ JAK TYN CORNY Z LOGEWNIK SIE ZAWSZE TROCHA SPOZNIOL NA SZPIL A POTYM JAKI SZTIMONG LON ROBIOL I KOZDY SPIYWOL BEZ WYJONTKU BO JAK NIY TO BULY. TO BYLI SPIYWKI CO . POZDROWIYNIA DO NIEBIESKICH!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#25 Post autor: radzion » 12 sty 2003, o 15:19

VFLTHOMY BOCHUM pisze:...TYN CORNY Z LOGEWNIK !
kto z logiewnik????????????????????

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#26 Post autor: radzion » 12 sty 2003, o 15:20

VFLTHOMY BOCHUM pisze:...TYN CORNY Z LOGEWNIK !
kto z logiewnik????????????????????

VFLTHOMY BOCHUM

#27 Post autor: VFLTHOMY BOCHUM » 12 sty 2003, o 15:29

CZE, NIYWIYM JAK MU BOLO ABO JAK MU GODALI TAKI WYSOKI SZCZUPLY Z 80 LOT I LON ZAWSZE TON NA CICHY NADOWOL SUPER GOSCIU BOL ALE TO JUZ KUPA LOT NAZOT. POZDROWIYNIA DO NIEBIESKICH!!!

DjMaciar
Kontakt:

#28 Post autor: DjMaciar » 12 sty 2003, o 16:13

stare dobre czasy ale co do niektorych przyspiewek to by nie byl wstyd wrocic teraz nie mom kontaktu z Dziura bo lon napewno terz nie jedna ta piesn pamieto moze by mu ktos przypomniol jak to sie spiewalo kiedys a i mlodzi kibice RUCHu by sie nauczyli historii spiewanej CHORZOWSKIEGO RUCHU

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#29 Post autor: m-p » 12 sty 2003, o 20:01

A to pamiętacie?
"szli mróweczki przez zielany las
i śpiewali cichutenko tak;
do boju do boju do boju niebiescy!

deniss
Kontakt:

#30 Post autor: deniss » 13 sty 2003, o 06:10

[quote="DjMaciar"]Moja jedyna milosc to Niebiessssssssssccccccccyyyyyy,

jak to spiewaja na stadjonie ( oj dawno juz tego nie slyszalem ) to mam gesia skorke i lzy w oczach a na imprezach jak juz jestem nawalony to jest moj najwiekszy szlagier :lol: i rozne byly finaly :lol:
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

ODPOWIEDZ