Obowiązkowe logowanie!
-
- Kontakt:
TO NIE OD BARTA capi na osiedlu niekiedy, to tylko wali jak okno otwierasz i wietrzysz ten swoj chlew przy okazji ziewajac dyfi ci z japy ale to normalne ostatnio chyba na ul.brzozowej przechodziles bo mojej babce kot zdech a weterynaz uznal ze to chynnik smrodu gieksiarza az strach pomyslec co sie dzieje w twojej sieni grzybica na scianach chyba sama pita po osiedlu ty osleGieKSa pisze:te bart na jakiej ulicy mieszkasz a tak pozatym to mi się wydawało że w Bogucicach nima żadnych smrodów a to od ciebie tak dupcy na całe osiedle niekiedy:D
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem za wolnościa słowa w necie, niech każdy pisze to co chce i gdzie chce. A jak komuś przeszkadzają posty innobarwnych to niech ich nie czyta i nie odpowiada. To najwieksza zaleta tego forum że kazdy może wejść i napisać co mu leży, a wypowiedzi tych "innych" dodaja pewnego kolorytu a i im czasami zdarzają się sensowne wypowiedzi.
Moja prośba do Kirszo - 0% popracia, nie pchajmy się w zaścianek
Moja prośba do Kirszo - 0% popracia, nie pchajmy się w zaścianek
-
- Kontakt:
Tak wiec glosy sa mocno podzielone
Ja mysle ze jesli bede mial czas i pomoc z strony pozostalych moderatorow forum bedzie czyste
A obowiazkowanie logowanie moze zniechecic nowych uzytkownikow, ktorzy moga sie nie polapac z obsludze od tak...
Ale umowmy sie ze do pierwszego wiekszego incydentu z GOSCIAMI forum pozostanie tak jak jest...
A jesli jakis incydent sie zdarzy to zmienimy najwyzej
Ja mysle ze jesli bede mial czas i pomoc z strony pozostalych moderatorow forum bedzie czyste
A obowiazkowanie logowanie moze zniechecic nowych uzytkownikow, ktorzy moga sie nie polapac z obsludze od tak...
Ale umowmy sie ze do pierwszego wiekszego incydentu z GOSCIAMI forum pozostanie tak jak jest...
A jesli jakis incydent sie zdarzy to zmienimy najwyzej