No musze powiedzieć, że jestem mile zaskoczony waszymi opiniami co do moich wierszy

Sorry ale nie wypełnia ankiety, bo rzadko tu siedza i nie wiem tak na serio na kogo głosować. Moga za to napisać coś o tych alkoholikach z IRC

pozdrowisko!!!
huta
huta pisze:A to co ku*** za rewolucja??? :shock: Chopy, jo tu nic nie pisza od pół wieku, a tu tela głosów![]()
![]()
No musze powiedzieć, że jestem mile zaskoczony waszymi opiniami co do moich wierszyjak beda mioł czas to sprodukuje coś jeszcze?
Sorry ale nie wypełnia ankiety, bo rzadko tu siedza i nie wiem tak na serio na kogo głosować. Moga za to napisać coś o tych alkoholikach z IRC:twisted: Albo lepiej nie, bo dostana banana i na ch** mie to?
pozdrowisko!!!
huta
Huta wywołałeś nas do tablicyhuta pisze:Sorry ale nie wypełnia ankiety, bo rzadko tu siedza i nie wiem tak na serio na kogo głosować. Moga za to napisać coś o tych alkoholikach z IRC:twisted: Albo lepiej nie, bo dostana banana i na ch** mie to?
huta
to rozumiem w uznaniu moich pretest songów pisanych w chwilach wkur***ienia postawą Ruchu, tak częstych niestety w tym roku?gerhat pisze: Najzabawaniejszy pismak na forum
- morris
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], moRi95, Roch1920 i 90 gości