Super Mario - Dziękujemy !!!
-
- Kontakt:
Ja takze dziekuje Mariuszowi za chwile spedzone na stadionie przy ulicy Cichej.Pograj jeszcze rok/dwa i wracaj do Ruchu jako dzialacz a w przyszlosci jako prezes bo masz gadane.
Fajnie by bylo jakby np Gucio byl prezesem a Mario wice.Ech mozebysmy nawet nawiazli wspolprace z Panathinaikosem i gracze nie mieszczacy sie w ich kadrze zasilali by nasz zespol (cos na wzor Olympique Marsylia i Standard Liege)
pozdro
Fajnie by bylo jakby np Gucio byl prezesem a Mario wice.Ech mozebysmy nawet nawiazli wspolprace z Panathinaikosem i gracze nie mieszczacy sie w ich kadrze zasilali by nasz zespol (cos na wzor Olympique Marsylia i Standard Liege)
pozdro
-
- Kontakt:
bylo nie bylo Srutwa to 'Ruch a jak pogra w innym klubie to moze tak jak z krawaciarzami warszawskimi i tak wroci on jest jak bumerang ale nie australijski ino nasz Slaski forma spada wraca i rosnie sprzedaja go wraca gra teraz pujdzie wroci i moze zrobi pozadek ja na niego nawet zdarzalo mi sie nalatywac ale to normalne impuls chwili ale patrzac na caloksztalt to jest ok
tylko jedno mnie dziwi ze nie mozemy go pozegnac jak prawdziwi dzentelmeni tak jak to jest na zachodzie pilkaz odchodzi ostatni mecz gra oprawa te bajery kwiaty aplaus kibicow ktorzy dziekuja w wklad klubu i jest super a tak to co na forum sie wypocimy moze Mariuszowi uda sie poczytac posty i to wszystko bez serpetyn i balonikow tylko z klawiatura to i tak szczescie bo liczna czesc kibicow wcale nie bedzie miala okazji nawet tak go porzegnac oj duzo trzeba zmienic w tej polskiej pilce duzo czy ktos da kiedys rade obym dozyl tych czasow
POZDROWIENIA DLA MARIUSZA SRUTWY za caloksztalt nie ostatnie pare meczy albo tylko pare meczy
tylko jedno mnie dziwi ze nie mozemy go pozegnac jak prawdziwi dzentelmeni tak jak to jest na zachodzie pilkaz odchodzi ostatni mecz gra oprawa te bajery kwiaty aplaus kibicow ktorzy dziekuja w wklad klubu i jest super a tak to co na forum sie wypocimy moze Mariuszowi uda sie poczytac posty i to wszystko bez serpetyn i balonikow tylko z klawiatura to i tak szczescie bo liczna czesc kibicow wcale nie bedzie miala okazji nawet tak go porzegnac oj duzo trzeba zmienic w tej polskiej pilce duzo czy ktos da kiedys rade obym dozyl tych czasow
POZDROWIENIA DLA MARIUSZA SRUTWY za caloksztalt nie ostatnie pare meczy albo tylko pare meczy
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Schlesien
- Kontakt:
Zgadzam się. Moim zdaniem nieporozumieniem jest pozbywanie się Mariusza, a tym bardziej ZA DARMO !!!!! Jak my będziemy chcieli kupić byle patałacha z IV ligi to będziemy musieli zapłacić,a jakby na to nie patrzeć Mariusz ma strzelone "kilka" bramek w lidze, co świadczy o jego potencjale.Marek Nowak pisze:Jezeli Srutwa nie byl ( jest ) klasowym zawodnikiem to znajdz " nieklasowego " ktory dla Ruchu strzeli 94 bramki w lidze . Dodatkowym utrudnieniem jest , ze Kasy za niego nie bedzie , a taki " nieklasowy " grajek troche kosztuje....
Pozdrawiam
PS - ja nadal mam nadzieję, że pozostanie :?
PS2 - Schlesien super bannerek
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziękujemy za chwile radości, a o drobnych złośliwościach zapomnieliśmy już dawno.
Ja osobiście dziękuję za ambicję i charakter.
Oj, pamiętam jak pojawił się młokos w Ruchu, parę meczy na ławce, wchodziliście na zmiany z Posiłkiem, ale krótko, bo Ty wkrótce grałeś w podstawowym składzie. Gole z Legią, Górnikiem dały Ci przepustkę do Niebieskiego Świata. Zdaje się, że to było wczoraj.
Życzę Ci równie wspaniałej kariery w nowym miejscu, a jak zawitasz na Cichą z nowym klubem to przygotujemy coś na tę okazję.
Będę Cię wypatrywał z Bogusią na Trybunie, bo jako kibicowi nie kończy Ci się żaden kontrakt, a może czasami również wpadniesz na Forum, podyskutować z nami, trochę nawiedzonymi pismakami.
Ja osobiście dziękuję za ambicję i charakter.
Oj, pamiętam jak pojawił się młokos w Ruchu, parę meczy na ławce, wchodziliście na zmiany z Posiłkiem, ale krótko, bo Ty wkrótce grałeś w podstawowym składzie. Gole z Legią, Górnikiem dały Ci przepustkę do Niebieskiego Świata. Zdaje się, że to było wczoraj.
Życzę Ci równie wspaniałej kariery w nowym miejscu, a jak zawitasz na Cichą z nowym klubem to przygotujemy coś na tę okazję.
Będę Cię wypatrywał z Bogusią na Trybunie, bo jako kibicowi nie kończy Ci się żaden kontrakt, a może czasami również wpadniesz na Forum, podyskutować z nami, trochę nawiedzonymi pismakami.
-
- Kontakt:
a ja przy okazji tego watku chcialbym sie dowiedziec kto to jest ten zarzad...?
bo ciagle czytamy zarzad podja decyzje taka a taka, ale kto podjal.....
potem odpowiedzialnosc sie rozmywa, jak wiadomo nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej
ps: Krzysiu moze zrobil bys dzial w ktorym przedstawil bys swiatu osoby zasiadajace w zarzadzie
bo ciagle czytamy zarzad podja decyzje taka a taka, ale kto podjal.....
potem odpowiedzialnosc sie rozmywa, jak wiadomo nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej
ps: Krzysiu moze zrobil bys dzial w ktorym przedstawil bys swiatu osoby zasiadajace w zarzadzie
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
- Kontakt:
ehh jestescie dziwni ... malo mu nie ukreciliscie ostatnio lba a teraz jeczycie jak stare baby... uwazam ze na mario juz poprostu przyszedl czas i bye zegnam i nie placze caly czas pamietam legie i wy rowniez powinniscie a przede wszystkim skoro oczekujecie psiej wiernosci i stalosci to sami w swoich sadach badzie wierni temu co mowilscie wczesniej ... a tak przy okazji to nie to na co czekalem panie rogala coprawda to nie koniec przerwy a dopiero poczatek ale po tych pseudo ruchach pod publike widze ze nie bede musial szczekac ... i jeszcze jedno z albinem to chyba jednak sciema cos nie wierze w daleki dojazd ... a te niby pismaki maja racje a moze faktycznie wiedzieli wczesniej ...
- Patton
- Kontakt:
Osobiscie sadze, ze powinien jeszcze na ten sezon zostac. To czlowiek, ktory wie co sie robi z pilka, pomimo tego, ze w tym roku mial slabe wsytepy. Ale nie kazdego stac na strzelenie tylu bramek..... i bycie Niebieskim, bo Mario nim chyba jest..... Niech to lepiej zarzad przemysli dobrze.... Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
PKO idz liczyc zetony w salonie gier a nie wpi..dalaj sie miedzy wodke a zakaske bo h.j ci do tego ty napewno jestes swietny nie bluzgasz swoich pilkarzy jak cos spiepsza a potem jak emocje opadna to napewno dolej bluzgasz nie? juz ci wierzepko pisze:ehh jestescie dziwni ... malo mu nie ukreciliscie ostatnio lba a teraz jeczycie jak stare baby... uwazam ze na mario juz poprostu przyszedl czas i bye zegnam i nie placze caly czas pamietam legie i wy rowniez powinniscie a przede wszystkim skoro oczekujecie psiej wiernosci i stalosci to sami w swoich sadach badzie wierni temu co mowilscie wczesniej ... a tak przy okazji to nie to na co czekalem panie rogala coprawda to nie koniec przerwy a dopiero poczatek ale po tych pseudo ruchach pod publike widze ze nie bede musial szczekac ... i jeszcze jedno z albinem to chyba jednak sciema cos nie wierze w daleki dojazd ... a te niby pismaki maja racje a moze faktycznie wiedzieli wczesniej ...
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
Mariusz dziekuje za wszystko za gole(np Gks w ostatniej min) za kosy ktore dostawali frajerzy pokroju Murawskiego ( :twisted: wiesz o co chodzi) tego nikt ci w Chorzowie ani nie odbierze ani zapomni
miales wszystko zdrowie ,talet ,gadane , ambicje i poswieciles to Ruchowi
co tu duzo mowic jestes NIEBIESKI i tyle w temacie
Ps pewno nie pamietasz-kiedys dales mi koszulke gram w niej do dzisiaj i jest to najwspanialsza pamiatka w mojej "niebieskiej" kolekcji
po pierwszym golu powiedzialem kumplowi ... nie tacy obroncy jak ty ogladali te plecy
szacunek
miales wszystko zdrowie ,talet ,gadane , ambicje i poswieciles to Ruchowi
co tu duzo mowic jestes NIEBIESKI i tyle w temacie
Ps pewno nie pamietasz-kiedys dales mi koszulke gram w niej do dzisiaj i jest to najwspanialsza pamiatka w mojej "niebieskiej" kolekcji
po pierwszym golu powiedzialem kumplowi ... nie tacy obroncy jak ty ogladali te plecy

szacunek