Wywiad z Petaszem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
fuhr
Kontakt:

#16 Post autor: fuhr » 25 lis 2005, o 18:07

teraz zaprowadzeniem porzadku w szatnie zajmnei sie Wlecial - i mam nadzieje ze sobie poradzi - nie bedzie zadnych taryf ulgowych dla naszych doswadczonych graszy i tak samo dla mlodych wilkow 8)

chyba musial bym Marek z nimi porozmawaic w cztery oczy - poznac ich racje i rozwiazac ten konflikt....

tylko czy jest realne pogodzenie wody z ogniem :roll:

po malu ida swieta wiec najlepszy czas do zwarcia pokoju...a na wiosne jak beda wyniki o wszystkim zapomnimy - i oby tak bylo
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Slawko » 25 lis 2005, o 18:08

Jak po JEDNYM zlym zagraniu w meczu mozna obwiniac zawodnika jako jedyna przyczyne porazki????
Jak zawodnik moze decydowac kto moze wejsc do szatni a kto nie??? Dlaczego trener nie ma w tym monecie nic do powiedzenia??

W Ruchu juz od dawna jest konfilkt starzy - mlodzi. A sprawa Petasza to tylko potwierdza.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Eagle

#18 Post autor: Eagle » 25 lis 2005, o 18:09

Co do jest za druzyna w keryj jedyn stary wyciepuje modego ze sztani za to ze nie grol a trener stoi i nic nie godo... Petasz zdo mi sie po tym wywiadzie to jest synek co mo poukladane w gowie, som sie przyznaje ze dopiero ogrywo sie w II lidze, a to ze wtos przez niego straciyl miejsce w druzynie to widac golym okiem po skladach wyjsciowych :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: gerhat » 25 lis 2005, o 18:42

Pisałem wczoraj, że co jest prawdą nie dowiemy się nigdy. Zazwyczaj jak to w zyciu prawda leży gdzieś pośrodku. Obeje nie sa święci, różnica jest taka że Petasz przyznaje się do błedów, Śrutwa jakby ich nie widział (mom na myśli publiczne wypowiadzi nt. Petasza, które więcej zrobiły złego niż dobrego).
Jedna z rzeczy która mnie zaciekawiła, a raczej potwierdziła wcześniejsze opinie to scena w szatni po meczu z Polonią. Śrutwa je*** Petasza a trener siedział cicho.
To pokazuje jakiego mieliśmy trenera, miekki jak funt plasteliny. Dobrze że go już nie ma.

Potwierdza to tez Edek Lorens, że niedopuszczalny jest brak reakcji trenera na madialne lincze uprawniane przez zawodników. Od siebie dodam, że Srutwa zarówno w ComTV jak i po Polonii, rozpoczynał ten lincz nie pytany przez dziennikarza, a więc nie odpowiadał na pytanie tylko robił to rozmyślnie.

Cieszy mnie że się podali ręka, mom nadzieja że Petasz nie powtórzy już tych błedów, co do Śrutwy nie mom pewności że on wogóle zdaje sobie z nich sprawa.
Nieważne, najważniejszo osoba w tym klubie i tak zrobi co zechce.

ps
co do "sodóweczki" to Boguś powinien coś wiedzieć na ten temat

ps 2
ciekawa jest też forma mównie o sobie nawzajem, Srutwa mówio o nim Ten Pan, mimo zwrotu wydawałoby się grzecznościowego, jest to sugestywne podkreślenie odmienności i odrzucenia. Tak się nie mówi o członku jakiejś grupy, zespołu tylko o obcym. Wypowiedzi Petasza z kolei nie są tak agresywne. Widac chce być w tej drużynie.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: Ozor » 25 lis 2005, o 18:44

No i wyszło szydło z worka,jesli z tym wyrzuceniem z szatni to prawda to widac jak na dloni kto pociąga za sznurki a kto był tylko marionetką :evil:

blumen

#21 Post autor: blumen » 25 lis 2005, o 19:01

okazało się że fornal to łamaga który nie nadawał się na trenera - JAK W OBECNOŚCI TRENERA JEDEN ZAWODNIK WYRZUCA DRUGIEGO Z SZATNII A trener MORDA W KUBEŁ :oops: to nie było kolezeństwo F/Ś :shock:
MOIM ZDANIEM WOLĘ ABY CO NIEKTÓRZY STARZY ODESZLI A POZOSTAŁ PETASZ :D

Miroslaw
Kontakt:

#22 Post autor: Miroslaw » 25 lis 2005, o 19:01

niestety dali bydzie rzadzil srutwa bo trener z NIEBIESKIEJ RODZINY nic nie zmieni

SODA

#23 Post autor: SODA » 25 lis 2005, o 19:03

ku*** Niybiesko rodzina ...internauci hyhy..Pat pozdro jedyny...........

acha Petasz na boisko

Eagle

#24 Post autor: Eagle » 25 lis 2005, o 19:07

SODA pisze:ku*** Niybiesko rodzina ...internauci hyhy..Pat pozdro jedyny...........

acha Petasz na boisko
ja tys tyz jest "madry" :roll:

EDIT ADMIN: PANOWIE PROSZE O SPOKOJ

SODA

#25 Post autor: SODA » 25 lis 2005, o 19:15

Eagle pisze:
SODA pisze:ku*** Niybiesko rodzina ...internauci hyhy..Pat pozdro jedyny...........

acha Petasz na boisko
ja tys tyz jest "madry" :roll:

EDIT ADMIN: PANOWIE PROSZE O SPOKOJ
a co wiysz wiyncy niz jo ...paranoja

kempes

PETASZ

#26 Post autor: kempes » 25 lis 2005, o 19:24

NIE PASUJE DO EKIPY BO NIE PIJE ALKOCHOLU.PETASZ TRZYMAJ SIĘ .HANYSY Z TOBĄ.

prezes22

#27 Post autor: prezes22 » 25 lis 2005, o 19:41

te ludzie Petasz som powiedziol oficjalnie ze z srutwa juz wszystko jest ok- czyli sa inni ktorzy go nie chca ???????????

obseRwator'90
Kontakt:

#28 Post autor: obseRwator'90 » 25 lis 2005, o 19:52

a co miał powiedzieć...

snajper

#29 Post autor: snajper » 25 lis 2005, o 20:24

jak dlo mnie to Peti powinien zostac a jesli chodzi o tych starsz co maja dalej do niego jakies ale to wydaje mi sie ze chodzi o Bartosa i Bizackiego :evil:

COBRA

#30 Post autor: COBRA » 25 lis 2005, o 20:44

Jak ku*** Srutwa mogl go wy***ac z szatni a pan szanowny Fornal na to nic.Paranoja ,tu serio nigdy niebedzie ok .hu* nie trener tylko kolega i przyjaciel nic wiecej,mam nadzieje ze Wlecial bedzie inny choc napewno zludne.

ODPOWIEDZ