do hu** facet nikt niegodo ze srutwa jest dobry na 90 minut ale dzis zagroł dobry szpil i kazdy to przyzno fto tam był powtazam dzis mioł szpil dobry!i niedom se nic złego pedziec!a tak wogule to niech gro jak bydzie groł jak dzi do 60-70minuty i potym młodzi niech wchodzom i se pograjom bo kondycji to mario niemo na 90minut!tomasz_ pisze:nie mam pytan... Spodziewalem sie ze inne bedą psosty i pewnie by byly gdy by na forum pisali ludzi esiedzacy na sektorze 5 i 6 bo tam wszyscy na niego przezywali... No ale jesli uwazacie ze Mario ma sily do gry na 90 minut, jest najlepszym strzelcem, biega ze az dech w piersiach zawiera.. no to niech Srutwa bedzie gral wiecznie.
ŚRUTWA MUSI ODEJŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
a niech se rycza po nim loto mi to tacy sa niestety kibice vo ino umia ryczec na niego a jak brama szczelil to to sie cieszyli napinacze co na wyjazdy nie jedza a lang na niego nadupczaja jedyuny z bizaco do ruchu by zrobil wszystko a wy qwa tak na nich napierdalacie
zreszta od 5 lat najwuiecej bramek w rucxhu strzela srutwa i niech to wystarczy za komentarz
jak nie strzela to jest zle jak strzeli to tez jest zle to co wy qwa od niego chcecie ??????????????????????
zreszta od 5 lat najwuiecej bramek w rucxhu strzela srutwa i niech to wystarczy za komentarz
jak nie strzela to jest zle jak strzeli to tez jest zle to co wy qwa od niego chcecie ??????????????????????
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** zaś sie zaczyno jak jest dobrze to zawsze ktoś musi siać ferment wygrali 4-0 i czekomy na nastepny szpil, a ty Tomasz jak chcesz zabłysnąc to idz do idola, zaczynaja grać a tu zaś ktoś zaczyno wojna. Srutwa zszedl przybil piątka z Fornalakiem i poszedl do szatni i koniec tematu. Jesli chodzi o gre to razem z Bizą i całym zespołem zasłużyli na brawa.
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt: