Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: gerhat » 2 gru 2002, o 09:32

proponuję dla niego ksywę KIWI

WOJTEKK

#17 Post autor: WOJTEKK » 2 gru 2002, o 11:01

Moze ksywa GEJZER???????

DjMaciar
Kontakt:

#18 Post autor: DjMaciar » 2 gru 2002, o 14:48

gerhat pisze:proponuję dla niego ksywę KIWI
to moze bardziej spolszczona wersje kiwi - ZAMSZOWY KARTOFEL :lol: :wink:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#19 Post autor: radzion » 2 gru 2002, o 15:24

hmm,no prosze taka fajna nazwa
DjMaciar i powiedziec ze do najzabawniejszej osoby na forum mnie typowales,szkoda ze juz oddalem swoje glosy bo bym ciebie dal za tego zamszonego kartofla:)))))

Morris
Kontakt:

#20 Post autor: Morris » 3 gru 2002, o 16:17

"Sześciu piłkarzy Ruchu Chorzów może szukać nowego pracodawcy. Kto? Jak mówią działacze, najpierw muszą się dowiedzieć sami zainteresowani, potem kibice. Nie jest jednak tajemnicą, że już po spotkaniu z Wisłą Płock oznajmiono Mariuszowi Śrutwie (któremu z końcem roku wygasa kontrakt) oraz Krzysztofowi Bizackiemu i Mariuszowi Masternakowi, że po rundzie jesiennej będą mieli wolną drogę. Dziś nie można wykluczyć, że przynajmniej jeden z nich zostanie na Cichej. Nieoficjalnie słyszeliśmy, że najbliżej pozostania wśród "niebieskich" z tej trójki jest Bizacki."

to info z naszej stronki.

szczerze powiedziawszy, nie wiedzieć czemu, zasmuciła mnie ta wiadomość. nie wiem jak Wam, ale mnie trudno wyobrazic sobie obecnie Ruch bez Mariusza Śrutwy. tyle żalu wylewaliśmy pod jego adresem (często również ja), ale w gruncie rzeczy bardzo lubię tego faceta i uważam Go za człowieka który jeszcze wiele dobrego mógłby zrobić dla Ruchu tak piłkarsko (przez najbliższe sezony widziałem go jako chorzowskiego Irwina czy Kirstena u schyłka ich kariery) a później jako kandydata na rzutkiego działacza. w Ruchu, na wszystkich szczeblach jest deficyt jeśli chodzi o takich ludzi jak Śrutwa. kopacze przychodzą i odchodzą, działacze działają albo i nie, ale tak wyrazistych postaci, tak zakorzenionych w naszej chorzowskiej rzeczywistości nie ma i dla tego nie powinnismy sie tak łatwo pozbywać takich ludzi jak Mariusz.

DjMaciar
Kontakt:

#21 Post autor: DjMaciar » 3 gru 2002, o 16:28

gdzies na forum czytalem ze Srutwa chce zuakonczyc kariere moze zostanie u nas jako dzialacz?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: gerhat » 3 gru 2002, o 16:41

Jak Srutwa zostanie to weźmie na siebie ogromne ryzyko, bo jak znów nie wyjdzie mu kilka meczy, przepadnie na zawsze. Jest chrakterny więc byc moze..... wszystko potoczy się jak w amerykańskim filmie i podejmie to ryzyko - to jest moje zdanie jako kibica.
Obiektywnie jednak patrząc, to lepiej dla niego byłoby gdyby zmienił klub na taki, z którym byłby związany mniej emocjonalnie. Skupiłby się tam na grze a nie na całej tej otoczce, która obecnie mu towarzyszy i która wyraźnie go rozkojarza. Dograłby tam te dwa, trzy sezony. Często takie pozbycie się bagażu wychodzi na dobre.
A potem mógłby wrócić jako trener, działacz, menager. Miną wszelkie drobne złości i jeżeli jego serce rzeczywiście bije dla Ruchu, mógłby to być właściwy człowiek na właściwym miejscu.

WOJTEKK

#23 Post autor: WOJTEKK » 3 gru 2002, o 17:26

Mysle,ze mimo wszystko Mario powinien zostac.Ktos dobrze napisał-jest młodziez,która mimo wszystko moze sie uczyc od niego piłkarskiego fachu.Moze przerwa zimowa dobrze zrobi wszystkim??????????i na wiosne marsz ku górze zaczniemy wszyscy razem

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: gerhat » 3 gru 2002, o 18:30

większość kibiców tak mysli, nawet Ci którzy mocno go krytykowali, ale postaw się w jego sytuacji, czy ty byś zaryzykował?
wydaje mi się że nizależnie jaka będzie jego decyzja nalezy ją uszanować, bo to powinna być jego własna decyzja. Słowa otuchy mogą być dobre dla niego ale to nie kibice będa decydować tylko on, bo to jego przyszłość.

AndRe
Kontakt:

#25 Post autor: AndRe » 4 gru 2002, o 21:23

Woś blisko Górnika
Jan Woś, pomocnik Ruchu Chorzów, być może wzmocni Górnika Zabrze. Kontrakt z klubem z ul. Cichej kończy się Wosiowi w grudniu i od dawna wyrażał on chęć opuszczenia drużyny z Chorzowa.

info ze strony Gornika a takze z Trybuny Slaskiej

Robi sie o tym coraz glosniej :( .Choc ten tekst ze od dawna wyrazal chec opuszczenie Cichej :shock: Facet traci w moich oczach z dnia na dzien.Ciekawe czy mamy kogos w zastepstwie i mam nadzieje ze nie bedzie to ktos tak wiekowy jak Kulawik.Najpierw Surma , Paluch teraz najprawdopodobniej Wos kim my bedziemy grac w pomocy :roll:

DjMaciar
Kontakt:

#26 Post autor: DjMaciar » 5 gru 2002, o 09:56

Zamszowy kartofel jeszcze pokaze co potrafi w pomocy(oby)

DjMaciar
Kontakt:

#27 Post autor: DjMaciar » 5 gru 2002, o 10:22

TRYBUNA Sl. napisala ze SZczakowianka Jaworzno chce MARIUSZA SRUTWE

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#28 Post autor: radzion » 5 gru 2002, o 13:10

DJ Maciar ,akurat w tym wypadku mam nadzieje ze to bedzie prawda :D ,hmm a nie pisali ze moze chca jeszcze kupic np wlecialowskiego i kulawika?????a co do zamszonego kartofla to tez mam nadzieje ze bedzie4 gral dobrze,a mamy jeszcze tego gruzine,widzialem go,i nawet gral dobrze,z pewnoscia wyroznial sie na tle naszej miernoty :)
a co do wosia,to narazie nie ma co tego komentowac,zreszta ostatnio w gazetach pisza takie bzdury ze az postanowilem nie kupowac zeitungow az do rozpoczecia ligi :lol: :lol:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: gerhat » 5 gru 2002, o 13:35

Jeżeli Śrutwa rzeczywiście odejdzie z Ruchu to Szczakowianka jest moim cichym typem, to idealny klub w którym mógłby pełnic podobną rolę jak w Ruchu, poza tym blisko i będzie mógł pilonować interesu i przueżdżać pokibicować niebieskim.

A co byście powiedzieli na taki wariant, że przedłuży kontrakt z Ruchem i zostanie wypożyczony do czerwca do Jaworzna?
Ciekawe, nie

JAL

#30 Post autor: JAL » 5 gru 2002, o 14:37

Woś niech sobie odchodzi, myśle że czas na młodych. Patrzcie w Wiśle systematycznie grywa młody Strąk, nawet w meczach pucharowych, wiele rzeczy mu nie wychodzi, ale i tak stawia na niego Kaspreczak.
Dajmy pograc młodym panowie Rogala/Mandrysz

ODPOWIEDZ