Pilkarskie swieto w srodku zimy - Warzycha w Chorzowie!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to ja sie skupie bardziej na trampkarzach...
Przyszedlem na karne w meczu o piate miejsce... Co ciekawe dla calego turniej to sa zawsze emocje rodzicow. Potem byl mecz Polonii Bytom z jakas mniej znana druzyna, z mniejszego miasta chyba. Wygrała Polonia 1:0 przy duzym szczesciu. Potem mecz Ruchu z Sosnowcem. Naprawde ciekawe widowisko, walka jak na mecz z Sosnowcem przystało
, przepychanki w polu karnym itd. Minimalne zwyciestwo Ruchu. Obie druzyny jednak odstaja wg mnie poziomem od reszty, zwlaszcza Ruch probujacy grac pilka, a nie metoda bij a lec (brawa dla Maricna Molka - trenera). Zawodnicy Ruchu zdobyli tez nagrody indywidualne, najlepszy strzelec oraz najlepszy zawodnik, chlopak z nr11, naprawde jego gra robila wrazenie. Teraz trzeba wierzyc, ze chlopcy beda sie dalej rozwijac i za 6-7 lat juz do pierwszej druzyny beda sie dobijac.
P.S. Allianz z tymi swoimi barwami jakos tak pasuje do nas 8)
Przyszedlem na karne w meczu o piate miejsce... Co ciekawe dla calego turniej to sa zawsze emocje rodzicow. Potem byl mecz Polonii Bytom z jakas mniej znana druzyna, z mniejszego miasta chyba. Wygrała Polonia 1:0 przy duzym szczesciu. Potem mecz Ruchu z Sosnowcem. Naprawde ciekawe widowisko, walka jak na mecz z Sosnowcem przystało

P.S. Allianz z tymi swoimi barwami jakos tak pasuje do nas 8)

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- obronca
- Kontakt:
no mosz racjo, a Markiewicz to chyba pierwszy roz w zyciu w bala grol.Dave82 pisze:Oprócz Ecika i Pepe nikt z tych graczy nie zasługuje na reprezentowanie Takiego Klubu !! Gucio to jednak klasa światowa pozdRo dla Niebieskich
tyn z nr9 tyz bardzo pozytywne wrazenie. Szkoda ino ze malo ludzi bylo.jajo pisze:Zawodnicy Ruchu zdobyli tez nagrody indywidualne, najlepszy strzelec oraz najlepszy zawodnik, chlopak z nr11, naprawde jego gra robila wrazenie.
trocha fotek z imprezy:

dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George
-
- Kontakt:
Do - Obrońca doktryny UE-NIE
Ty chyba byłeś na innej imprezie.
Ecik był widoczny ale tylko z czuprynki,
Pepe strzelał w okno ale Panu Bogu,
akurat Markiewicz jak dla mnie jak zwykle kreatywny piłkarz : jeden strzał tuż obok słupka po długim rogu, drugi strzał w okno po podaniu Balula wyciągnął Kołodziejczyk prawie jak Dudek Szewczence (duże brawa),
a poza tym to nie o to chodziło żeby ktoś grał super a drugi mniej super a trzeci genialnie - pomyliłeś prawdziwy mecz z rozrywką, a o taką dzisiaj chodziło. Mnie się cała młoda drużyna podobała, dużo gry pozycyjnej - to będzie siła Ruchu już niedługo.
Super impreza. Brawo organizatorzy (wszyscy) , brawo B.Kalus.
Ukłon dla Gucia - to wielki mistrz.
Pozdrawiam mimo wszystko.
Ty chyba byłeś na innej imprezie.
Ecik był widoczny ale tylko z czuprynki,
Pepe strzelał w okno ale Panu Bogu,
akurat Markiewicz jak dla mnie jak zwykle kreatywny piłkarz : jeden strzał tuż obok słupka po długim rogu, drugi strzał w okno po podaniu Balula wyciągnął Kołodziejczyk prawie jak Dudek Szewczence (duże brawa),
a poza tym to nie o to chodziło żeby ktoś grał super a drugi mniej super a trzeci genialnie - pomyliłeś prawdziwy mecz z rozrywką, a o taką dzisiaj chodziło. Mnie się cała młoda drużyna podobała, dużo gry pozycyjnej - to będzie siła Ruchu już niedługo.
Super impreza. Brawo organizatorzy (wszyscy) , brawo B.Kalus.
Ukłon dla Gucia - to wielki mistrz.
Pozdrawiam mimo wszystko.
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przecież można było fajnie rozreklamować te spotkanie,mogła być to okazja do zajebistej zabawy na hali!!!Jakby jeszcze troche pomyśleli to za wstęp można było pobierać symboliczne 2 zł a sume zebraną przekazać np. na jakiś dom dziecka na święta!!Takie mecze to jest za***ista reklama dla piłki,za***ista okazja do spotkania kibiców!!No ale niektórzy ludzie myślą innymi kategoriami...A szkoda! pozdRo
do Wodorosta : jeżeli pijesz do mnie to owszem była to rozrywka aczkolwiek przy takiej grze widzi sie czy ktoś sie nadaje żeby grać Ruchu lub nie!!! i nie mówiłem o Pepe czy o Eciku w tym jednym meczy tylko OGÓLNIE !!! a co do Musiała synku wstydź sie bo jo by nie chioł dostać siaty od chopa który jest dużo DUŻO starszy niz jo !! a najlypiej sie i tak prezentowoł GUCIO szkoda że nie może wom pokazać jak sie gro !!! Krzysztof GUCIO Warzycha Kochom Cie już na zawsze tak jak RUCH !!!
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do Wodorosta:
Ja sie tyz zgadzom z Obronca....
najlepsi na boisku Pepe i Janoszka
a Markiewicz ... kryl sie za chlopem, zero kreatywnosci, o odbiorze nie mowie, bo dal sie mijac jak pacholek, oprcz tego kilka razy mog podac na czysta pozycje komusto albo zwlekal albo sie chamil....
dziwi mnie ze on sie nie znalazl na liscie transferowej, chyba ze mu odpowiada gra w rezerwach, bo w 1 druzynie nie chca go widziec, i wnioskow nie wyciogam po jednym czy 2 meczach w ktorych go widzialem, tylko ze sie tak wyraze mialem okazje kilka lat go obserwowac, nie wspomnie juz o jego charakterze na boisku ..
dla mnie ten chop w Ruchu to porazka
Ja sie tyz zgadzom z Obronca....
najlepsi na boisku Pepe i Janoszka
a Markiewicz ... kryl sie za chlopem, zero kreatywnosci, o odbiorze nie mowie, bo dal sie mijac jak pacholek, oprcz tego kilka razy mog podac na czysta pozycje komusto albo zwlekal albo sie chamil....
dziwi mnie ze on sie nie znalazl na liscie transferowej, chyba ze mu odpowiada gra w rezerwach, bo w 1 druzynie nie chca go widziec, i wnioskow nie wyciogam po jednym czy 2 meczach w ktorych go widzialem, tylko ze sie tak wyraze mialem okazje kilka lat go obserwowac, nie wspomnie juz o jego charakterze na boisku ..
dla mnie ten chop w Ruchu to porazka
-
- Kontakt:
Z powodu malyj frekwencji zas nastymny temat na forum,ku*** kto odpowiado w tym klubie za public relation,niy wierza ze tyn turniej z dnia na dziyn organizowali,niy szlo dac plakatow na miescie i zadzwonic do dziennika zachodniego z info?Wodorost-z toba to jest tak jak z nieftorymi kibicami,jedni paczom na szpil a inni przewaznie ci co kaj grali paczom i umia jeszcze ta gra czytac,ciebie sie wydowo ze jak ftos duzo loto to jest super grajek,w pilka gro sie "glowom" i z glowom przedewszystkim
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- SzaRlin
- Kontakt: